Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

starši, nikar ne dovolite, da bodo vašim otrokom vrtali po nosu s tistimi strašnimi koli.

bodite boljši starši kot so tisti, ki pošiljajo svoje sončke k zobatju, da jim ti vrtajo po zobeh ali celo spulijo…

Ce ne mislite testirat otrok jih pustite doma in ne delat sranja.. Ce se moji/ostali otroci testirajo in nosijo maske in je to kao varno okolje, potem naj v solo pridejo samo tisti, ki to upostevajo.. Ce pa bodo moji in ostali otroci zamaskani in testirani v soli, zraven pa bo sedelo par takih, ki so proti in vseeno lahko sedijo v razredu, bomo pa se mi zaropotali..

Pa drugace nisem noben cepilski fanatik, jaz sploh nisem cepljena. Ampak ce so pravila, naj bodo za vse, ali pa nikogar..

sam vprasam… a je letos gripa zopet dobila dopust?

Odgovor na objavo uporabnika
fami…, 16.11.2021 ob 11:10

sam vprasam… a je letos gripa zopet dobila dopust?

Niti ne. Jaz sem jo že fasal, bil tudi testiran in negativen. Your point? Da maske in ukrepi mogoče celo pomagajo pri nalezljivih boleznih? Kdo bi si mislil, da je gripa ena takih.

BRAVO

Spet kreteni! Sem ena izmed vsak dan 7000 testiranimi, ki se testirajo, ker imajo BOLEZENSKE ZNAKE RESPIRATORNE BOLEZNI. Na kovid sem bila negativna, sem pa vseeno doma ležala en teden in ni bilo ravno rožnato, od vročine skoraj 40 do bolečin v sklepih itd. Po 5 dneh je minilo, potem še dva dni, da prideš k sebi in si okej. Gripa najverjetneje. Torej od 7000 testiranih nas je bilo 3500 negativnih, se pravi z ostalimi respiratornimi boleznimi. Kamor spada tudi gripa. Je pa res, da niti približno ne polni toliko bolnic kot kovid, zato tudi ne govorijo o gripi. Bo šlo?

Jbvasa, 16.11.2021 ob 11:09

Ce ne mislite testirat otrok jih pustite doma in ne delat sranja.. Ce se moji/ostali otroci testirajo in nosijo maske in je to kao varno okolje, potem naj v solo pridejo samo tisti, ki to upostevajo.. Ce pa bodo moji in ostali otroci zamaskani in testirani v soli, zraven pa bo sedelo par takih, ki so proti in vseeno lahko sedijo v razredu, bomo pa se mi zaropotali..

Pa drugace nisem noben cepilski fanatik, jaz sploh nisem cepljena. Ampak ce so pravila, naj bodo za vse, ali pa nikogar..

bojim se, da za ropot ne bo časa. Namreč ne bodo pustili netestiranih sedet zraven drugih, ampak če bo teh netestiranih veliko, starši jih ne bodo hodili iskat, ravnatelji jih ne bodo imeli kam dati (tudi otroci od 1. do 5. razreda, ki jih ne moreš kar domov poslat same), totalna zmešnjava bo. Ravnatelj bo v teh primerih lahko zaprosil za to, da gre celotna šola na šolanje na daljavo. To se bo zgodilo zaradi bebcev, ki bodo delali kraval.

STARSI ZBUDITE SE, ZA NASE OTROKE GRE IN TUDI ZA VSE NAS! Zelijo da smo preobremenjeni, napeti, prepirljivi.

Otroci ne se samotestirat, ne nosite mask, to ni zivljenje!!! Ne bojte se nasega politicnega sistema, ki je tik pred razpadom. Ne bojte se okuzbe, ki je prisla kot pravljica za lahko noc iz Kitajske.

Drzite se… In kapa dol vsem starsem ki se upate upreti tem neumnostim in ki boste naredili vse da zascitite otroke in sebe pred nesramnimi strici iz ozadja!

Res vsi bodo pomrli ker se bodo testirali. Starsi se ne zavedajo kaksno skodo delajo otroku ko so pametnejsi od vseh.

Zato ker ste debili, 13.11.2021 ob 21:27

Ojhvnm, 13.11.2021 ob 20:58

Moji bodo seveda v soli. Upam da bo vas zboljenih glupih starsev cim vec, da bodo oddelki manjsi in tako pouk kvalitetnejsi.

Mimgrede mi z resnimi sluzbami si solanja od doma ne moremo privosciti. To lahko delate le tisti, ki vas mi futramo, vi si pa na socialni praskate riti cele dneve.

Ne,  mi smo odgovorni starši z odgovornimi službami, zato smo si že organizirali varstvo med seboj. Če si pameten, organiziran, ti delajo logične povezave, se vse da. Vse, samo da je v prid otrokom.

Lenobe lene ste pa raje v službah in pustite otroke  da z njimi delajo kar hočejo. Če bo treba bom tudi pustila službo  imamo prihranke, mož ima super plačo, tako da hudega nam ne bo.

Pol mi pa nekateri starsi jokajo, joj ne ne, spet bo šola na daljavo   pustite vse na miru, mi ne bomo spet z otroki doma. Mi se hodimo v službo spočit od  otrok. In taki starši so ZA maske in za testiranje otrok v šoli. Taki,  ki jih briga kaj bodo v šoli delali z otrokom, samo da njim ne bo treba karkoli narest ali se ukvarjat z otroci.

Neodgovorni ste do svojih otrok in ko bo prišel čas cepljenja otrok boste prvi , ki boste otroku zarinili nož v hrbet.

O super, potem pa prevzami še otroke, katerih starši so na minimalcu, komaj shajajo. Oni naj gredo v službo ti pa zrihtaj ostalo. Sej ma mož super plačo pa prihranke.

Baba nora.

Zapri sebe pa svoje sončke v klet, da vas virus ne doseže. Ostale, ki pa komaj shajajo pa pusti živeti.

Upam, da take mongoloide prvo virus povoha in povozi.

Aj čao

Točno tako prej ko je bila šola na daljavo so bili vsi proti zdaj pa ko se treba testirat pa ni problema ko so otroci doma in imajo šolo na daljavo katastrofa kakšni starši

Ne zlorabljaj otroka za promocijo lastnega idiotizma in egoizma.

Mama611, 16.11.2021 ob 14:03

Točno tako prej ko je bila šola na daljavo so bili vsi proti zdaj pa ko se treba testirat pa ni problema ko so otroci doma in imajo šolo na daljavo katastrofa kakšni starši

To so hlapci, ki se pustijo izsiljevati. Fašisti s svojimi fašističnimi odloki določijo nov ukrep in ob ljudem omogočijo izbiro. Glup narod pa ne ve, da nobena izmed teh izbir ni izbira, ampak samo prostovoljno podpiranje fašizma in vedno večje omejevanje pravic.

Vsak ukrep je način izsiljevanja. Od zapiranja, pct, nagobčniki….Vse samo zato, da bi glup narod sprejel fašistični režim kot nekaj normalnega in da se čreda gre pocepit.

, 16.11.2021 ob 13:37

STARSI ZBUDITE SE, ZA NASE OTROKE GRE IN TUDI ZA VSE NAS! Zelijo da smo preobremenjeni, napeti, prepirljivi.

Otroci ne se samotestirat, ne nosite mask, to ni zivljenje!!! Ne bojte se nasega politicnega sistema, ki je tik pred razpadom. Ne bojte se okuzbe, ki je prisla kot pravljica za lahko noc iz Kitajske.

Drzite se… In kapa dol vsem starsem ki se upate upreti tem neumnostim in ki boste naredili vse da zascitite otroke in sebe pred nesramnimi strici iz ozadja!

Res je.

Zakaj se ljudje pustijo jebat v glavo ?

Kaj dela strah in manipulacija, neverjetno in žalostno hkrati. Nekateri ste res sramota od staršev.

Se strinjam ?

???

Tocno tako ?

Heh… eni smo to naredili že vnaprej. Zaenkrat ni videti kakšnih problemov, niti z noži v hrbtu, niti s pokopališči. Grobove imamo pa itak že pripravljene in plačane za par let.

rok-1, 16.11.2021 ob 14:33

Heh… eni smo to naredili že vnaprej. Zaenkrat ni videti kakšnih problemov, niti z noži v hrbtu, niti s pokopališči. Grobove imamo pa itak že pripravljene in plačane za par let.

To je bil odgovor na:

“Ne,  mi smo odgovorni starši z odgovornimi službami, zato smo si že organizirali varstvo med seboj. Če si pameten, organiziran, ti delajo logične povezave, se vse da. Vse, samo da je v prid otrokom.

Lenobe lene ste pa raje v službah in pustite otroke  da z njimi delajo kar hočejo. Če bo treba bom tudi pustila službo  imamo prihranke, mož ima super plačo, tako da hudega nam ne bo.

Pol mi pa nekateri starsi jokajo, joj ne ne, spet bo šola na daljavo   pustite vse na miru, mi ne bomo spet z otroki doma. Mi se hodimo v službo spočit od  otrok. In taki starši so ZA maske in za testiranje otrok v šoli. Taki,  ki jih briga kaj bodo v šoli delali z otrokom, samo da njim ne bo treba karkoli narest ali se ukvarjat z otroci.

Neodgovorni ste do svojih otrok in ko bo prišel čas cepljenja otrok boste prvi , ki boste otroku zarinili nož v hrbet.”

Prav imate gospa. Starši se ne zavedajo v kakšne stiske silijo svoje otroke, ko manipulirajo z njimi. Ljubezen pa taka.

Robi917, 16.11.2021 ob 14:09

Res je.

Zakaj se ljudje pustijo jebat v glavo ?

“Zakaj se ljudje pustijo jebat v glavo ?”

Zaradi civiliziranosti. Sicer bi že davno marsikoga, ki iz celega paketa pravic in dolžnosti vidi samo prvi del, izvozili na Mars ali kam drugam.

Živim v Zürichu in pri nas s podpisom staršev otroke enkrat tedensko testirajo na šoli. To poteka tako, da pljunejo v epruetko in naslednji dan dobimo rezultate. Nobeden od otrok (7 in 4) tega ne dojema, kot nekaj hudega, se pa na ta način izogibamo karanteni in vsakodnevnemu nošenju mask otrok v šoli.

Pri meni bo enako, so bili danes vodstvo šole opozorjeni, da bodo ravnali proti zakonito in tu so posledice za njih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close