Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko pomnilnika v fotoaparatu

koliko pomnilnika v fotoaparatu

ko gremo na potep , izlet in na potovanje je lepo z vsabo vzeli digitalnega prijatelja , pritožuje se samo kadar mu zmankuje toka v baterijah, to pa ej pri 2500 ma redek pojav. zdržijo nekaj mesecev , če ravno ne poslikamo nekaj 100 slik na dan.

256 mb in campact flash , kupovati več je potratno. 550 slik. ali pol ure videa !

posnetki z dopusta so neprecenljivi , včeraj je bila megla , krasni posnetki , potem pa sem šel volit !

hmm lord, jaz imam cca 24Gb kartic, pa je vedno premalo:( – vse je relativno…

LP L

Js mam 1gb + 256mb. 256mb je men odločno premalo, z mal več kot 1gb se pa da shajat 🙂

Ne grem na pot brez Image tanka – 20GB in razmišljam o novem – večjem 😉

Hmmm 256 mb se meni slisi bolj malo. Vsaj 2 Gb za prvo silo. Ce bi mel kak bolj resen digitalni fotoaparat pa splho nocem razmisljati koliko placa bi porabil za slike.
Sedaj k bomo morali placevati nadomestilo za avtorske pravice bo kartice se lepse kupovati:).

Ja, SAZAS očitno skrbi, da se spoznavamo tudi s pozitivnimi stranmi globalizacije – 5 sekund guglanja in že najdeš internetno trgovino (ali ebay prodajalca) v tujini, kjer so kartice bistveno cenejše kot pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close