Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko nas je? veza od najstniskih let

koliko nas je? veza od najstniskih let

v vezi od 18 leta? ?

sem prva 🙂

imam 30 let…

se kdo?

skrivnost uspesne veze:

v vezi ni ponosa in brez pogovora zal ne gre

❤️‍?

Odgovor na objavo uporabnika
veza343, 18.11.2021 ob 11:01

v vezi od 18 leta? ?

sem prva 🙂

imam 30 let…

se kdo?

skrivnost uspesne veze:

v vezi ni ponosa in brez pogovora zal ne gre

❤️‍?

znebiti sem se morala vseh kolegic ker so naju zelele spraviti narazen. Ne ker bi zelele njega ampak ker so tekmovale z mano. Zenske za v mojo druzbo niso primerne ?

Jaz 16, on 19, zdaj sva okoli 50.

Prijatelje imava za vec kot 30 let iste.

Jaz 19, on 20. Poročena sva 35 let.

Vedno sem vedela, da bo on moj mož, še ko je bil fantek.

Midva – jaz 19, ona 20, skupaj sva 24 let. Zaenkrat bova še vztrajala 🙂

jaz 17 on 21, zdej okol 50. Sin pravi da je edini v razredu, kjer sta starša oba njegova biološka, pa nista poročena 🙂

On 20 jaz 18, že 20 let srečna skupaj in verjamem, da bova do smrti. Sva se pač našla dva ta prava

Tudi midva, jaz 19 on 25 let. Skupaj že 21 let, še vedno se imava lepo.

Koliko pa vas je takšnih, ki ste po vseh teh letih ostali zvesti?

Jaz 23 on 21, poročena 33 let

Sami maratonci

Svaka cast???

Nek je sa’srečom!

da si pa z eno in isto osebo še od najstniških let, pa tudi kaže, da v življenju nisi nobenega razvoja naredil. jaz poznam cel kup takega folka, skupaj že iz teh smrkavih let –  tudi en par ni zares srečen, razen tistih, ki so tudi mentalno in čustveno ostali na isti ravni oz. se namestili v eno prazno cono udobja. Vsak, ki se kasneje vsaj malo zbudi, malo razvije, kaj vpraša, kaj dozori, ugotovi, da izbira iz najstniških let ali dvajsetih let zveze nima z njegovo resničnostjo sedaj.

Sem hotel dopisat…

A je tako da je brezveze “danas jedna sutra druga”

Lepo je to prebrati.

Midva tudi, 23 let. Jaz sem bila stara 16, on 18.

Recept? Veš čas skrbiva za srečo drug drugega. Ni nama vseeno kako se drug počuti, veliko se pogovarjava, skrbna sva drug do drugega. Se vedno se rada presenečava, se crkljava, stiskava, spolnost seveda tudi redna. Pa ohranjava videz, nihče se ni zapustil. Seveda se tudi spreva, takrat je treba še vsest in slišat obe plati, razumet in s kompromisi resiti situacijo. Se pa imava danes boljše kot na začetku in vmes.

Da, ze 14 let, se vedno sva kot sveze zaljubljena 🙂

hudo, 18.11.2021 ob 12:26

da si pa z eno in isto osebo še od najstniških let, pa tudi kaže, da v življenju nisi nobenega razvoja naredil. jaz poznam cel kup takega folka, skupaj že iz teh smrkavih let –  tudi en par ni zares srečen, razen tistih, ki so tudi mentalno in čustveno ostali na isti ravni oz. se namestili v eno prazno cono udobja. Vsak, ki se kasneje vsaj malo zbudi, malo razvije, kaj vpraša, kaj dozori, ugotovi, da izbira iz najstniških let ali dvajsetih let zveze nima z njegovo resničnostjo sedaj.

Verjetno so tudi taki kot jih opisuješ. Ampak če rasteš skupaj s človekom s katerim živiš, če imaš podobna zanimanja in predvsem vrednote, je pa super. Jaz v svojem lajfu nisem našla nikogar, ki bi mi bolj ustrezal kot ta, ki ga imam. Predvsem mentalno sva na zelo podobni valovni dolžini, ne poznam drugega, ki bi bil vsaj približno na takem nivoju 🙂

Ne morem rečt da v življenju ni mimo prišel kdo, ob katerem so zašpilali metuljčki v trebuhu, ampak kot rečeno, to je bilo samo površinsko, nič globokega.

Kaj pa če se pač oba razvijata podobno?

Tak človek ni imel prilike funkcionirat kot samostojna odrasla oseba. Sam sploh ne zna biti. Enako kot vsi, ki skačejo iz ene veze v drugo. Samo da niso sami.

Ali pa se razvijata skupaj, kaj misliš?

wetgwe, 18.11.2021 ob 12:34

Ali pa se razvijata skupaj, kaj misliš?

Težko verjetno. Ker se šlepata en na druzga. Se v službi pokaže

tvoja izjava je na nivoju pubrtetnika,pejd nazaj drkat ali mencat:)

manca132, 18.11.2021 ob 12:40

tvoja izjava je na nivoju pubrtetnika,pejd nazaj drkat ali mencat:)

namenjeno: hudo

Jaz 18 on 20

skupaj skoraj 11 let

Midva skupaj že 31 let, spoznala sva se pri 20 letih, še vedno zaljubljena, nikoli, res nikoli nobenih težav:)

Jaz 19, moz 21 od takrat skupaj. Zdaj nisva vec 19 in 21 stara, se imava pa vseeno fejst rada.:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close