Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko otrok bo v ponedeljek v soli?

Koliko otrok bo v ponedeljek v soli?

Odgovor na objavo uporabnika
Robi917, 12.11.2021 ob 09:02

Kaj je res toliko prfuknjenih staršev, katerim je izživljanje nad otroki nova normalnost ?

Otrok ni pes, da bo nosil nagobčnik in ne poskusna podgana, da farmamafija na njem izvaja poskuse.

Tej otročički bodo v življenju doživeli še marsikaj hujšega kot je testiranje. In spoznali bodo, da jim njihovi pametni starši niso naredili usluge. Vedno jih zavijat v vato , se verjetno ne bo dalo. Kako jih boste prepričali da antibiotik, ko ga bodo rabili pa ni delo farmamafije?

Zanima me, če bi hudo zbolel, bi sprejel zdravilo – tudi farmamafijsko delo.

Zamislim si vse otroke na onkologiji ali z drugimi hudimi stanji, ki jim medicina pomaga in kaj vse zaužijejo v boju za življenje.

mitinka, 12.11.2021 ob 09:13

Tej otročički bodo v življenju doživeli še marsikaj hujšega kot je testiranje. In spoznali bodo, da jim njihovi pametni starši niso naredili usluge. Vedno jih zavijat v vato , se verjetno ne bo dalo. Kako jih boste prepričali da antibiotik, ko ga bodo rabili pa ni delo farmamafije?

Zanima me, če bi hudo zbolel, bi sprejel zdravilo – tudi farmamafijsko delo.

Zamislim si vse otroke na onkologiji ali z drugimi hudimi stanji, ki jim medicina pomaga in kaj vse zaužijejo v boju za življenje.

Seveda. In psihopati komaj čakate, da otroci doživijo še marsikaj hujšega. Zato podpirate zločin nad otroci in podpirate psihopate.

Mater ste ljudje prfuknjeni in totalni psihoti.

jutro je, 12.11.2021 ob 08:32

Ampak dajte resno malo razmisli, kateri ukrepi so sploh kaj pomagali? Nismo mi “Slovenci” edini, ki imamo v tem času porast okužb. Se to dogaja tudi državam, kjer ljudje ne kvatajo krivin.

Res verjamete da maske pa ta sranja kaj pomagajo?

Kaj pa potem po tvoje pomaga?

Robi917, 12.11.2021 ob 09:15

Seveda. In psihopati komaj čakate, da otroci doživijo še marsikaj hujšega. Zato podpirate zločin nad otroci in podpirate psihopate.

Mater ste ljudje prfuknjeni in totalni psihoti.

Samo da nismo fašisti, kot nas vedno zmerjaš, ti doktor…

Naša ravnateljica je napisala, da tisti, ki ne dovolijo in otrok ne bo imel testa zraven se pač ne bo testiral, ostali pa. Za maske velja enako.

ta218, 12.11.2021 ob 09:37

Naša ravnateljica je napisala, da tisti, ki ne dovolijo in otrok ne bo imel testa zraven se pač ne bo testiral, ostali pa. Za maske velja enako.

Torej je vaša ravnateljica ena rit. Pročepne takoj. Na žalost je pri nas podobno, s tem, da nismo dobili takšnega obvestila. Glede na katastrofalne razmere sicer pa zgleda ne preostane drugega, kot pa da bodo res šolo zaprli. Podn!

Še vedno nisi na zaprtem oddelku?

Anonimno 1382, 12.11.2021 ob 09:50

Še vedno nisi na zaprtem oddelku?

Namenjeno dr.Robiju

Tako bi moralo biti. Vse ostalo je nasilje ter izživljanje in seveda del fašističnega plana za nasilno izvedbo cepilnega genocida.

To je bilo za “ta218”

Na naši šoli je ravnatelj rekel, da tisti, ki se ne bodo samotestirali v šoli, ostanejo doma.

Tudi maske so obvezne.

najbrž, 12.11.2021 ob 06:04

Debili, 11.11.2021 ob 20:20

Jahno, 11.11.2021 ob 19:38

Moj gre, 1.r. Kako mislijo izvest testiranje 6-letnikov ni (več) moj problem.

JA pa je tvoj problem, ko bo prišlo do poškodbe ali zaužitja strupa. Samo ne pol jokat.

Moji bodo doma, smo se s starši organizirali, da si bomo pomagali z varstvom.

Najbrž ga je naučila, da se tiste tekočine ne pije in da se palčke ne rine do možgan v nos.:) Pa to so šestletniki, ljudje, pa saj že vse zastopijo, noooo. Tretirate jih pa kot da imajo leto in pol. Če si bo njen tekočino kapal v oko namesto v tester, ja, je njen problem, ker ga ni poslala v posebno šolo.

Da se samo enemu otroku kaj hudega zgodi, je preveč. Pri tamalih lahko hitro pride do nesreče, mal se igrajo, mal prerivajo, učiteljica ne more naenkrat skrbet in gledat vseh 27 otrok.

Limanca, 12.11.2021 ob 08:52

Moj bo v šoli. Testiral se bo 3 krat na teden. Nima težav z dojemanjem kaj je palčka, kam se jo vstavi… ne vidimo problema.

In ko jih bodo prišli v šolo pocepit boš ti prva, ki boš rekla JA.

Debilna si, 12.11.2021 ob 10:19

Da se samo enemu otroku kaj hudega zgodi, je preveč. Pri tamalih lahko hitro pride do nesreče, mal se igrajo, mal prerivajo, učiteljica ne more naenkrat skrbet in gledat vseh 27 otrok.

Res najbolje da je doma. Bodo drugi tudi veseli.

Pri nas isto.  Nihče ne bo težil otrokom, ne bodo upoštevali odloka, ker je neustaven. A si iz Lj.?

tvoj otrok res boljše, da je doma..MAgari bi ostal še eno leto v vrtcu.

za DEBILI seveda.

če take krote ne prijavite. Za to je predvidena konkretna kazen. Da ne sme opravljati svojega dela, ker s tem ogroža zdravje celotne družbe je minimalna posledica take nerazumnosti in nespoštovanja ukrepov.

Pri nas isto, 12.11.2021 ob 10:23

Pri nas isto.  Nihče ne bo težil otrokom, ne bodo upoštevali odloka, ker je neustaven. A si iz Lj.?

vam zagotavljam veliko racijo. Samo naj mi otrok pove, da “nekaterim pa ni treba” imajo novinarje ne samo inšpektorje v eni uri tam. Jim bodo zaprli šolo pa da vidim koliko časa bodo zaposleni tam še zaposleni.

me ne no, 12.11.2021 ob 08:39

Ja, v tem času imajo vsi porast okužb. Ampak zahod, kjer je precepljenost velika, ima ta porast in hospitalizacije v obvladljivi meri. Balkan pa ne! Mi pa itak vodimo! To je vsa razlika in v tem je bistvo. To ne pomeni, da tudi nikjer drugje ne delujejo ukrepi. Stvar ni črno-bela, ali ni nobenih okužb ali pa okužbe naraščajo. Gre za vmesne odtenke, ko seveda okužbe so, vendar na zahodu čisto obvladljive, pri nas pa eksplozija in zlom sistema. In ja, gre samo za razliko v odstotkih cepljenosti.

a Avstrija, Danska in Nemčija so tudi Balkan? Razlog, zakaj je v Italiji, Portugalski, Španiji še dokaj solidno, je lepše vreme, ki tam trja dlje in se ljudje toliko ne gužvajo v zaprtih prostorih.

vele bistra ravnateljica? Spet ta iz OŠ Danile Kumar??

V šoli bodo otroci, ki imajo normalne starše, za katere testiranje ne predstavlja nobenega problema, ker so svoje sončke itak že redno samotesterali doma, kot je bilo zapovedano.

Ubogih sončkov raznoraznih invalidnih staršev pa v ponedeljek žal ne bo v šolo. Vendar brez skrbi. Glede na to, da je osnovna šola obvezna, bo stvari uredil kar CSD z premestitvijo smrkavcev v normalne družine. Nato bo mali Mihec spet lahko hodil v šolo in pridobival znanje. Juhej.

Pri nas ravnatelj ni obvestil nič o testiranju na šoli pomoje čaka kaj se bojo spomnl 😀 glede mask pa v razredu 24 jo 3 nimajo in to je to. Sm že misnla že mail poslat če je jurček, micka pa franca nimajo da jo tudi naš jenezk ne bo imel pa noče iztopat ker so jim spral možgane….

Ne, nismo iz LJ. Štajerska. Tudi na sosednji šoli so dobili od ravnatelja enako navodilo. Zraven piše še, da učitelji ne bodo preverjali, če se je tisti, ki ima test zraven res testiral ali ne. Če bo kak pozitiven gre razred v karanteno in 10 dni pouk na daljavo. Tistih brez testov in brez mask ne bodo obravnavali drugače kot ostalih. Kaj pa naj? Saj imata prav. Starši se morajo odločiti kako in kaj. Oni dajo na voljo, ti pa rečeš kaj bo s tvojim otrokom in kaj ne.

Kot kaže pri nas jih bo v šoli velika večina, če ne kar vsi. Res pa nimamo (skupaj z bližnjimi) nobenega otroka več v prvi polovici osnovne šole.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close