Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko nas je v Ljubljani sploh še pravih Slovencev?

Koliko nas je v Ljubljani sploh še pravih Slovencev?

Avtorica o kakšnem izumrtju govoriš? Saj imajo vendar naše gene, saj so južnoslovani kot mi in naši bivši sodržavljani. Le da nam slovencem s svojimi geni prinašajo potrebno osvežitev, da smo zaradi njih slovenci bolj zdravi in lepši. Ker se pač ve da so južnaki lepši. Saj se ve da vsaka NORMALNA slovenska ženska raje fantazira o čefurju kot o slovenskemu Janezu.

Ker če se bomo slovenci gonili le med sabo bomo nakoncu zgledali kot prizadeti mutanti.

Zaradi južnaških genov zgledamo slovenci lepši in manj kmetavzarski. Tudi jaz imam nekaj genov s juga.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 17.11.2021 ob 16:02

Avtorica o kakšnem izumrtju govoriš? Saj imajo vendar naše gene, saj so južnoslovani kot mi in naši bivši sodržavljani. Le da nam slovencem s svojimi geni prinašajo potrebno osvežitev, da smo zaradi njih slovenci bolj zdravi in lepši. Ker se pač ve da so južnaki lepši. Saj se ve da vsaka NORMALNA slovenska ženska raje fantazira o čefurju kot o slovenskemu Janezu.

Ker če se bomo slovenci gonili le med sabo bomo nakoncu zgledali kot prizadeti mutanti.

Zaradi južnaških genov zgledamo slovenci lepši in manj kmetavzarski. Tudi jaz imam nekaj genov s juga.

ja zate ker si čefurka verjamem da je lepše, od kdaj so crni in zapeceni lepši daj no nehaj

pa kaj bomo zgledali lepši, 17.11.2021 ob 16:05

ja zate ker si čefurka verjamem da je lepše, od kdaj so crni in zapeceni lepši daj no nehaj

Tip sm. Od vedno so lepši. Katerokoli žensko boš vprašal bo povedala, da ima raje temne. 95% slovenk tako meni. Če imajo pa še modre oči kot jaz in kot ogromno srbov in bosancev, ki jih poznam pa sploh zmagajo. Ene ženske pa imajo itak raje rjave oči. Slovenski tipi so vedno ljubosumni na njih/nas. Ni to neka skrivnost.

??

Imamo i zelene!

Nismo čisto nič črni.

Stari… Cist zares… Tlele ce gledam slovenke… Z vecino si sfukam druzinsko drevo. Res.

Moja Meriška tudi ni temna. Lepa svetla in zelenooka!

Vi ste temni.

Res bo treba južnjake malo omejit, pravi Slovenci smo svetli kot gospod Janez Janša.

V Sloveniji in to celi Sloveniji živi:

86% Slovencev

1.98% Srbov

1.81% Hrvatov

1.10% Bošnjakov

4.85% ostali

8.9% neznano

Ni res, 17.11.2021 ob 15:16

Desperadodajka, 17.11.2021 ob 15:10

Važno je, da imamo rekordno rast cen nepremičnin. Sicer je bilo že v Avstroogrski Sloveniji tako, da so v mestih živeli bolj premožni tujci (Nemci, Italijani, Čehi, Madžari), v vaseh pa siromašni slovenčki. Danes si nepremičnine v prestolnici privoščijo iznajdljivi in podjetni južnjaki, slovenčki pa nazaj v poceni sela.

Stare Ljubljane pač nikoli niso zgradili Slovenci, so jo predvsem Avstrijci in Rimljani (naredili zasnovo). Južnjaki so bolj kot ne se v jugi preseljevali gor in dobili brezplačna stanovanja, še danes dobivajo socialna stanovanja. Veliko njih se tudi ukvarja s sumljivimi posli in od tu jim ogromno denarja za nakup luksuznih nepremičnin.

Imaš samo dva tipa južnjaka v Ljubljani:

-socialkar

-mafijec, ki ima čez nepremičniske posle ali avto prodajo ali “pekare”

Rimljani naredili zasnovo Stare Ljubljane? Hahahahahahahahaha…o fak kera nerazgledana budala.

Vec jih je in še več jih bo. Vsaka cistilka ureja sluzbe svojim…

V Sloveniji pa Slovenc Slovencu nebi “zrihtu ” sluzbo, ceprav izpolnjuje vse pogoje za delo.

Zdaj te v trgovinah pozdravijo in ogovorijo v neki mesanici slo/yugo jeziku. Ne samo v trgovini, tudi v ZD jih je polno. Vcasih podvomim, da razumejo paciente.

Slovensko drzavljanstvo z neznajem slovenskega jezika in to na raznih visjih polozajih.

Članki v medijih, pa… brez komentarja

V domovih za starejše občane, se  menjajo pelene. Grozljivo.

Moja teta je delala v dso.

Ona in moz nepremicnina.

Hcerka nepremicnina.

Zdej prodajajo celo imetje v bosni. Zemljo hiso vse… (sred cazina)

Se ena nepremicnina v lj bo padla.

Ni slabo… Oslo zdravlje osla mladost ma pa nekaj da se tolazi.

Pa ti? Mas vsaj eno stanovanje v lj?

Zahval se sladoledarju Janši, ko je uvažal ćelave Kosovarje leta 2008 in leta 2020 v Slovenijo. Sicer pa, hvalabogu, se pomikajo naprej, proti Švici. Po občutku je LJ tam nekje 40% jugo, SLO 20%.  Kot je pa en omenu prej, so lahk sam kriminalci ali socialkarji, za pošteno (intelektualno) delo rabiš vsaj nekaj možganov, kar pa balkanu, zaradi turških genov, zelo primankuje.

NI druge, treba bo volit DOM ali SSN.

bolj malo, 17.11.2021 ob 14:46

Ljubljana je novi Beograd, mestna četrt Beograda. Srb se v Ljubljani počuti bolj domače kot v Srbiji.

Na prvem mestu po število so Bošnjaki, na drugem Albanci, tretjem Makedonci, četri Hrvati in peti Srbi. Tako je bilo nazadnje ko sem bral statistiko narodnih manjšin. Opažam pa tudi veliko Afričanov in Azijcev.

Za 2019 je pa pisalo:

Največ tujcev se je v letu 2019 priselilo v našo državo iz Bosne in Hercegovine (polovica vseh priseljenih tujih državljanov), za največ preostalih pa so bile države prejšnjega prebivališča še Srbija, Kosovo, Severna Makedonija in Hrvaška.

Ampak v tem letu se ni tujcev nič manj priselilo kot druga leta.

Na prvem mestu po število so Bošnjaki, na drugem Albanci, tretjem Makedonci, četri Hrvati in peti Srbi. Tako je bilo nazadnje ko sem bral statistiko narodnih manjšin.

To mislim da je bilo navedeno za 2020.

Jaz največ vsakodnevno srečujem ko imam delovne obveznosti Makedonce, Bošnjake in Albance iz Kosova.

Če kdo ne ve kaj pomeni Bošnjak- to je narod iz Bosne, ki je islamske veroizpovedi in naj bi bili potomci Turkov in pa poturčeni Slovani.

Dobili so pa status naroda za časa Jugoslavije.

Jaz sem slovenskih korenin, normalne višine in normalno izgledam, pa koliko opažam ženske v Sloveniji je to prej minus kot plus. Si nezanimiv, ker danes če je nekdo tujec, pa naj bo iz države bivše Jugoslavije ali druge Evropske ali Afriške, Ameriške državej, je bolj zanimiv…

Škoda je v Ljubljani, da tisti ki so Slovenci, da so tako neprijazni do drugih Slovencev, ki npr niso iz Ljubljane. Se obnašajo kot da so nekaj več.

Do tujcev pa prijazni. Ko bi bili do vseh prijazni.

vsi brezposelni v najlepšem mestu na svetu so pravi Slovenci.

Samo povem, 17.11.2021 ob 16:47

V Sloveniji in to celi Sloveniji živi:

86% Slovencev

1.98% Srbov

1.81% Hrvatov

1.10% Bošnjakov

4.85% ostali

8.9% neznano

WTF je “neznano”❓❗

Zoran paše Jankovića

zato se moramo Slovenci v prvi vrsti potruditi v spalnicah.

Pa južnjakom moramo nehati dajati socialna stanovanja. V bistvu bi bilo treba gradnjo socialnih stanovanj sploh ustaviti. Ker jih financiramo Slovenci, dobijo pa jih v več kot 90% ta južni.

Rajši znižajmo davke za slovenski srednji sloj! Da bomo sami sebi in našim otrokom lažje kupili stanovanja.

Kaj je že pel Agropop leta 86???

Jahman, 17.11.2021 ob 21:24

Zahval se sladoledarju Janši, ko je uvažal ćelave Kosovarje leta 2008 in leta 2020 v Slovenijo. Sicer pa, hvalabogu, se pomikajo naprej, proti Švici. Po občutku je LJ tam nekje 40% jugo, SLO 20%.  Kot je pa en omenu prej, so lahk sam kriminalci ali socialkarji, za pošteno (intelektualno) delo rabiš vsaj nekaj možganov, kar pa balkanu, zaradi turških genov, zelo primankuje.

NI druge, treba bo volit DOM ali SSN.

Čefurja Brščića da volim proti čefurjem? A ne bi raje spet kosovskega doktorja JJ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close