Koliko pijete?
Mislil si najbrž na vime, a ne:))). Ne drzni si…:))).[/quote]Niti pod razno si ne bi drznil! :))
Sploh je pa treba rogate živali najprej čvrsto prijeti za roge, če želiš nepoškodovan pregledat še kake druge organe…. 🙂 Tako ,da najprej čvrsto za roge!
Kdor si upa, seveda….. 😉 :)))[/quote]
O kom ti to?:)) Za trenutek sem pomislila, da pišeš o sebi:))).
Imaš pa hitre možganske celice….. kolikor jih je še ostalo…. :))
Zakaj pa samo za trenutek? Aja potem si se spomnila, da razmišljaš o človeku…. 😉 :)))[/quote]
Daj ti raje bolj počasi piši… 😉
Zakaj pa samo za trenutek? Aja potem si se spomnila, da razmišljaš o človeku…. 😉 :)))[/quote]
Ribica ima pač mokre sanje … :)[/quote]
preh pomankanje “vode”, pa ji že seka od manjka kisika
Daj ti raje bolj počasi piši… ;)[/quote]Hočeš povedat, da imam prepočasne celice in mi prsti prehitevajo misli? 🙂
A čist možno. Že dolgo nisem nič konkretnega spil.
A nimaš ti nekaj viška steklenic na polici? 😉 :))))
haha… nevem no če sem glih alkoholik z ene pol litra spitega žganja in 40-50l piva (pa verjetno splho ni tolko)
ene 3-4x sem se ga alkoholiziral (ene 6-7 flaš) pa nekje 15x sem tak spil 1-2 piva… pa še to samo ob kakih ”posebnih priložnostih…
Moj rojstni dan
Ptujska poletna noč
Novo leto
Morda še martinovo/Halloween (ja jaz pijem Pivo na martinovo :P)
Praznik dela
To je 4-6 dni ko spijem več kot liter piva (ali 2,5 deci žganja max) pol pa sem itak za v postlo bolj ali manj 😀
je pa res da štamprle na dan pa mi je malo too much lol… to meji na alkoholizem 😛
tečnoba[/quote]
Bojim se da ta oznaka ni na mestu. Tečnobe so osebe, ki tečnarijo (npr za seks) in ne tisti, ki jasno povedo, česa ne bodo delili s forumaši.
Slovar SSKJ stane le 33€, lahko bi si ga omislil namesto tistih par zanikrnih rund alkoholizirane brozge :P[/quote]
Kalipso, ti bi morala nekaj spit, da bi se malo sprostila. 😀
Bojim se da ta oznaka ni na mestu. Tečnobe so osebe, ki tečnarijo (npr za seks) in ne tisti, ki jasno povedo, česa ne bodo delili s forumaši.
Slovar SSKJ stane le 33€, lahko bi si ga omislil namesto tistih par zanikrnih rund alkoholizirane brozge :P[/quote]
Kalipso, ti bi morala nekaj spit, da bi se malo sprostila. :D[/quote]
Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek 🙂
Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek :)[/quote]
A ne, kaj pa te sprošča? Verjetno kakšna masaža ali topla kopel bolj zaleže, a ne?
Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. 😀
Mene pijača z vsebnostjo opojnih substanc nič kaj ne sprošča, vseeno hvala za nasvetek :)[/quote]
A ne, kaj pa te sprošča? Verjetno kakšna masaža ali topla kopel bolj zaleže, a ne?
Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. :D[/quote]
Kaj me sprošča? Hm, hm…ni za na forum 😀
Miren? Hočeš reči pohlevno vdan monovkam? Nekomu moraš biti 😛
Ne sprošča te ker spiješ premalo…. probaj ruknit liter vina na eks boš čez pol ure zlo mirna… al ap 2 litra vodke… pol boš pa čist mirna do konca 😀
Mene recimo sprošča dopisovanje na MON-u z dekleti, zato sem pa tako miren. :D[/quote]
Kaj me sprošča? Hm, hm…ni za na forum 😀
Miren? Hočeš reči pohlevno vdan monovkam? Nekomu moraš biti :P[/quote]
Sprošča te to, kar ni za forum? Sem mislil, da te to še samo bolj razdraži… 😀
Forum je zaprt za komentiranje.