Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko placate čistilke za ciscenje stanovanja?

Koliko placate čistilke za ciscenje stanovanja?

A to ste doma, ko čisti?

A vam čistijo tudi po omarah z oblačili (potem zlagajo?), po nočnih omaricah?

Huh, si ne predstavljam, da mi kar en tujec šari. Čeprav priznam, da bi bilo super, da mi sčisti.

Odgovor na objavo uporabnika
Zglancana, 27.08.2024 ob 18:01

A to ste doma, ko čisti?

A vam čistijo tudi po omarah z oblačili (potem zlagajo?), po nočnih omaricah?

Huh, si ne predstavljam, da mi kar en tujec šari. Čeprav priznam, da bi bilo super, da mi sčisti.

100 ljudi 100 čudi.

Jih par pozna, ki čistjo okol. Res svašta slišiš. Pač nekje so doma, nekje ni nobenga. Ampak npr tm kjer so doma, se spomnm je enkrat ena pravla: poletje, vroče, gazdarica leži na fotelji bere cajtng. Ok,to nima veze. Ampak ta čistilka žejna, odpre pipo, da si vodo v kozarc nalije. Una pa iz kavča plan: kaj delaš? A ti je kdo dovolu? Je rekla: sam krpe sm vrgla, mal manj kot njej v glavo, jebi se in šla. NIKOL več h tej stranki. Ampak je rekla, da je bil to edini tak primer, drugač, da so gazdarice prjazne. Ona večinoma dela pr bogatunih, prav tud vse živo dobi od njih, dobr plačajo. Odvisn kolk cajta dela, prav se znajo tud vsest skup pa kaj podebatirat. Skratka ona zadovoljna in stranke tud.

Stabo očitno ni nekaj vred

300e mesečno. Redno tedensko čiščenje, trosobno stanovanje 80kv+par stvari za zlikat. Torej nekje 17e na uro. Za enkratna čiščenja je dražje. Imamo jo že leta, upam da bo še dolgo pri nas. Super je.

jaz dam 50e za tedensko čiščenje fleta (cca 50 kvadratov), vzame ji okoli 2 uri

moja tako, 29.12.2023 ob 16:41

Moji plačam 10 eur, ampak nisem zadovoljna. Površna in klepetava je.

031 218 021.poklicite ce rabite ciscenje.

031 218 021.Sve ocisceno v nulo.

Jaz bi tudi rabila.

Z mojimi čistili 10 eur na uro

M.S

js dam 50e za 70kvadratov, je pa res da pač ni neki zasvinjano, ponavadi je fertik v 1-2uri..

Porcelan, 19.04.2024 ob 20:32

Moje imajo različne postavke.

Tista, ki cisti wc, omare, tla in kozarce z eno krpo ima 20 eur, ker mi pršpara na krpah.

Druga, ki čisti tla in pult z isto coto ima 17.

Tretja, ki čisti wc, tla, pult in posodo z različnimi štirimi krpami ima pa 12, ker čist preveč dnara za te cunje zaprav.

Hvala za smeh, smeh je pol zdravja!

Ena južna neprijavljena, 27.08.2024 ob 18:13

100 ljudi 100 čudi.

Jih par pozna, ki čistjo okol. Res svašta slišiš. Pač nekje so doma, nekje ni nobenga. Ampak npr tm kjer so doma, se spomnm je enkrat ena pravla: poletje, vroče, gazdarica leži na fotelji bere cajtng. Ok,to nima veze. Ampak ta čistilka žejna, odpre pipo, da si vodo v kozarc nalije. Una pa iz kavča plan: kaj delaš? A ti je kdo dovolu? Je rekla: sam krpe sm vrgla, mal manj kot njej v glavo, jebi se in šla. NIKOL več h tej stranki. Ampak je rekla, da je bil to edini tak primer, drugač, da so gazdarice prjazne. Ona večinoma dela pr bogatunih, prav tud vse živo dobi od njih, dobr plačajo. Odvisn kolk cajta dela, prav se znajo tud vsest skup pa kaj podebatirat. Skratka ona zadovoljna in stranke tud.

Daj ne izmišljuj si zgodbic.

Spuci si sekret potem še po glavi.

Sram da te je lahko ,ves mi se tvoja zena smili da ima takega kretena,kateri je mnjenja da je to nezahtevno delo in da bi bilo toliko malo placeno! Po mojem doma sigurno rabis ne eno ampak dve cistilke kajti taki ponavadi imajo doma umazanijo in zato im je tako delo nezahtevno

Pozdravljeni,

Lahko zamenjate,če niste zadovoljni,mi racunamo15 eur na uro in bo urejeno v nulo.Na koncu boste sigurno zadovoljni.Ljubljana in okolica.lp

Kontakt,070 691 662

14 EUR na čiščenje.

Pozdravljeni,
če iščete osebo za redno ali občasno čiščenje stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, sem vam na voljo.

Opravljam tudi globinska in generalna čiščenja.
Pripomočke in čistila prinesem s seboj.

Ljubljana in okolica.

Kranj in okolica.
    Za več informacij mi pišite v zasebno sporočilo.

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close