Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko oseb imate v tel.imeniku?

Koliko oseb imate v tel.imeniku?

Sedaj sem se spravila še na ,čiščenje’svojega mobija.Iz imenika sem odstranila nekaj ljudi,s katerimi tako ali drugače nimamo več skupnih točk(službenih ali zasebno).Ostalo mi je približno 64 stikov,med njimi je tudi ambulanta in ginekolog.Dva šefa,nekaj sodelavk,tajnica za nujne službene zadeve,starši in nekateri sorodniki.Dve prijateljici in to je to.

Koiko imate vi shranjenih ljudi?Jih zbrišete,ko se poti tako ali drugače razidejo?

In kje je preostalih 50 ljudi v imeniku? ;)))

Odgovor na objavo uporabnika
ježešna, 22.12.2021 ob 19:49

In kje je preostalih 50 ljudi v imeniku? ;)))

Sorodniki….sem štejem sestre,nečake,bratrance,sestrične,tete…pa še koga…

Preveč. Dobra ideja za čiščenje.

Hja… bo kakšnih 250 – 300. Zasebni in službeni stiki, hobi stiki, dopusti, športi, servisi, trgovine… pa se nabere.

Zelo redko čistim – ker je dobro imeti vse potrebne kontakte pri roki. Sem ter tja je pa dobro poznati tudi številke nezaželenih, da veš kdaj se ne odzvati.

Uh, sem šla prav pogledat. Nekaj malega manj kot 3000. Jih je pa vsaj cca 500 v resnici preveč, ker so se mi podvojili nekateri stiki, ko se je imenik sinhroniziral z e-pošto.

Imam pa vse živo številk, ne brišem nič. Številke od prijateljev, sorodnikov, znancev, sodelavcev, izvajalcev… do ustanov, institucij, ambulant… Npr. samo ambulant imam 30, za DRSI 11 številk, pod UE (upravna enota) 25 številk, pod HAT test 10 hrvaških številk… Si pa v imenik pod ime napišem tudi dejavnost, status, izobrazbo, zaposlitev…, da lažje najdem. Uh, bohvari, da zgubim mobi, me še obtožijo za kršenje varstva osebnih podatkov.

1265 privat, ostalo so službeni stiki. zakaj te to zanima oz. kaj boš s tem podatkom?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 20325, 22.12.2021 ob 23:00

1265 privat, ostalo so službeni stiki. zakaj te to zanima oz. kaj boš s tem podatkom?

Nič resnega,ne skrbi.Stvar je v tem,da skoz vse ,čistim’in imam občutek da imam vsega preveč.Konstantno dajem stvari stran od sebe,vse kar ne rabim in tudi tisto kar mi pride prav.

Bom se pogovorila sama s sabo.

Jebemtiš,še kakšen OKM mi manjka,pa sem tam.

Nepomembno.

Nekateri si spravijo vsak stik in vsakega šintarja, nekateri samo posebne osebne  in službene stike. Pač nabiranje navlake. Je pa to dobra tema za počistit navlako.

Le dva. Fotra in mamo

Sem opazil da je v njem kar nekaj pokojnih, tisti se vedno prenesejo ob menjavi telefona, tisti živi pa mi nekako čudežno izpuhtijo..

wtf pa kaj vi delate?? 😀

Imam  45 stikov

(je pa res da čistim sproti, od ogromno znancev niti nimam telefonskih – raje komuniciram prek Messengerja)

Ne veliko! Nikdar nisem bila tip človeka za telefončkanje, tako da so not zgolj tekoči podatki. Ko gre nekdo iz lajfa, gre tud pripadajoča cifra. Ne rabim, ne hrčkam, ne kupčkam. Da bi mela kontakte nekih trgovin in slično-no vej. Zgolj frizerka ima to mesto not, še zdravnik ga nima! Hahaha..

Med njimi tudi razna gesla za Skyp in aplikacije in vse ostale neumne zadeve, ki zahtevajo pike, stevilke in velike zacetnice ??‍♀️

Aja, tako nisem niti tip človeka za dopisovanja! Pogovori v živo, to je to, debate, smeh! Al pa mir in tišina sama s sabo. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close