Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

Koliko otrok bo v sredo ostalo doma?

V sredo se zdaj začne famozno samotestiranje v šolah. Koliko vas je takih, ki otrok ne boste poslali v šolo? Moji trije bodo doma. Sem se pa zmenila z eno učiteljico, ki se je tudi uprla temu fašističnemu sistemu in je trenutno na bolniški, da jim bo razložila snov, ki jo bodo objavili njihovi učitelji.

Odgovor na objavo uporabnika
Strahec262, 13.11.2021 ob 20:46

V sredo se zdaj začne famozno samotestiranje v šolah. Koliko vas je takih, ki otrok ne boste poslali v šolo? Moji trije bodo doma. Sem se pa zmenila z eno učiteljico, ki se je tudi uprla temu fašističnemu sistemu in je trenutno na bolniški, da jim bo razložila snov, ki jo bodo objavili njihovi učitelji.

In kako dolgo misliš, da boste doma?

teoetično:

Otrok pride v šolo brez testa. Ok, šola ponudi svojo rezervo. Otrok noče narediti testa. Šola pokliče starša, da ga pride iskat oz. pošlje otroka domov. Otrok noče domov. Šola? Pokliče policijo? Varnostnika? NIJZ?

Nasa bo doma. Pa ne zaradi testiranja, kdo nor otroka poslje v tem sranju  v solo, da se okuzi.?

Na listu, ki smo ga dobili v podpis, sem pač obkrožila, da ne dovolim, da se moj otrok samotestira v šoli. Predvidevam, da bomo sedaj dobili od šole navodilo, naj otroci od srede naprej ostanejo doma. Do kdaj, ne vem.

čakam, 13.11.2021 ob 20:50

teoetično:

Otrok pride v šolo brez testa. Ok, šola ponudi svojo rezervo. Otrok noče narediti testa. Šola pokliče starša, da ga pride iskat oz. pošlje otroka domov. Otrok noče domov. Šola? Pokliče policijo? Varnostnika? NIJZ?

Če ni dovoljenja staršev prej, ni rezervnega testa.  Če noče testa, gre domov oz čaka starše. Če nočejo priti, se kliče CSD. Simple. Enako z mulcem, ki noče domov. Plus policijo.

Moji bodo seveda v soli. Upam da bo vas zboljenih glupih starsev cim vec, da bodo oddelki manjsi in tako pouk kvalitetnejsi.

Mimgrede mi z resnimi sluzbami si solanja od doma ne moremo privosciti. To lahko delate le tisti, ki vas mi futramo, vi si pa na socialni praskate riti cele dneve.

Strahec262, 13.11.2021 ob 20:54

Na listu, ki smo ga dobili v podpis, sem pač obkrožila, da ne dovolim, da se moj otrok samotestira v šoli. Predvidevam, da bomo sedaj dobili od šole navodilo, naj otroci od srede naprej ostanejo doma. Do kdaj, ne vem.

Torej si bodo sami priskrbeli snov?

Čim več jih naj bo. Bomo tako rešili prostorsko stisko šole ?

Zoki je že vedel zakaj je vrgel ven plane za novo šolo v naslednjih dveh letih.

Ojhvnm, 13.11.2021 ob 20:58

Moji bodo seveda v soli. Upam da bo vas zboljenih glupih starsev cim vec, da bodo oddelki manjsi in tako pouk kvalitetnejsi.

Mimgrede mi z resnimi sluzbami si solanja od doma ne moremo privosciti. To lahko delate le tisti, ki vas mi futramo, vi si pa na socialni praskate riti cele dneve.

Točno tako. ?

Naš bo šel v šolo, ne dovolim samotestiranja. Če bo v to prisiljen, sledi tožba.

Niustavno, 13.11.2021 ob 21:11

Naš bo šel v šolo, ne dovolim samotestiranja. Če bo v to prisiljen, sledi tožba.

Zakaj bi bil prisiljen? Nikogar ne bodo prisilili v testiranje. Samo tebe bodo poklicali, da prideš ponj. Ali pa gre sam domov, če je dovolj star. Pol pa toži vlado, šola samo izpolnjuje navodila ministrstva.

Vsi trije bodo doma. S starši smo se že organizirali glede varstva.

ajde no, 13.11.2021 ob 21:13

Zakaj bi bil prisiljen? Nikogar ne bodo prisilili v testiranje. Samo tebe bodo poklicali, da prideš ponj. Ali pa gre sam domov, če je dovolj star. Pol pa toži vlado, šola samo izpolnjuje navodila ministrstva.

Ja, seveda, če si ovca, potem ubogaš. Moj otrok ni ovca. ?

Naredi uslugo (malenkostno) svojemu sončku in ga ne pošiljaj v boi, ki je tvoj, ne njegov. Pusti ga doma, pa potem toži Kekca in Pehto, če že moraš. Tvoj otrok ni kriv, da ima ubrisanega starša.

yram, 13.11.2021 ob 20:54

Nasa bo doma. Pa ne zaradi testiranja, kdo nor otroka poslje v tem sranju  v solo, da se okuzi.?

Ženska ti si panična. ??

Ne skrbi, ne bo prisile.

In kaj bos tozila? Krsitev ustave? Zakona? Katerega? Smesna si in brez osnovnega pojma o pravnem sistemu. Kaksne neumnosti vam grejo po glavi, meni se res ze bruha, ko berem te idotizme. Najbolj butasti se najbolj glasni.

In to ste zmožni narediti samo zato, ker ne dovolite testiranja?!? In to ste tisti, ki se najbolj pazite, najbolj testirati? My ass! Bolniki, zaradi katerih imam tako stanje! Spokajte se stran od ostalih, vključno z vašo mularijo. Potrebujete posebno obravnavo in prilagojen program. Navadne OŠ niso za vas in vaše posebneže!

Počakajte tri leta, da pobere vse cepljenje, potem pa boste zavladali svetu, prav? Do takrat pa spokajte!

Ja kdo pa rad hodi v šolo? Pa saj imaš vse na internetu.

Prijavijo se na izpite na daljavo, nekaj splonkajo in šola je narejena.

Ojhvnm, 13.11.2021 ob 21:21

In kaj bos tozila? Krsitev ustave? Zakona? Katerega? Smesna si in brez osnovnega pojma o pravnem sistemu. Kaksne neumnosti vam grejo po glavi, meni se res ze bruha, ko berem te idotizme. Najbolj butasti se najbolj glasni.

Vedno je bilo tako. Drugega nimajo, zato pa tulijo. Pa vedno manj jih je.

Naj ostanejo doma za vedno.

No ja, glede na to, da imam diplomo s pravne fakultete…

Niustavno, 13.11.2021 ob 21:23

No ja, glede na to, da imam diplomo s pravne fakultete…

Vrni jo! Je ne zasluzis. Jo imam tudi jaz, pa se kaj drugega zraven. In veliko let prakse.

Otroci naj se okužijo, naj okužijo starše, stare starše, znance in žlahto … to je PRAVA pot- na Zemlji je prveč parazitov, ki ne vedo zakaj živijo … POGINJANJE parazitov je prava pot za razmne in močne

Ne,  mi smo odgovorni starši z odgovornimi službami, zato smo si že organizirali varstvo med seboj. Če si pameten, organiziran, ti delajo logične povezave, se vse da. Vse, samo da je v prid otrokom.

Lenobe lene ste pa raje v službah in pustite otroke  da z njimi delajo kar hočejo. Če bo treba bom tudi pustila službo  imamo prihranke, mož ima super plačo, tako da hudega nam ne bo.

Pol mi pa nekateri starsi jokajo, joj ne ne, spet bo šola na daljavo   pustite vse na miru, mi ne bomo spet z otroki doma. Mi se hodimo v službo spočit od  otrok. In taki starši so ZA maske in za testiranje otrok v šoli. Taki,  ki jih briga kaj bodo v šoli delali z otrokom, samo da njim ne bo treba karkoli narest ali se ukvarjat z otroci.

Neodgovorni ste do svojih otrok in ko bo prišel čas cepljenja otrok boste prvi , ki boste otroku zarinili nož v hrbet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close