Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko največ lahko dvigneš na bankomatu

koliko največ lahko dvigneš na bankomatu

Na NLB bankomatu? Je omejitev 300 €? Lahko za tem ponovno spet dvigneš 300, ali mora poteči nekaj časa vmes – koliko?

odvisno od tvojega dnevnega limita

Jaz lahko dvignem 500€ če jih mam:-)))

Če imaš ti dnevni limit 300€, potem
dvignes 300€ in pocakas da mine 24h,
In spet dvignes ….€

Kako pa veš, če imaš limit ? a ti piše na izpisku od banke, ko vsak mesec dobiš. Jaz nisem to nič urejala – potem najbrž nimam?

Ko dobis kartico, avtomaticno dobis dnevni limit. Koliksen je tvoj, vprasaj v banki. Dnevni limit lahko dvignes v enem dnevu, vec pa ne. Naslednji dan pa spet lahko dvignes do visine dnevnega limita in tako naprej.

Vprašaj na svoji banki.Vsaka ima drugačen osnovni limit,lahko si ga pa sam postaviš po dogovoru.

To si določiš sam, meni je ponujal 2.000, pa nisem hotela, zaradi možnih zlorab. Tako sem si določila na eni 500, na drugi banki pa 750. Lahko pa tudi spremeniš.

Za kakšen račun to govoriš? Pri NLB-ju je dnevni limit za zlati račun 700 eur.

Za kakšen račun to govoriš? Pri NLB-ju je dnevni limit za zlati račun 700 eur.[/quote]

Volksbank

Za kakšen račun to govoriš? Pri NLB-ju je dnevni limit za zlati račun 700 eur.[/quote]

Volksbank[/quote]

In druga? Oziroma za kakšne račune gre, ker za dnevni limit dvigovanja na bankomatu se mi zdi 2.000 veliko oz. ne razumem, kako naj bi si ga sam določal.
Ali morda govoriš o mesečnem limitu na računu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close