Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko med vami

Koliko med vami

Ah, kje pa. Matkič, pride domov in mami skuha jesti, počisti, vse naredi doma. Mama samo pride in poje pa vrže umazana oblačila na tla, da matkič opere.

Ženske morate bit stare 58 let in morate imet 38let in 4 mesece delovne dobe (brez dokupa) da lahko grete v penzijo

Moški moramo imeti 58 let in 4 mesece in 40 let delovne dobe (brez dokupa)

Torej kako je to ENAKOPRAVNO, če pa nismo izenačeni? zakaj ženske (ki mimogrede v povprečju živite cca 7 let dalj kot moški) za nagrado grete prej v penzijo? Kje je tu enakopravnost, zakaj se nobena aktivistka ne bori za to, da se bodisi moškim zniža ali vam zviša?[/quote]

Zato ker ženske naredimo še en šiht doma![/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Daj ne poki, to ni razlog za uzakonitev privilegijev……. Vidiš ravno zato, sem proti ”vaši verziji” enakopravnosti, ker je ni, ve bi rade mele vse trenutne privilegije in vsepovsod kje ste na malo slabšem, enakopravnost.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zato ker ženske naredimo še en šiht doma![/quote]

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Daj ne poki, to ni razlog za uzakonitev privilegijev……. Vidiš ravno zato, sem proti ”vaši verziji” enakopravnosti, ker je ni, ve bi rade mele vse trenutne privilegije in vsepovsod kje ste na malo slabšem, enakopravnost.[/quote]

Ko bo enakopravnost, bo tebe mama vrgla ven iz fleta in ti ne bo več riti odnašala.

Ja to da si ti nespsoobna dobit šiht (mimogrede če ste ženske tak boljše od moških odpri SP in nam pokaži, plačuj si lastno delovno dobo, keš bo itak padal not, če ste punce tak sposobne) šiht, ni moja krivda, enakopravnost se ne gleda na vsaki posamezni ženski ampak na teoriji, torej, če smo enakopravni naj bo oboje 40 let in konec, pa sem za, al pa oboje 38let, karkoli, samo enakopravnost je ENAKOPRAVNOST, torej v zakonih piše za oba spola ENAKO……..

Dokler si ne bote s tem na jasnem vam ne morem pomagat.

Mimogrede, pokaži mi nekoga ki se je letos ali lani upokojil pri starosti 50 let +/- par mesecev(uradne državne pokojnine, da jo prejema) pa ti častim dopust na Hrvaškem, takih več ni, že dolgo časa ne….. moja babica se je tudi upokojila pri 54tem letu, ampak to pred več 30timi leti! Še v Jugoslaviji…….. Še benificiran delovni staž je bolj ali manj adijo.

Ne mešajte, ljudi ki so se upokojevali pred 10+ let in tistih ki se upokojujejo dandanes.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdaj pa Matkič, pokaži, da imaš res jajca in plačaj dopust, ker jih kar nekaj poznam, ki so se lani upokojili pri 50ih. Moških. Namig: sem iz Zasavja, mogoče boš pogruntal, da si ne izmišljujem.
Veš zakaj ženske dosti težje dobimo službo? Zato, ker vsak delodajalec misli, da bo ženska zanosila, bo na porodniški, bo imela otroka. Bo za otroka ostajala v bolniški, ker oče otroka ne bo vzel nege, ampak jo bo morala ženska in zato bo težje dobila službo.
Ima otroke ali ne, mlada ženska bo dosti težje dobila sužbo kot moški, ker jo takoj sumijo, da bo imela otroka.

Ma neumna si ko noč, govorim o tem, da greta skup v trgovino in si ona nakupi 3x več kot on (ZA SEBE) potem pa nese on vse, ker je valda lepo da si kavalir, in nobena borka za enakopravnost tega ne vidi kot neenakopravno ampak je lepo tiho in pusti da tip nese, prava borka in tista ki želi enakopravnost, bo rekla, glej, jaz sem za sebe kupla več, zato bom nesla več itd.

Ne mešat skupnih zadev in individualnih……[/quote]

Aha, saj razumem. Če nabavi lonec, kuhalnice, mikser – to je vse njeno, ker bo tako ali tako samo ona kuhala.
Mi je pa zanimivo, da hodite v dvoje nakupovat.[/quote]
Predlagam, da debatiraš o “poslih”/zadevah in urejenosti odnosa, ki se tiče zveze dveh, debatiraš s tistimi, ki so v zvezah. Je boljše za srce. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, ti bi najraje videl, da se ženske najprej (same) borimo za svoje pravice, potem pa še za pravice moških? A-a, zdaj ste moški na vrsti, da se borite za svoje pravice.

Klasičen Slovencelj, samo pritožuješ se, namesto da bi kaj naredil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne morem ti plačat, razen če mi dokažeš da je se upokojil v starosti 50 let in ima 40 let delovne dobe, torej je v službi od 10 leta starosti, ajde, dokaži, mej vsaj pol jajc. na zs pričakujem fotko odločbe kjer to evidentno piše.

Rudarji ne štejejo, ker je to beneficiran delovni staž mimogrede, kot sem že napisal. tako kot so ga imeli vlakovodje ipd. dolgo časa, oni ga pač izjemoma majo še sedaj, samo da tebe damo v rudnik delat za 2 leti, bi hotla še 10 let beneficiranega zraven.

Kar se pa tiče porodniške, otroka in teh ”težav” ženske, pa sem jih jaz že zdavnaj odrešil z mojim predlogom, samo še vsaka je jamrala, zahtevajte, da Vlada sprejme zakon kjer boš lahko v pogodbo vnesla, da ne boš imela otrok drugače te lahko iz danes na jutri odpustijo…. pa boš ”enakopravna” aja ne to pa ti ne diši, ker je kao kratenje človekovih pravic al kaj že………..

Same ste si kriva, da takoj sumijo da bote imele otroka, zakaj, ker poznam nešteto primerov, da tisto leto, mesec, ko so ženske dobile službo so ČUDEŽNO zanosile…… v boxmarku na štajerskem so zaposlovali SAMO ženske, do nedavnega, ko so 3 dali pogodbe za nedoločen čas, so vse zginile na porodniško v roku 6 mesecev!!!!! Od takrat naprej iščejo samo še moške…. Torej ženske so tiste ki jih morate nadirat, ne pa na delodajalcev, delodajalci so se samo prilagodili, vašemu izkoriščanju da takoj ko dobite pogodbo hop na porodniško.

To bi lahko rešili hitro, ampak vam ženskam ugaja takšen način.

Kaj naj pa naredi, če je še samski? Ko bo oženjen, bo pa lahko babo nabutal. :-))

Aja, ti bi najraje videl, da se ženske najprej (same) borimo za svoje pravice, potem pa še za pravice moških? A-a, zdaj ste moški na vrsti, da se borite za svoje pravice.

Klasičen Slovencelj, samo pritožuješ se, namesto da bi kaj naredil.[/quote]

Enakopravnost, je vseobsegajoča, potem povejte, da se borite za privilegije, pa bo. Enakopravnost, mora bit vsepovsod ali nikjer.

Niso to pravice enih in drugih, to je IZENAČEVANJE, in če si za enakopravnost, si lahko samo za enakopravnost vsepovsod, torej tudi tam kjer ti ne paše, ali pa nisi za enakopravnost ampak za privilegije.

Zato pa pravim, borba žensk za enakopravnost, je krinka za borbo za več privilegijev in zato je ne morem podpirat.

Ne morem ti plačat, razen če mi dokažeš da je se upokojil v starosti 50 let in ima 40 let delovne dobe, torej je v službi od 10 leta starosti, ajde, dokaži, mej vsaj pol jajc. na zs pričakujem fotko odločbe kjer to evidentno piše.

Rudarji ne štejejo, ker je to beneficiran delovni staž mimogrede, kot sem že napisal. tako kot so ga imeli vlakovodje ipd. dolgo časa, oni ga pač izjemoma majo še sedaj, samo da tebe damo v rudnik delat za 2 leti, bi hotla še 10 let beneficiranega zraven.

Kar se pa tiče porodniške, otroka in teh ”težav” ženske, pa sem jih jaz že zdavnaj odrešil z mojim predlogom, samo še vsaka je jamrala, zahtevajte, da Vlada sprejme zakon kjer boš lahko v pogodbo vnesla, da ne boš imela otrok drugače te lahko iz danes na jutri odpustijo…. pa boš ”enakopravna” aja ne to pa ti ne diši, ker je kao kratenje človekovih pravic al kaj že………..

Same ste si kriva, da takoj sumijo da bote imele otroka, zakaj, ker poznam nešteto primerov, da tisto leto, mesec, ko so ženske dobile službo so ČUDEŽNO zanosile…… v boxmarku na štajerskem so zaposlovali SAMO ženske, do nedavnega, ko so 3 dali pogodbe za nedoločen čas, so vse zginile na porodniško v roku 6 mesecev!!!!! Od takrat naprej iščejo samo še moške…. Torej ženske so tiste ki jih morate nadirat, ne pa na delodajalcev, delodajalci so se samo prilagodili, vašemu izkoriščanju da takoj ko dobite pogodbo hop na porodniško.

To bi lahko rešili hitro, ampak vam ženskam ugaja takšen način.[/quote]

Zakaj pa ne štejejo rudarji? A to niso moški? Se že vlečeš ven, a ne? Ne, jaz nimam jajc. Sem ženska. Se pa ne hvalisam, da bom komu dopust plačala,če nimam resnih namenov to res narediti.
Pojma nimaš o rudarstvu. Si sploh kdaj stopil v pravi, še delujoči rudnik? Verjetno ne. Jaz pa sem že. Tudi njihove plače poznam tudi vem, da so z veseljem šli v rudnik, ravno zaradi bistveno večjih ugodnosti kot recimo nek gradbeni delavec.
Zakaj pa ne bi raje v zakon vnesli, da je moški, ki ima otroke, dolžan skrbeti zanje in tudi on vzeti pol bolniške, ko je otrok bolan? Zakaj mora vedno ženska biti tista, ki mora ostati doma? Moški pa lepo v službo, ker on pa ne sme manjkati v službi?
V prvi vrsti naj uzakonijo tudi to, da bo moški letel iz službe, če naredi otroka. Tega pa ti ne bi, a ne da ne? Samo ženska naj bo kaznovana. Moški pa ne.
Kdo pa je tem ženskam naredil otroka? Po mojem, da moški. Zakaj ne bi še njega kaznovali?
Ti si za tako enakopravnost, da če moški naredi otroka, naj delodajalec kaznuje žensko? Seveda, idilično za moške.

Čakaj malo, debata je tekla o borbi za moške pravice.

In zdaj ste moški na vrsti za IZENAČEVANJE.

Jah, če ne moreš, ne moreš. S postavljanjem omejitev si itak (slej ko prej) ti na izgubi.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To bi lahko rešili hitro, ampak vam ženskam ugaja takšen način.[/quote]

Zakaj pa ne štejejo rudarji? A to niso moški? Se že vlečeš ven, a ne? Ne, jaz nimam jajc. Sem ženska. Se pa ne hvalisam, da bom komu dopust plačala,če nimam resnih namenov to res narediti.
Pojma nimaš o rudarstvu. Si sploh kdaj stopil v pravi, še delujoči rudnik? Verjetno ne. Jaz pa sem že. Tudi njihove plače poznam tudi vem, da so z veseljem šli v rudnik, ravno zaradi bistveno večjih ugodnosti kot recimo nek gradbeni delavec.
Zakaj pa ne bi raje v zakon vnesli, da je moški, ki ima otroke, dolžan skrbeti zanje in tudi on vzeti pol bolniške, ko je otrok bolan? Zakaj mora vedno ženska biti tista, ki mora ostati doma? Moški pa lepo v službo, ker on pa ne sme manjkati v službi?
V prvi vrsti naj uzakonijo tudi to, da bo moški letel iz službe, če naredi otroka. Tega pa ti ne bi, a ne da ne? Samo ženska naj bo kaznovana. Moški pa ne.
Kdo pa je tem ženskam naredil otroka? Po mojem, da moški. Zakaj ne bi še njega kaznovali?
Ti si za tako enakopravnost, da če moški naredi otroka, naj delodajalec kaznuje žensko? Seveda, idilično za moške.[/quote]

Ko mu svane, da imaš prav, se hitro domisli dodatnih pogojev … no, pa vso srečo v debati. 🙂

Imaš prav Senza, ne smiselno je razpravljat o enakopravnosti s fantkom, ki živi na mamin in babičin račun. Pa čaka kaj bo podedoval od njiju.

Ne štejejo, ker so dosegli pokojnino z benificiranim delovnim stažem, če si iz Zasavja, boš prekleto dobro vedla kaj to pomeni in da ni šans, da so imeli dejanskih 40 let delovne dobe……… jaz sem ti dejal, da ti plačam dopust, ČE mi pokažeš nekoga ki je dosegel 40 let delovne dobe (dejanske ne benificirane) in je letos ali lani šel pri 50tih v penzijo, takih ni, ker to fizično ni izvedljivo, razen če so začeli delat pri 10tih letih………. zato pa ti pravim, da tega več ni, razen če je benificiran delovni staž, ki pa je zaradi pogojev dela toliko težji (naj bi bil) ampak ta 50 letnik nikoli ni imel realnih 40 let delovne dobe, njemu so jih PRIZNALI po pogodbi oz stažu ni pa jih dosegel, a uvidiš razliko?

Drugače pa sem bil v dveh rudnikih, pa v Litiji mam sorodnike. Kdo te sili, pojdi se ”izšolat” za rudarko, in pojdi delat tja, če meniš da tako uživajo, jaz poznam rudarja iz Hrastnika in verjemi ko je on razlagal kak je blo delat v rudniku in da je raje vzel zdaj drugo službo po 15 letih, me nič kaj ni mikalo da bi delal kot rudar.

Zakaj? Zato da ti ne boš rabla razmišlat, če boš tipu pustla da te oplodi? Kdo ti je kriv, da daš noge narazen brez da študiraš posledice?

Komot, če boš ti prosotovoljno brez plačila vodila evidence in iskala po Sloveniji dokaze o tem, a misliš da bomo plačevali še 100 žensk ki bodo sedele v JU in klicale in preverjale kdo je kerega froca nardil? Uvede se najlažji način za preverjanje, ne pa najtežjega, samo zato ker tebi ni všeč 🙂

Tega ne morš uzakonit, ker bi bilo praktično katastrofalno za izvajat, tako se hvalite da ste logične, smao ti meni povej, kdo bo vodil tole tabelco, in klical bolnišnice in porodnišnice če je kak otrok od tega pa tega kje, ženski se takoj vidi če je noseča, rešuje se tam kjer je najlažje dokazljivo in najhitreje, torej na tvoje naraščajočem trebuhu……… Drugače pa jaz komot podpišem da ne bom mel otrok, ženske mate tu večkrat probleme, ne moški, mi podpišemo, ve si jih itak bolj želite, sploh v letih 20-30….

Kaznovana sta itak oba,, ampak če se že hvalite, da ste ženske bolj sposobne, inteligentne, in bolj izobražene od moških, je meni logično, da bote dovolj sposobne, in ne bote pustle da glup tip zaplodi otroka v vas, ker se boste zavedale posledic. Otroka ni, če ženska ni za (razen posilstva ampak pustmo to) če pa je ženska za, pa lahko zanosi prej ali slej, ker če on ne bo dal sperme bo jo pa zagotovo naslednji ali še naslednji, torej ženska ima končno besedo, zato kazen na njej. simpl

Sicer pa, če si tako sposobna in praviš da te noben noče zaposlit, zakaj ne odpreš SPja in začneš služit visoke denarce od svoje lastne sposobnosti, pa še šef te ne bo diskriminiral, ker boš ti sama šef, in še na porodniško boš lahko šla, samo ne vem kdo bo delal, mogoče boš takrat doumela probleme delodajalca, ko boš sama morala služit, prej ti itak ne bo jasno.

Meni je vseeno, na čigav račun živi, samo v debatah z njim sem opazila, da si tekom same debate pogosto izmišljuje dodatne pogoje, ki jih moraš upoštevati, če želiš, da je tvoj argument veljaven. Mene spominja na tistega, ki ga daš v pogajalsko skupino s tem namenom, da meša meglo.

Saj sem vedela, da besno tipka…

Problem nastane, ko so “argumenti” tok butasti, da se ne da več
odgovarjati na njih.
Poglejmo ta zadnjo cvetko…
Par, se poročita, hiška, krediti, dom. Si zaželita otroka, mogoče dva,
fantka pa punčko…ni problem. Ona zanosi, oba sta vesela, otroka se
veseli cela družina.,..ampak potem pride pa gospodarska kriza in ona
je zaradi nosečnosti odpuščena.
In logika? Evo je: Sama je kriva kura neumna, kaj je pa dala noge narazen.
In to je še za povrhu argumet za enakopravnost….ker češ. zakaj bi bil
pa moški odpuščen, saj je ona kriva.

Kako za boga naj človek odgovarja takile logiki.
Ne more. zato tudi jaz Matkiču že dolgo ne repliciram…..

Z nasmehom na obrazu. 🙂

Seveda se ne da, ker ljudje nikoli ne bi prevzemali odgovornosti, pa za tako odgovorne se imate……… sicer pa pametni in odgovorni vedo, da je kreditiranje in produciranje otrok najbolj rizkantno, in za oboje moraš imet velik back up, ko imaš kredit si suženj banki ko pa otroka pa ”suženj” (ne dobesedno) otroku, ker si ga zakonsko dolžan vzdrževat do 18 (oz do konca študija če študira) drugače si v kaznivem dejanju. Naše življenje pa se prehitro spreminja, da bi kdo lahko vedel kako bo čez 24 let, zato je neodgovorno imet otroka. (in ne, izgovarjanje na reprodukcijo je le slab izgovor da pa nekdo dela v širše dobro s tem ko proizvaja reveže)

Meni je vseeno, na čigav račun živi, samo v debatah z njim sem opazila, da si tekom same debate pogosto izmišljuje dodatne pogoje, ki jih moraš upoštevati, če želiš, da je tvoj argument veljaven. Mene spominja na tistega, ki ga daš v pogajalsko skupino s tem namenom, da meša meglo.[/quote]

Daj ne prbijaj, jasno je bilo, da sem pisal o 40 letih delovne dobe in iz tega naprej sem vprašal po dokazu. V istem prispevku sem pisal o enakopravnosti 40 let delovne dobe in naslednje je bil ovprašanje, KDO se je pri 50 letih upokojil in je dosegel toliko delovne dobe, kot je zgoraj pisano, še eksplicitno sem napisal proti koncu odstavka, da je benificiran staž bolj ali manj tudi adijo, in jasno je, da ne šteje v REALNIH 40 let, ampak PRIZNANIH 40 let, to pa je velika razlika.

Ej, Matkič, matkič, pol moje žlahte so rudarji, ja tudi moj foter je bil, zato malce več vem kot ti, ki imaš menda neko žlahto v Litiji.
Sorry, ampak pamet res ni tvoja vrlina. Močno upam, da greš na vazektomijo, ker se bojim, da ti kdaj pade na pamet, da bi se razmnoževal. To bi bila katastrofa za človeštvo, da tak izrodek zaplodi otroka.
Ti bi očitno kar tako uvedel, da je treba kaznovati vse ženske, ki rodijo. Njihovi oplojevalci pa mirne duše dobijo nagrado s tem, da dobijo boljšo službo.
Ne vem ali si res tako butast ali se samo delaš. Ne glede ali je oče otroka ok ali ni ok, na vsak način je ženska tista, ki gor plača pri delodajalcu. Lahko je oče super, vendar očetje pri delodajalcih dobro skoz pridejo ne glede ali so slabi ali super. Mame pa slabo.
Očitno si totalno nepismen, ker samo v tem primeru, ti res ni jasno, da imam službo. Če bi bil pismen, vsaj malo, bi dojel, da imam službo. Sem dovolj jasno napisala.

Senza, to je tipičen brejajčnik, ki meša in meša meglo, naredi cele romane na temo, da je šah šport in tako naprej.

Skela, ja si bolj pametna kot jaz, res nima smisla izgubljat časa za take osebke.

Seveda se ne da, ker ljudje nikoli ne bi prevzemali odgovornosti, pa za tako odgovorne se imate……… sicer pa pametni in odgovorni vedo, da je kreditiranje in produciranje otrok najbolj rizkantno, in za oboje moraš imet velik back up, ko imaš kredit si suženj banki ko pa otroka pa ”suženj” (ne dobesedno) otroku, ker si ga zakonsko dolžan vzdrževat do 18 (oz do konca študija če študira) drugače si v kaznivem dejanju. Naše življenje pa se prehitro spreminja, da bi kdo lahko vedel kako bo čez 24 let, zato je neodgovorno imet otroka. (in ne, izgovarjanje na reprodukcijo je le slab izgovor da pa nekdo dela v širše dobro s tem ko proizvaja reveže)[/quote]

Spet nekej obračaš….Z VIDIKA ENAKOPRAVNOSTI….za otroka sta
se odločila oba, spočela sta ga sporazumno oba, zakaj je torej z
izgubo delovnega mesta LOGIČNO kaznovana samo ona?
Zakaj pa ne on? Če smo enakopravni, a ne?

Meni je vseeno, na čigav račun živi, samo v debatah z njim sem opazila, da si tekom same debate pogosto izmišljuje dodatne pogoje, ki jih moraš upoštevati, če želiš, da je tvoj argument veljaven. Mene spominja na tistega, ki ga daš v pogajalsko skupino s tem namenom, da meša meglo.[/quote]

Daj ne prbijaj, jasno je bilo, da sem pisal o 40 letih delovne dobe in iz tega naprej sem vprašal po dokazu. V istem prispevku sem pisal o enakopravnosti 40 let delovne dobe in naslednje je bil ovprašanje, KDO se je pri 50 letih upokojil in je dosegel toliko delovne dobe, kot je zgoraj pisano, še eksplicitno sem napisal proti koncu odstavka, da je benificiran staž bolj ali manj tudi adijo, in jasno je, da ne šteje v REALNIH 40 let, ampak PRIZNANIH 40 let, to pa je velika razlika.[/quote]

Joj, a si ti totalno za luno ali se samo delaš, da si?
Nihče pri 50ih nima realnih 40 let delovne dobe. Kaj ti ni jasno? Imajo pa jih, 40 let delovne dobe. Na kak način so jim naračunali ni pomembno, imajo jih, so v penziji in to je to.
Ti še povem, da je veliko policajev šla na ta način v penzijo? Ne vem, če še hodijo, jih je pa veliko šlo.

Jaz ne bi nobene kaznoval, jaz bi vam dal MOŽNOST, da podpišete uradno pogodbo, kjer piše da v kolikor zanosite, dajete pravico delodajalcu da se vas reši takoj………. Jaz bi dal enako pogodbo tudi moškim, če želijo, v tem je razlika, ti misliš da kaznujem, a jaz sem samo za to da liberalno dovolim vsaki POSAMEZNICI, da se odloči, ali ji je pomembnejša KARIERA ali OTROCI, ampak to vam ne paše.

Nihče te ne bi silil da podpišeš tole, ampak bi ti rekli ali otrok ali služba, ti bi bila tista ki izbereš, zdaj v tem sistemu kto sama ugotavljaš ste vse vržene v isti koš, z podpisom in takšno pogodbo ki bi to legalizirala, bi imela VSAKA ženska možnost, se odrečt otrokom za XY let (ali za časa pogodbe) in bi s tem bila obravnavana ENAKOPRAVNO

Zdaj v tem sistemu ste kaznovane VSE ženske, po mojem, bi bile kaznovane SAMO TISTE ki se ODLOČIJO ZA OTROKE NAMESTO KARIERO, ampak tebi to več kot očitno ni dovolj.

Jaz bi kaznoval samo tiste ženske ki mislijo da takoj ko dobijo službo da je njihova pravica zjebat delodajalca in zanosit ter odit na porodniško, on pa naj se jebe in išče vašo nadomestilo na delovnem mestu.

Zato pa tudi pišem, vsaka ženska ki meni da je sposobna ampak diskriminirana in ne dobi službe ker je ženska in menijo da bo zanosila lahko odpre SP in je sama svoja šefica služi dosti denarja in je hkrati na porodniški, pa bo potem vidla kako ”enostavno” je to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close