Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Koliko modrecev imate in na koliko časa ga menjate

Koliko modrecev imate in na koliko časa ga menjate

Točno ne vem, tam nekje 8 komadov imam. Nosim jih pa nekje od 3 do 5 dni. Poleti seveda ne tako dolgo. Imam pa tudi kot ena zgoraj piše še enih 15 komadov za slučaj, če nazaj shujšam.

Imam jih ene 8-10, vse v kompletih s hlačkami istih materialov in barv. Večinoma so to tisti gladki, osnovni modeli, obvezno so vsi podloženi – ‘super’ push up in hlačke brez šivov iz Intimissimi. Imam pa tudi 2 športna.

In modrček in hlačke, dam takoj, ko pridem iz službe v pralni stroj, se preoblečem v športni komplet, grem en krog tečt, pa dam vse v stroj in zvečer sem brez modrca, saj imam velikost prsi xxxxs.

Pozimi in poleti perem modrce in hlačke vedno po 1 nošenju, si ne predstavljam, da bi dala nasa že oblečen modrček… fuj…..

Modrec ne sega pod modrc,ker se boji modric.

:))))

meni pa ne gre v glavo, zakaj bi bil moj modrc FUJ po enem dnevu? A res tok švicate al kaj? Jaz se redno tuširam, ne smrdim, ne švicam, nisem umazana, tako da je moj modrc dober tudi en teden, včasih celo dva. Imam jih cel kup, po večini nosim enega dva dni, oz. odvisno, kaj imam oblečeno, ampak po teh dveh dneh še ne gre v pranje, saj še zmeri diši po opranem in tudi je čist.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close