Koliko partnerjev, oz. lastnikov lahko zamenja ženska?
Ladikalj, 13.08.2021 ob 11:34
??
Nece vrana vrani izkopat oci. Sej prav, da se podpirate.
Mislim, da je zalostno, da vsako stvar izrabis za blatenje oblasti. Pa ali je to zaradi vremena, dneva v tednu ali pa ker samo veter zapiha…
Pise v bibliji… Nekako tako… Da ne kritizirate oblasti ker vsaka oblast je od Boga. Nekako kot da kritizirate njega.
Ti kuran procito nisi al si papa nad papama i rabin nad rabinima. Ti ko fol ves kaj pise v bibliji…dej ne seri
A da nisi ti mogoce ta oblast.?
Kaj se ti sploh vtikas v nas porocene zene.? Jesi li ti uopste normalan.? Nisi ti men moz, da mi bos blejal ko ovca kaj jaz lahko in kaj ne smrkovc. Ti se za svojo zeno brigi, ko ali ce jo bos sploh imel.
Absolutno ne podpiram več parnerjev. Takih izrošenih žensk se je treba pazit. Vendar je tukaj zajeb. Verjetno tole berejo tudi tiste, ki so imele 20 ali več partnerjev in torej vedo, da družbeno to ni sprejemljivo. In številko zmanjšajo na 3.
Torej, prva velika ljubezen, še en brezveznik in potem ti, pravi moj, edini moj, duša dvojčica. In se dela nedolžna.
Pa tudi device niso to, kar se delajo. Plastični kirurgi imajo kar veliko dela z delanjem nove deviške kožice.
Zato fantje, ne verjet ženskam. Same lisice.
Kako pise ono… Ko ne vjeruje taj je hrdzavih osobina…
Mene drgac boli k* kaj ti oz ve.
Poglej… Na prvi strani sta dve povedali iskreno kaj mislita in kaksna je dejanska situacija… Ostale pa nekaj neee neee neee… Beee beee beee beee… Meee meee meee meee… Prav gundzate. Aj sto gundzate… Ampak ve se prav proti resnici borite. Ma kaki priznat. A vidis. Tiste dve sta pomoje 20x bolj “easy to work with”. Iskreno lepo poves pola ti se prasta… A ve ? eto ja sam kriv. Kasn je to odnos da moras glumit pa si pred resnico zatiskat oci??? Halo??? Samo za mnjenje je uprasal. Ve pa… Ko vam je kriv…
za izkušene, 13.08.2021 ob 07:59
Z žensko je kot z avtom, več lastnikov zamenja, slabše je. Torej tam 2-3 še gre, kar je več, potem veš, da je pokvarjena kot star fiat. Že moja, ki je imela pred mano 3 lastnike je bolj tako-tako. Takim, ki jih zamenjajo po 10 bi bilo treba pa prepovedat nadaljne sklepanje zvez.
Nepismenim, kot si ti, ki ne obvladajo osnov slovenskega jezika, bi bilo treba prepovedati pisanje po forumih. Namesto preštevanja in obremenjevanja s številom partnerjev pri ženskah, svoje ne ravno zavidljive umske kapacitete raje uporabi za branje berila za 3. razred.
Krema advantan?, 13.08.2021 ob 21:38
Bitne su vam vejice a etika i morala ne…
Ne bit pametni z to slovnico ker bom zacel brez vsega pisat… Sploh ne bo presledkov.
To je slovenski forum, kjer se piše v slovenščini. Ti pa se poberi među svoje in tam lapaj v svoji balkanščini.
Forum je zaprt za komentiranje.