Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko pijete?

Koliko pijete?

par dni nazaj sem delal malo inventure pri sebi pravzaprav v kleti ter v pripročnem baru v sobi in so moje ugotovitve naslednje: v letu dni je stanje sledeče-cca 15 litrov žganja ( nekaj litrov v obliki orehovca ter drugih želiščnih zvarkov), 6 steklenic martinija, dve steklenici gina, cca 30 buteljk vina (prevsem rumenega muškata ter refoška in nekaj frankinje), pa ene 10 litrov šmarnice, pivo pa….ene 6 platojev…..to je kar se tiče alkohola..zdaj nekje sam sem spil približno 60%, mogoče 65% omenjene količine…veliko? malo? srednje? povprečno?….kaj pa ostali? koliko spijete alkohola čez leto?….no kadim ne, cigaret, kdaj pa kdaj kaj za sprostitev…pa jem zdravo hrano, večinoma…

Pojdi na zavarovalnico in izpolnjuj formular za življenjsko zavarovanje, pa ti bodo povedali v kolk rizično skupino spadaš:). Meni se zdi, da si ogromno spil. Zase ne vem, če sem 2dcl vina, nekaj koktejlov, nekaj radlerjev in se že konča:).

Kam tolk spraviš?:)

Če “moraš” spit oz če čutiš potrebo/željo spit vsaj nekaj alkohola (napr vsaj 1dl vina) na daj si že v kategoriji alkoholik 😉
Samo tolk, v vednost 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

40 litrov vina/leto
pivo nič
žganje cca 1 l/ leto

letos:
2 steklenici viskija
20 pirov
20 radlerjev
1 liter vina

Po moje kar precej

Dokler sem imel vinograd smo nabrali cca 1200l mošta/vina, ki je “skopnel” do naslednjega leta.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kaj ljudje vidite v pijači? 🙂

kaj ljudje vidite v pijači? :)[/quote]Bele miši…… 😀 😀

kaj ljudje vidite v pijači? :)[/quote]

Beg od žensk:).

amaterji ☺

“vdrževanje” države z DDV in trošarinami ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj ljudje vidite v pijači? :)[/quote]

Beg od žensk:).[/quote]

eh… zakaj bi moški bežal od babe? Ampak zdaj se boš spet pametno delala in nakladala nekaj o risanju ane?

X6. upam, da se hecaš in v resnici nisi spil toliko, ker drugače si navaden pijanec.

Beg od žensk:).[/quote]

eh… zakaj bi moški bežal od babe? Ampak zdaj se boš spet pametno delala in nakladala nekaj o risanju ane?[/quote]

Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).

Letos…. hmmm

mogoče sem spil pol litra žganja (vse skup) in ene 40-50 litrov piva ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj ste tu gor vsi tipi pijanci?

Greš na per ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Letos sem spil okoli 500 litrov vode, 10l pomarančnega soka (ko ne vem kaj naj naročim) in 5 Coca-col (ob posebej razposajenih trenutkih)…verjetno že iz tega zapisa pridete do sklepa, da veljam pri nas na Dolenjskem (pa najbrž tudi širše) za velikega čudaka, če ne krivoverca…

Če si ženska, potem je vse ok:).

eh… zakaj bi moški bežal od babe? Ampak zdaj se boš spet pametno delala in nakladala nekaj o risanju ane?[/quote]

Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).[/quote]

a to zdaj mene prištevaš zraven? Aja ker sem moški, pač…
Men trenutke sreče povzroča vse kaj drugega kot alkohol, sam tolk v vednost

Ej, poet, si še samski :)?
Končno en tip, ki ni pijanec.

Končno en tip, ki ni pijanec.[/quote]

poročen nisem..pa tudi samski ne…našla se je ena, ki se je žrtvovala za vse ženske na svetu:)

Ti si moški, ti meni povej:). No, moje skromne ugotovitve: ker se ni sposoben soočiti, se pogovarjati z žensko, se odločati, sklepati kompromise…skratka moški nočete odrasti, zato bežite nazaj v brezskrbno otroštvo:). In to vam alkohol omogoča, trenutke sreče:)).[/quote]

a to zdaj mene prištevaš zraven? Aja ker sem moški, pač…
Men trenutke sreče povzroča vse kaj drugega kot alkohol, sam tolk v vednost[/quote]Neeeee ker si moški, ker si človek vendar! 😉 (kaj ljudje vidite v pijači? :)

Tako da obstajajo ljudje ki bežijo od žensk……. :))))
Bravo Ribica! 😀

Danes je 239. dan v letu.
Odrasel človek bi naj na dan spil 1,5-2 litra tekočine, torej 478 litrov
če je človek v tem času spil 50 litrov piva, še vedno ostane 428 litrov vode. Zaradi tega naj bi bil pijanec?
Če je tako, sem raje pijanec kot pa mož/partner eni tako zoprni in tečni babi 🙂

poročen nisem..pa tudi samski ne…našla se je ena, ki se je žrtvovala za vse ženske na svetu:)[/quote]

Točno, ti si tisti, ki imaš žensko, ki si želi veliko samote in sta narazen in srečno fruata vsak svoj lajf:). No, zame to ni zveza:).

Škoda poet :). Zgleda, da si edin nepijanec na monu, od moških mislim :).
Malo heca. Drugače pa resno: čim več takih moških, ki pijejo tako kot ti.
Tisti, ki ga na veliko pijejo, se ve kaj je z njihovo moškostjo. Alkohol povzroča impotentnost. Tako, da tile pijančki tule gor, pri ženskah niso ravno iskani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close