Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko nas je v Ljubljani sploh še pravih Slovencev?

Koliko nas je v Ljubljani sploh še pravih Slovencev?

Odgovor na objavo uporabnika
Dgg, 17.11.2021 ob 17:58

V domovih za starejše občane, se  menjajo pelene. Grozljivo.

Vejica je preveč, btw, ko smo že kleni Slovenci.

Najbrž ne misliš, da je grozljivo, da so ljudje v plenicah. Meni je grozljivo, da je to delo tako podplačano, da pridejo delat ljudje, ki menjajo pelene, kot praviš, ne pa plenice. Zavzemi se za boljše plače, pa bo.

Anonimno 1070, 17.11.2021 ob 22:03

Škoda je v Ljubljani, da tisti ki so Slovenci, da so tako neprijazni do drugih Slovencev, ki npr niso iz Ljubljane. Se obnašajo kot da so nekaj več.

Tako je, v Ljubljani je 90% čefurjev, in sovražijo vse kar je pravih Slovencev iz periferije. Svoje Jankoviće pa častijo v nedogled.

Anonimno 4533, 17.11.2021 ob 22:22

Samo povem, 17.11.2021 ob 16:47

V Sloveniji in to celi Sloveniji živi:

86% Slovencev

1.98% Srbov

1.81% Hrvatov

1.10% Bošnjakov

4.85% ostali

8.9% neznano

WTF je “neznano”❓❗

Če je v Sloveniji 86% Slovencev sem jaz papež. Polovica od teh 86% je SLOVENACEV, ki dobro obvladajo mekani DA in Ć

Desperadodajka, 17.11.2021 ob 15:10

Važno je, da imamo rekordno rast cen nepremičnin. Sicer je bilo že v Avstroogrski Sloveniji tako, da so v mestih živeli bolj premožni tujci (Nemci, Italijani, Čehi, Madžari), v vaseh pa siromašni slovenčki. Danes si nepremičnine v prestolnici privoščijo iznajdljivi in podjetni južnjaki, slovenčki pa nazaj v poceni sela.

Pa še res je!

Brščič je pol Istrijan, Istrijani pa Zagrebčani niso balkanci, imamo z njimi skupno zgodovino, idiot. Sam sem tud par % međimurac.

Istra pa Zagreb ni Balkan? Hahahah, odpri si en zemljevid, šaljivec. A tako, međimurci in -ići bi se borili proti južnjakom, hahahahah. Najbolje, da to še naprej prepustite kosovskemu doktorju s turškim videzom.

tisto, ko si slovenski nacionalisti ne morejo najti enega liderja, ki ne bi bil na -ić ali pa turškega videza ali pa oboje. :)))))))))))))

Ja,resnično nas bodo preglasili nas hocejo,pomanjvredit da so oni glavni.in bogati.v vseh pogledih.to je od nekaterih mladih,južnjaki,nekulturni,objestnosti do slovenskega naroda.pravice sociale pa vsi dobijo in stanovanja.Zal.

Jaz sem prava slovenceljka, rojena v ljubljanski porodnišnici. To, da sta moja starša “od dol”, ni moj problem. Jaz sem žabarka. Če komu kaj ne paše … Zdaj pa, če slovenčki nočete živeti v Ljubljani, da je vedno več “tistih”, se pa tudi kaj vprašam. Kdo vam je kriv? Kdo vas sili med rise, volkove in medvede? Jaz vas vabim, da se naselite v Ljubljani. Boste ja slovenski patrioti zavzeli nazaj svoje glavno mesto, da ne bojo sam čefurji tle!

Najprej je treba odstaviti balkanskega kriminalca Jankovića. Šele potem se bo dalo živeti v Ljubljani.

V slovenskem glavnem mestu mora biti župan Slovenec in pika. Ker to zdaj je tako kot če bi bil v Beogradu župan Turek ali pa Albanec. Kar se tam seveda nikoli ne bo zgodilo.

Ampak Janković ni samo simbol nadaljevanja srbske okupacije Ljubljane. Je simbol popolne korupcije, izsiljevanja seksa od žensk v stiski in nepotizma. Hkrati pa je seveda glava mafijske hobotnice.

Tudi po OŠ ucijo nizjo stopnjo od dol. Naj mi nekdo razloži, kako uči slovenščino. In da “ne stane” beseda v celo vrstico???

Jezika niti ne čuti, ga ne razume, tako, kot ga mi, da ga lahko poučuje.

Ja, tako je. Srbska okupacija, slovenčki. Ste naredili kaj proti? Je Janša naredil kaj proti? Ni. Torej bo srbska okupacija vam trajala. Kar prilagodite se, ker drugega vam ne preostane.

Kokoši, 17.11.2021 ob 16:02

Avtorica o kakšnem izumrtju govoriš? Saj imajo vendar naše gene, saj so južnoslovani kot mi in naši bivši sodržavljani. Le da nam slovencem s svojimi geni prinašajo potrebno osvežitev, da smo zaradi njih slovenci bolj zdravi in lepši. Ker se pač ve da so južnaki lepši. Saj se ve da vsaka NORMALNA slovenska ženska raje fantazira o čefurju kot o slovenskemu Janezu.

Ker če se bomo slovenci gonili le med sabo bomo nakoncu zgledali kot prizadeti mutanti.

Zaradi južnaških genov zgledamo slovenci lepši in manj kmetavzarski. Tudi jaz imam nekaj genov s juga.

Podpišem.

sam sprašujem, 17.11.2021 ob 14:28

Naj prvo omenim, da nimam nič proti tujcem, ampak semizdi da smo Slovenci v Ljubljani manjšina postali. Kamorkoli grem slišim južnjaški glas (govorjenje po telefonu, klepet, raznorazni storitveni delavci). Tudi po izgledu in obnašanju, bi rekla, da je 3/4 južnjakov oz. priseljencev. Prepozna se jih, Slovenci se drugače obnašajo in tudi izgledajo. Redko kateri Slovenec ima zelo temne lase in “južnjaško” čelo.

Bomo kmalu izumrli?

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/blabla/dxy/Darwin/LUDI/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???

Izredna novica: AKCIJSKE CENE ČRNEGA PETKA – kg svežega antibiotičnega ??? samo 20 eur. 

Ljubljana je središče vesolja. Kmetavzi, ki tega še ne veste, ste samo nepravilno kalibrirani.

Odvisno od tega, koliko se vas bo cepilo. Če se boste pridno pocepili, potem obstaja omožnost, da …

Sorrento, 18.11.2021 ob 17:54

V slovenskem glavnem mestu mora biti župan Slovenec in pika. Ker to zdaj je tako kot če bi bil v Beogradu župan Turek ali pa Albanec. Kar se tam seveda nikoli ne bo zgodilo.

Janković je pač po materi Slovenec, podobno kot Dončić. Lahko bi pa bil župan tudi, kot je bil npr. Bossman na primorskem, tako da če ti je slovenstvo tako pomembno, si lahko srečen, da je Janković vsaj pol.

V bistvu je smešno, da se obešate na priimke, ampak to ne pove kaj dosti o genetiki. Če pogledaš Janšo in Jankovića – prvi zgleda kot nek Turek ali Albanec, Janković pa kot bolj Slovenec ali Nemec, svetli lasje, modre oči itd.

haha ampak res, 18.11.2021 ob 11:23

Pa še res je!

Smo sli na selo, res je.  V.lepe nove hise . In to v tako selo kjer so cefurji bele vrane.

Stanovanja v Ljubljani smo pa obdrzali in dali  v najem pa navili najemnine.

Cefurcki pa vsi pomembni v mestu, ker oni pa kazejo uspeh s tem da imajo  ” velika kola” i ” stan u gradu” … pol pa tud ce kljukuso otepa dan na dan.

Slovenčkom se sline cedijo po srbskem roštilju. Tudi burek jim gre bolj v slast kot goveja župa.

Zdej mate kr usi korenine od dol… Kako pa to? Zakaj pa to?

Slovenski ponos in nacionalizem se končata pri pleskavici s kajmakom.

Jahman, 18.11.2021 ob 11:49

Brščič je pol Istrijan, Istrijani pa Zagrebčani niso balkanci, imamo z njimi skupno zgodovino, idiot. Sam sem tud par % međimurac.

Istrijani so bili Italijani, ki so živeli v Istri. Tako se pač reče Istran po italijansko.

Potem so pa razni vukojebci, ki jih je sram vasi iz katere so se privlekli začeli na novo pisat zgodovino…..

ne delat drame kot pravi pacient. V Ljubljani živijo neslovenci samo na Vić-u, zato so tudi poimenovali to občino Vič, ker se priimki neslovencev končajo na vić..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close