Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko prej rezervirati karto?

Koliko prej rezervirati karto?

Naslednje novoletne praznike bi želeli preživeti nekje na tolem (Kuba, Mehika, Jamajka). Razmnišlajmo o počitnicah v lastni režiji. Glede na to, da je to precej oblegan termin, me zanima, kdaj je priporočljivo rezervirati letalske karte?

Hvala za odgovore

Novoleto je vedno “high season”-
činprej si poišči karto!
-saj par mesecev prej!

držim se pravila (mimogrede – do sedaj se je še vedno obneslo – prihranek do 25 %) – čimprej-to je vsaj 6 mesecev, bolje prej ( razlika je samo v tem, da je pri krajšem čas bivanja – teden ali 14 dni včasih res bolje počakati na “ultra last minute” – sam sicer tega ne prakticiram, saj – če se že kam odpravljam – počnem to za dalj časa (tri tedne ali več)…

L.P. Tinsky

no, sedaj pa sledi vprašanje – kje za vraga pa lahko kupiš letalske vozovnice…preberi nekaj prejšnjih forumov…

Hvala obema za odgovore. Torej bomo že pred poletjem morali začeti iskati ugodne variante. Last minute variante ne bomo čakali, ker radi naprej planiramo (imamo dva majhna otroka) pa še tempirani smo samo na tiste dni božično-noveletnih počitnic.

tudi jaz potujem z otrokom med počitnicami- teško kašno “dobro” last minute ponudbo dobit.
Letimo Februarja na Tajsko- karte sem pa že Junija rezervirala.

Hoj cristine!
Koliko stare otroke imaš? Jaz sem bila na Tajskem pred devetimi leti – še brez otrok. Imaste prenočišča že rezervirana? Kam vse imaste namen iti in kako dolgo bo trajalo vaše potovanje?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close