Koliko otrok bo v ponedeljek v soli?
Mislim, da bo v sredo malo takšnih:
https://www.zurnal24.si/slovenija/to-caka-starse-ce-se-otrok-v-soli-ne-bo-samotestiral-376366
Nižji razredi sigurno, med starejšimi jih bo kaj.
Glede neustavnosti – kolikor vem, to velja samo za tiste s posebnimi potrebami. Navadna OŠ ne šteje.
sem napisala uni vse pojasnjeno arguimentirano kaj bi naredila – evo pa je ta blesavi mon skil objavo – češ da čaka na odobrtitev – še enkrat se mi ne da pisati…
definitivno pa obstaja krepko drugih boljših rešitev, ki zagotavljajo polno življenje cele družbe s tem viirusom, brez zapiranj, omejevanj svobode in vseh norosti, ki se jih gremo sedaj, in seveda tudi brez navalov na bolnice. vse sem razložila, pa očitno tud monu to ni v interesu objavit… še tu cenzura
Malo jih bo, 12.11.2021 ob 16:02
Mislim, da bo v sredo malo takšnih:
https://www.zurnal24.si/slovenija/to-caka-starse-ce-se-otrok-v-soli-ne-bo-samotestiral-376366
Nižji razredi sigurno, med starejšimi jih bo kaj.
Glede neustavnosti – kolikor vem, to velja samo za tiste s posebnimi potrebami. Navadna OŠ ne šteje.
to ni res – neustavnost se nanaša na odločitev objavljeno 18.10.2021 – in govori na ssplošno o neustavnosti šolanja na daljavo, ki ga odredi minister za izobraćževanje… rečeno je,da so to preširoka pooblastila ministra in da nima sam kar s tem pooblastilom zakona odrediti izobraževanja na daljavo…
torej to velja za odreditev izobraževanja na splošno – in v tozadevnem odloku spet piše,da se izobraževanje na daljavo odredi s strani ministra za izobraževanje – kar je torej po sklepu sodišča iz dne 18.10.2021 neustavno!
jašur, 12.11.2021 ob 16:23
to ni res – neustavnost se nanaša na odločitev objavljeno 18.10.2021 – in govori na ssplošno o neustavnosti šolanja na daljavo, ki ga odredi minister za izobraćževanje… rečeno je,da so to preširoka pooblastila ministra in da nima sam kar s tem pooblastilom zakona odrediti izobraževanja na daljavo…
torej to velja za odreditev izobraževanja na splošno – in v tozadevnem odloku spet piše,da se izobraževanje na daljavo odredi s strani ministra za izobraževanje – kar je torej po sklepu sodišča iz dne 18.10.2021 neustavno!
Tako je.
Seveda golazen fašistično in trole debilne ne zanima zakon in ne ustava.
Debili hočejo fašistični režim, zato zagovarjajo diskriminacijo in širijo lažnivo cepilno propagando.
To so preprosto psihopati.
Eh… sam mal testiramo ubogljivost. Če je dovolj velika… bomo uvedli cepljenje otrok. Če ni, vas bomo pa še malo gnetli. Ker bi lahko drugače prehitro ponoreli. Vemo tudi, koga vam bomo prodali, da so naslednji krivci. Otroci v vrtcu…
Robi650, 12.11.2021 ob 16:25
Tako je.
Seveda golazen fašistično in trole debilne ne zanima zakon in ne ustava.
Debili hočejo fašistični režim, zato zagovarjajo diskriminacijo in širijo lažnivo cepilno propagando.
To so preprosto psihopati.
se strinjam…
trenutno se mi zdi najboljša odločitev,da starši pošljejo otroka v osnovno šolo vsaj brez vsakega kakršnegakoli pildka iz njihove strani glede tega… ni pildka za dovoljenje – otrok ne sme biti testiran… ni pildka z izjavo o prepovedi – otrok torej ne sme biti nagnan iz šole..
nihče od starša nima pravice zahteva nobenega pildka – saj ustava zagotavlja otroku pravico do oš izobraževanja… tako, mu tega nihče ne sme preprečiti!
jašur, 12.11.2021 ob 16:39
se strinjam…
trenutno se mi zdi najboljša odločitev,da starši pošljejo otroka v osnovno šolo vsaj brez vsakega kakršnegakoli pildka iz njihove strani glede tega… ni pildka za dovoljenje – otrok ne sme biti testiran… ni pildka z izjavo o prepovedi – otrok torej ne sme biti nagnan iz šole..
nihče od starša nima pravice zahteva nobenega pildka – saj ustava zagotavlja otroku pravico do oš izobraževanja… tako, mu tega nihče ne sme preprečiti!
Ko ste tako pravno podkovani, bi lahko prebrali, da je bistvo to, da se otrok brez testiranja ne sme zadrževati v šoli. Nima veze kaj vi pišete ali ne, na koncu je pomembno samo ali otrok opravi test. Nihče ga ne bo silil, ampak samo vprašal če ga ima. V praksi pa bodo šole prej pozvale starše, da se izrečejo. Če se ne bodo, otroci pa ne bodo izpolnjevali pogojev, bodo lepo doma. Ali pa v cerkvi. ?
vsi ki ne dovolite otrokom maske in testiranja sporočam, da smo se v civilni iniciativi odločili VAM PREDLAGATI, da otroke v sredo pošljete v šolo, brez mask in naj otrok ne dovoli testiranja. Pa da vidimo kaj bodo z otrokom v šoli naredili. Mi ne smemo dovoliti, da bi otroci kar doma ostali, naj jih ti fašisti vržejo iz šole, potem bomo pa mi ukrepali. Torej v sredo in tudi naslednje dni otroke pošiljate v šolo brez mask in ne dovolite testiranja. Imamo pravno podlago za te fašiste nič bati, jim bomo že pokazali kaj se pravi ZAKON IN SPOŠTOVANJE ZAKONOV. Tole kar počne ta vlada da z ODLOKI mešetari in to z našimi otroci, se bo končalo nekje drugje! Nismo vsi ovce SDS!
mamamamica, 12.11.2021 ob 16:52
vsi ki ne dovolite otrokom maske in testiranja sporočam, da smo se v civilni iniciativi odločili VAM PREDLAGATI, da otroke v sredo pošljete v šolo, brez mask in naj otrok ne dovoli testiranja. Pa da vidimo kaj bodo z otrokom v šoli naredili. Mi ne smemo dovoliti, da bi otroci kar doma ostali, naj jih ti fašisti vržejo iz šole, potem bomo pa mi ukrepali. Torej v sredo in tudi naslednje dni otroke pošiljate v šolo brez mask in ne dovolite testiranja. Imamo pravno podlago za te fašiste nič bati, jim bomo že pokazali kaj se pravi ZAKON IN SPOŠTOVANJE ZAKONOV. Tole kar počne ta vlada da z ODLOKI mešetari in to z našimi otroci, se bo končalo nekje drugje! Nismo vsi ovce SDS!
Vi pošiljate v boj otroke. Vau, res, perle! A jih ne bi kar takoj poslali na CSD. Da skrajšate postopek in muke vašim otrokom?
A to ste tisti, ki terorizirate tudi vse, ki preverjajo pct v trgovinah? Zgledni državljani, hudi filantropi… Torej bomo še policijo vključili.
Imam pravico do prostega gibanja in svobode. Nihče mi je ne sme kršiti. Torej te lahko na cesti povozim. Lahko se pridem sprehajati po tvojem vrtu ali stanovanju. Imam pravico do prostega časa, torej mi v službi ni treba delat, pravzaprav mi sploh ni tteba tja. Itak imam pravico do primerne zivljenjske ravi, torej do plače.
Vau585, 12.11.2021 ob 17:09
Vi pošiljate v boj otroke. Vau, res, perle! A jih ne bi kar takoj poslali na CSD. Da skrajšate postopek in muke vašim otrokom?
A to ste tisti, ki terorizirate tudi vse, ki preverjajo pct v trgovinah? Zgledni državljani, hudi filantropi… Torej bomo še policijo vključili.
pa kaj je s tabo človek – ko ti bo sds napisala odlok, da se moraš pred zrtfovino na vratih študentu sleči se noš tudi… ker si bodo bolne glave namislile,da je to v dobo kononske zaščite…
a ste tako neumni…
zdaj hodiš zunaj brez maske – ti je to odgovorno in ok in vse prav, čez noč si sds hunta namisli oblačke zunaj kortone, ki plešejo okoli glave ljudem in zapove maske… in ti se naslednji dan dereš,da ljudje, ki so brez maske pobijajo ljudi, ker ne spoštuujejo odloka, ker je sds tako rekla… pa se zavedaš da si ti pred tem en dan nazaj enako hodila brez maske in se imela za vrhunskko odgovorno…
dajte ljudje a ste zblojeni – a vi res mislite,da korona se ravna po odlokih, ki jih spiše neka politika…
in enako velja za te teste… če smatraš testiranje za edino odgovorno in enako tudi pct- potem se moraš do konca lajfa na dva dni testirat in to ne samo za korono9 ampak še za vse druge bole7uzni… ker resnici na ljubo ni samo korona tista, ki spravluja ljudi v bolnico, jih tudi gripa, pa rsv virusi, pa vsi drugi virusi za katerimi lahko zbolimo in nekateri tudi umrejo… zdaj če tako delaš zaradi korone, potem bodi poštena in dogovorna in delaj enako še za vse druge viruse…
še ne pa nehaj z dvoličnostjo, patetiko in jebanjem soljudi, ki nima nobene veze z zdravjem!
@jašur, pa daj že napiši kaj pa bi po tvoje delovalo? Naj po tvoje umijemo vse ukrepe? Kaj bi ti storila? Ker tako, kot je, očitno ne deluje dobro. Kaj predlagaš?
Rad imam butle, 12.11.2021 ob 17:41
Zanimivo, da je za vsak drek treba imeti kakšen izpit, le starš je lahko vsak butl. Ampak jaz vas imam vseeno rad, so včeraj rekli za združeni televiziji, da moramo biti strpni.
Točno tako, zato imamo toliko družbenih problemov, ker se je butlom dovoljeno razmnoževati.
jaz bom točno to naredila, moja hodi v 9 razred in bo prišla brez maske in ne bo se testirala, pa da vidimo kaj bodo naredili. Seveda je potrebno otroka pripraviti na to, tudi na to, da bo morala domov. Dogovorjeni sva, da me takoj pokliče, jaz grem v šolo zahtevam pismeno, da ne sme v šolo in vse bom posnela s telefonom, potem pa k odvetniku in na sodišče, bomo videli kako dolgo bodo še vladali z ODLOKI.
Pa na GLUPE DAVKE NE POZABITE- VSI KI PLČAUJTE DAVKE STE GLUPI. tako pravi minister fašistične vlade!
mojplan, 12.11.2021 ob 17:49
jaz bom točno to naredila, moja hodi v 9 razred in bo prišla brez maske in ne bo se testirala, pa da vidimo kaj bodo naredili. Seveda je potrebno otroka pripraviti na to, tudi na to, da bo morala domov. Dogovorjeni sva, da me takoj pokliče, jaz grem v šolo zahtevam pismeno, da ne sme v šolo in vse bom posnela s telefonom, potem pa k odvetniku in na sodišče, bomo videli kako dolgo bodo še vladali z ODLOKI.
Pa na GLUPE DAVKE NE POZABITE- VSI KI PLČAUJTE DAVKE STE GLUPI. tako pravi minister fašistične vlade!
Kaj pa če bi dala to punco nekomu v rejo ali celo posvojitev? Na slabše gotovo ne bi prišla.
A si ti tista, ki jih je kasirala zaradi nadlegovanja na bencinski in v šoping centrih?
Če ne, da te razsvetlim- pacientka je dobila kazen. Naslednjič dobi mojmoj jopič in zastonj počitnice.
Pričakuj podobno obravnavo, v katero pa se bo vključil tudi CSD. Verjemi, da tega tvojemu otroku res ne želiš.
vatikanske ječe, 12.11.2021 ob 17:55
Ti nimaš nikogar pravice nepooblaščeno snemati s telefonom.
seveda da ima pove,da bo celoten pogovor snemala … lahko snema javno obvesti vnaprej, ne sme pa javno objaviti. Kadar gre za kršenje tvojih ostalih pravic ali ogrožanje in si sam v situaciji nasproti tistemu, ki jih krši lahko posanmeš, samo objavljati se ne sme…
Kaj res, 12.11.2021 ob 17:35
@jašur, pa daj že napiši kaj pa bi po tvoje delovalo? Naj po tvoje umijemo vse ukrepe? Kaj bi ti storila? Ker tako, kot je, očitno ne deluje dobro. Kaj predlagaš?
sem napisala – pa ta mon ni objavil – napisala vse ukrepe in predloge na dolgo in na široko , sorry če ne mislim, še enkrat prezplodno tratit svojega časa,zato da bo potem mon napisal namesto teksta, ki ga zapišem “vaša objava čaka na odobritev”
jašur, 12.11.2021 ob 17:59
seveda da ima pove,da bo celoten pogovor snemala … lahko snema javno obvesti vnaprej, ne sme pa javno objaviti. Kadar gre za kršenje tvojih ostalih pravic ali ogrožanje in si sam v situaciji nasproti tistemu, ki jih krši lahko posanmeš, samo objavljati se ne sme…
Upam, da ima PCT, drugače ne pride v šolo.:))) Lahko snema vhodna vrata. Takoj, ko pride not in noče pokazat PCT oz. podpisat, da ima pogoj, se ji pokaže vrata in se z njo sploh ne debatira.
Forum je zaprt za komentiranje.