Koliko oseb imate v tel.imeniku?
Sedaj sem se spravila še na ,čiščenje’svojega mobija.Iz imenika sem odstranila nekaj ljudi,s katerimi tako ali drugače nimamo več skupnih točk(službenih ali zasebno).Ostalo mi je približno 64 stikov,med njimi je tudi ambulanta in ginekolog.Dva šefa,nekaj sodelavk,tajnica za nujne službene zadeve,starši in nekateri sorodniki.Dve prijateljici in to je to.
Koiko imate vi shranjenih ljudi?Jih zbrišete,ko se poti tako ali drugače razidejo?
Uh, sem šla prav pogledat. Nekaj malega manj kot 3000. Jih je pa vsaj cca 500 v resnici preveč, ker so se mi podvojili nekateri stiki, ko se je imenik sinhroniziral z e-pošto.
Imam pa vse živo številk, ne brišem nič. Številke od prijateljev, sorodnikov, znancev, sodelavcev, izvajalcev… do ustanov, institucij, ambulant… Npr. samo ambulant imam 30, za DRSI 11 številk, pod UE (upravna enota) 25 številk, pod HAT test 10 hrvaških številk… Si pa v imenik pod ime napišem tudi dejavnost, status, izobrazbo, zaposlitev…, da lažje najdem. Uh, bohvari, da zgubim mobi, me še obtožijo za kršenje varstva osebnih podatkov.
Anonimno 20325, 22.12.2021 ob 23:00
1265 privat, ostalo so službeni stiki. zakaj te to zanima oz. kaj boš s tem podatkom?
Nič resnega,ne skrbi.Stvar je v tem,da skoz vse ,čistim’in imam občutek da imam vsega preveč.Konstantno dajem stvari stran od sebe,vse kar ne rabim in tudi tisto kar mi pride prav.
Bom se pogovorila sama s sabo.
Jebemtiš,še kakšen OKM mi manjka,pa sem tam.
Forum je zaprt za komentiranje.