Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Koliko palačink pojeste

Koliko palačink pojeste

Npr za večerjo pa poleg kozarec kompota( jabolcni) ali mleka. Po kosilu brez popoldanskih priboljskov.

Namaz je marmelada, nutela ali drugo?

Max 2, redkokdaj 3. Odvisno lahko je marmelada, lahko nutela. Skutine pa 1 do 2.

??

Dosti.

Najraje mam prazne… Pa si jih trgam in paaaapam…

To mi je najboljse…

Ucasih si namazem z nutelo 2-3… Ampak res res cisto na tanko.

Uf, jaz pa ne smem jesti palačink zvečer :), ker komot pojem 5, 6, 7 palačinik – z marmelado.

Skutine pa dve. POnavadi imam zraven še kake lešnike ali pa rozine – v nadevu.

Ma kakva marmelada, nutella, linolada je zakon!Kad nisam u formi tri, u optimalnoj formi 6-7 komada.

5 kom z nutello in smetano ter skodelico čokoladnega mleka zraven.

1 z orehovim nadevom mmmm… Je pa nasitna. Malo juhice prej in to je to za kosilo.

2-3 ali z marmelado, ali pokapljam samo z limono in  maaalo sladkorja

Kakorkoli že obračam, vedno preveč.?

Očitno ogromno. Glede na prejšnje komentarje.

7, 8 komot. S slivovim džemom na debelo.

Skutinih ne maram.

Nutelo in ostale čokoladne namaze pa ne jem na palačinkah ali kruhu, ampak  samo. Z žlico.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 18.02.2022 ob 21:54

Ma kakva marmelada, nutella, linolada je zakon!Kad nisam u formi tri, u optimalnoj formi 6-7 komada.

Gold je super, priblizek ferrero.??

Vec kot 2 ne gre, kakorkoli obrnem.

Dve ali tri. Z marmelado in kislo smetano. Ne za večerjo. Za kosilo. Pa gobovo  ali fižolovo juho zraven.

Notri najraje pogrete maline, malo nutele in sladko smetano.. mmmm tako puhasto kislo sladko pride.. ene 3 take zmažem.. če nimam malin in smetane, pa domačo marelično marmelado, to lahko 4, 5 pojem..

sicer pa pri palačinkah naredim zelenjavno juho.. nikdar jih ne jem s kompotom ali da bi mleko zraven pila, to mi sploh ne gre zraven..

Veliko, 18.02.2022 ob 22:11

Očitno ogromno. Glede na prejšnje komentarje.

7, 8 komot. S slivovim džemom na debelo.

Skutinih ne maram.

Nutelo in ostale čokoladne namaze pa ne jem na palačinkah ali kruhu, ampak  samo. Z žlico.

Tudi jaz komot pojem 6, 7 ali vec palacink, tu res nimam nobene mere!

Pecem pa tanke, namazem z domaco marmelado, na kroznik si dam 2 ali 3 in se delam, da jih ni vec, ker bi jih verjetno lahko zmazala tudi 10!

Aja.

Pa ne jem palačink za kosilo, niti za večerjo. Za vmesni obrok. Tudi če jih pohem xy, po njih nisem sita. Zame so prigrizek. Čeprav jih pojem 8 ali več.

10- 12+ fi 26. Točno težko določit, ker nisem vedno isto lačen, pa različno debele so tud.

Nekaj z evrokremom, neki z marmelado, kkšno prazno. Mlek zravn.

Veliko, 18.02.2022 ob 23:03

Aja.

Pa ne jem palačink za kosilo, niti za večerjo. Za vmesni obrok. Tudi če jih pohem xy, po njih nisem sita. Zame so prigrizek. Čeprav jih pojem 8 ali več.

eno. brez nadeva namesto kosila. če kaj drugega jem, sigurno potem ne bom jedla še palačinke.

kera bajsa

ggwp

uživi v infarktu

lp

a si ziher da ne bi začel gledati na postavo.

#govegan

#nofat

So palačinke in so palačinke.

Za ustrezno primerjavo je potrebno napisat zdraven tudi premer palačink.

Jaz jih maznem med 5 in 8 komadov premera 26cm.

27 cm premer

Obične ene tri, prva obvezno prazna, da probam okus in teksturo, riževih pa ene pet, ker so bistveno manjše.

povem jaz eno zgodbo:

nečaku 16 let, spečem palačinke,

mu jih dam 8, z nutello.

on to poje.

jaz ga iz vljudnosti vprašam, če bi še…

on pa, da ja…

koliko pa?

še 8.

in jih je res pojedel še 8.

pa strahotno suh. 🙂

Jaz same brez vsega. Ponavadi eno ali dve. Pa fajn morajo bit pecene ze skoraj zazgane. Najboljse so mi pa v juhi. Ampak mora bit masa slana ne sladka.

Brez vsega ene 2, z limono in sladkorjem tudi 5 in kako več:) Z drugimi namazi jih ne jem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close