Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko nas je suhih vej?

Koliko nas je suhih vej?

Jaz sem tako rekoč suha veja.

Nikoli ne nameravam imeti otrok.

Ena moja kolegivca

A se med suhe veje štejejo tudi moški, ki nimajo bioloških otrok, je pa njihova žena rodila otroka, ki ga je sosed naredil?

Odgovor na objavo uporabnika
s štejejo tudi, 16.06.2021 ob 13:16

A se med suhe veje štejejo tudi moški, ki nimajo bioloških otrok, je pa njihova žena rodila otroka, ki ga je sosed naredil?

mile je svega kriv. ve ni slučajno.

glej… jaz sem istega mnenja kot on. ja stari. dam mu prav. in res je tako. kaj boš meni rekel/a? lenuh socialkarski? ma kako da ne.

Odgovor na objavo uporabnika
ajde preštejmo se, 16.06.2021 ob 12:43

Jaz sem tako rekoč suha veja.

Nikoli ne nameravam imeti otrok.

Jaz tud ne. Samo… jaz sem štor.

Take so najboljse lahkk na polno. Pusti mail ce si se kokr tok mlada bova sla za kak dan na morje. Ti pisem.

Joj Slovenci boste izumrli! Še sreča da vam mi ta južni kakšno 18-letnico nafilamo. Ker vaši dedci se vedno bol kot pedri udejstvujejo in vas sploh ne oplodiju.

Vse pa je krivo to da hočete slovenske ženske komandirati u hiši! To je protinaravno ker Bog je najprej ustvaril moškega in potem iz njegovog rebra žensku da mu služi.

In ker slovenske žene zganjate presiju u hiši sinovi vam postaneju pedri ali pa mamini sinkoti – megleni in nesposobni za partnerstvo in družino.

In potem tudi hčerk ne morete poročit in postaneju zagrenjene feministke ter suhe veje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close