Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko med vami

Koliko med vami

Kaki glupi komentarji.
Na tisoče moških je, ki naredijo otroka in ne skrbijo zanj.
Koliko je takih žensk? Ena na tisoč moških?
Res mora biti nekdo zabit, da ne vidi okrog sebe realnosti.
Saj pa vidimo: se ločita, on z lahkoto dobi novo žensko, ker se je rešil otrok. Ona težko dobi novega partnerja, ker mora skrbeti za otroke, novi partner pa ne mara otrok od nekoga drugega.[/quote]

Poglej spusti paro skozi varnostni ventil (ušesa) in še enkrat preberi skelin post in moj odgovor in pri tem vklopi funkcionalno pismenost – v tem primeru razumevanje napisanega teksta. :-))[/quote]

Watamaro, saj si se ti tudi nenavadno obnašal do svoje, da si se ji vedno vračal! :))) Si predstavljaš, da bi ji naredil otroka, odšel in se več ne vrnil?

Poglej spusti paro skozi varnostni ventil (ušesa) in še enkrat preberi skelin post in moj odgovor in pri tem vklopi funkcionalno pismenost – v tem primeru razumevanje napisanega teksta. :-))[/quote]

Še enkrat: glupi komentarji.[/quote]
No dobr smo dojeli, zdej pa nehaj pisat glupe komentarje!

OK, vidim, da se je tebi to zgodilo. Nisi prva, nisi edina, nisi zadnja. Sedaj si pač jezna na cel moški rod.
Ma bodi jezna še naprej… ker ko boš razumela to, da si zase in za svoje življenje ODGOVORNA sama, ti bo lažje.
Retorično vprašanje… kam si gledala, kaj si mislila, zakaj se nista zaščitila?.

PS
če on ni hotel uporabljati zaščite, se ti zaščitiš tako, da ne daš nog narazen.

Ajd uživaj!

OK, vidim, da se je tebi to zgodilo. Nisi prva, nisi edina, nisi zadnja. Sedaj si pač jezna na cel moški rod.
Ma bodi jezna še naprej… ker ko boš razumela to, da si zase in za svoje življenje ODGOVORNA sama, ti bo lažje.

PS

Ajd uživaj![/quote]

Samo ti imaš pa res težave z razumevanjem.
Nikjer nisem napisala, da sem jezna na cel moški rod. Samo na jetra mi greste tipi, ki podpirate zgube, ki zapustijo otroke, da zanje skrbijo samo matere.
Še bolj butasto vprašanje je pa to, kam si gledala , kaj si mislila.. ne vem od kje ti tako neumno vprašanje? Jaz nimam otrok. Ne vem od kje ti potem taka butasta vprašanja?

Watamaro, če sem jo prav razumela, se je to zgodilo njeni materi, ona je bila “produkt” te čudne zveze.

Ja, in posledično sem nastrojena proti vsem očetom, ki ne skrbijo za svoje otroke. Pa tudi proti takim, ki to podpirajo. Pa tudi proti kaki taki mami.
To ne pomeni, da sem nastrojena proti ločencem, ki imajo otroke. Ampak samo proti tistim, ki naredijo otrke pa zanje ne skrbijo pa naj bodo poročeni ali ločeni.

Pa smo precej zašli s teme….ki je bila precej drugačna.
O “naravnem redu”….ali je človeški rod zrel za enakopravnost
spolov, ali pa se bosta spola še vedno cufala za prevlado?
Tukaj na forumu je kar nekaj junakov, ki čisto resno mislijo, da so
moški krona stvarstva in da so ženske v vsem slabše od njih…
Ki nabijajo poste, kako so “kokoši”, pa “glupe”, pa neumne, pa
da ne naštevam…

A se je sploh kakšen moški javil, da je za enakopravnost?
Med ženskami se najde kakšna, med moškimi pa bolj težka.
Sicer pa tudi med ženskami velja, da za gospodinjska dela skrbi ženska in to je to. Čeprav sta doma recimo v bloku, kjer moški kakega drugega dela nima.

PS

Ajd uživaj![/quote]

Samo ti imaš pa res težave z razumevanjem.
Nikjer nisem napisala, da sem jezna na cel moški rod. Samo na jetra mi greste tipi, ki podpirate zgube, ki zapustijo otroke, da zanje skrbijo samo matere.
Še bolj butasto vprašanje je pa to, kam si gledala , kaj si mislila.. ne vem od kje ti tako neumno vprašanje? Jaz nimam otrok. Ne vem od kje ti potem taka butasta vprašanja?[/quote]

OK, priznam, da nisem niti bral cele niti. Se ti oproščam, če ti je kaj lažje.
In ne, ne podpiram nobenih kretenov, ki zapustijo ženske z otroki. Mirne duše lahko napišem, da gre za slabiče. Sem pa itak repliciral na skelin post, (še vedno mislim enako btw), ker sem pač mislil, da se nanaša na sodoben čas in ne na čase pred X desetletji.
Mi gre pa prav tako na jetra v današnem času, ko potem ženske jamrajo, kako so uboge, ker se jim to dogaja.
Ljubice zlate… zase morate poskrbeti same. Otrok pa naj bo sad ljubezni in strinjanja obeh partnerjev.

Čao

Ok, sem boljše volje. Edino tisto z X desetletji mi pa ni preveč všeč. Saj me nisi nameraval postarati :). Reci, da si imel pod X v mislih številki 2 ali max 3.

Ok, sem boljše volje. Edino tisto z X desetletji mi pa ni preveč všeč. Saj me nisi nameraval postarati :). Reci, da si imel pod X v mislih številki 2 ali max 3.[/quote]

X je neznanka.
Recimo da je X=2,5 :-))

Ok, sem boljše volje. Edino tisto z X desetletji mi pa ni preveč všeč. Saj me nisi nameraval postarati :). Reci, da si imel pod X v mislih številki 2 ali max 3.[/quote]

X je neznanka.
Recimo da je X=2,5 :-))[/quote]

Super, mi je všeč :).
Nekoč je nekdo rekel, da hočemo biti ženske vedno teh let. Ko smo 15 letne ali pa pri 45ih. Vedno bi bile tam okrog 20-30.

Kolikor jaz pozna še vedno velja rek: 3 vogale podpira ženska.

Sicer pa tudi med ženskami velja, da za gospodinjska dela skrbi ženska in to je to. Čeprav sta doma recimo v bloku, kjer moški kakega drugega dela nima.[/quote]

Jaz sem prvi za enakopravnost, ampak večina žensk si enakopravnost zamišlja po svoje, ker bi še vedno imele rade marsikateri privilegij ki je posledica ženskega spola.

Marsikatera ženska ki jo poznam in je za ”enakopravnost” si to predstavlja tako, da smo enakopravni, ampak še vedno pa bi imela bonitete, ki pridejo v obliki kavalirstva (vem ja, vedno manj jih je, ampak ženskam se to zdi še vedno dokaj samoumevno da moški bi naj to naredil, pustmo, če to naredi ali ne) hkrati bi ženske rade privilegij, ekr so pač fizično manj močne (v povprečju) ampak če smo enakopravni, moramo biti 100% enakopravni ali pač nič…..

Večina ”bork” za enakopravnost, so za enakopravnost samo dokler to njim ustreza, potem se začnejo zgovarjat na ”nenapisana” pravila, kaj se spodobi in kaj ne itd itd itd, in še vedno šimfajo tipa ki gre brez vsega, njegova draga pa vlači 2 vrečki ki si jih je sama kupla….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sicer pa tudi med ženskami velja, da za gospodinjska dela skrbi ženska in to je to. Čeprav sta doma recimo v bloku, kjer moški kakega drugega dela nima.[/quote]

Jaz sem prvi za enakopravnost, ampak večina žensk si enakopravnost zamišlja po svoje, ker bi še vedno imele rade marsikateri privilegij ki je posledica ženskega spola.

Marsikatera ženska ki jo poznam in je za ”enakopravnost” si to predstavlja tako, da smo enakopravni, ampak še vedno pa bi imela bonitete, ki pridejo v obliki kavalirstva (vem ja, vedno manj jih je, ampak ženskam se to zdi še vedno dokaj samoumevno da moški bi naj to naredil, pustmo, če to naredi ali ne) hkrati bi ženske rade privilegij, ekr so pač fizično manj močne (v povprečju) ampak če smo enakopravni, moramo biti 100% enakopravni ali pač nič…..

Večina ”bork” za enakopravnost, so za enakopravnost samo dokler to njim ustreza, potem se začnejo zgovarjat na ”nenapisana” pravila, kaj se spodobi in kaj ne itd itd itd, in še vedno šimfajo tipa ki gre brez vsega, njegova draga pa vlači 2 vrečki ki si jih je sama kupla….[/quote]

Torej si želel povedati, da zato, ker je ženska fizično šibkejša, je prav, da zato samo ona gospodinji? Kaj pa njeni vrli možek dela ta čas, spi ali gleda TV?
Če gremo naprej. Zakaj je tako samoumevno, da žena neguje obnemoglega moža, če smo pa enakopravni. Kaj ima potem veze, da je on bolan, ona pa zdrava?
Zakaj je tako pogost pojav, da ona skrbi za njegove bolne starše, za njene starše pa ne skrbi on, ampak tudi ona.
Aja, to je zato, ker je fizično šibkejša. Zato pa mora vse to početi.

Aaa, mogoče sem pa ravno za ta namen za darilo dobila full dober nahrbtnik…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Aaa, mogoče sem pa ravno za ta namen za darilo dobila full dober nahrbtnik…[/quote]

A to je tako. Ona mora nabaviti, nese potem tudi samo ona, hrano iz vrečk pa jesta oba ali kako?
Torej ženska naj da denar in kupi vse za oba, nosi za oba. Jedla bosta pa tudi oba.

Večina ”bork” za enakopravnost, so za enakopravnost samo dokler to njim ustreza, potem se začnejo zgovarjat na ”nenapisana” pravila, kaj se spodobi in kaj ne itd itd itd, in še vedno šimfajo tipa ki gre brez vsega, njegova draga pa vlači 2 vrečki ki si jih je sama kupla….[/quote]

Torej si želel povedati, da zato, ker je ženska fizično šibkejša, je prav, da zato samo ona gospodinji? Kaj pa njeni vrli možek dela ta čas, spi ali gleda TV?
Če gremo naprej. Zakaj je tako samoumevno, da žena neguje obnemoglega moža, če smo pa enakopravni. Kaj ima potem veze, da je on bolan, ona pa zdrava?
Zakaj je tako pogost pojav, da ona skrbi za njegove bolne starše, za njene starše pa ne skrbi on, ampak tudi ona.
Aja, to je zato, ker je fizično šibkejša. Zato pa mora vse to početi.[/quote]

Ne želel sem povedat, da sem ZA enakopravnost, ampak naj potem bo 100%, ne pa samo tam ko vam paše, verjameš ali ne, ženske ste tudi marsikje priviligirane, naštevat se mi ne da, same pa večinoma itak niste sposobne videt (tako kot tudi moški dostikrat ne)

Najbolj očitna je pri upokojevanju, kjer ŽENSKE lahko greste v pokoj prej kot moški (ja, ja Senza saj vem da si ti tu za enakopravnost! :P) pa ne slišim nobenih aktivistk za enakopravnost ki bi protestirale glede tega in želela izenačitev.

In zaradi takih primerov kot je zgoraj, zavračam enakopravnost, ker je vbistvu kinka za pridobitev več privilegijev napram moškim.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aaa, mogoče sem pa ravno za ta namen za darilo dobila full dober nahrbtnik…[/quote]

A to je tako. Ona mora nabaviti, nese potem tudi samo ona, hrano iz vrečk pa jesta oba ali kako?
Torej ženska naj da denar in kupi vse za oba, nosi za oba. Jedla bosta pa tudi oba.[/quote]

Ma neumna si ko noč, govorim o tem, da greta skup v trgovino in si ona nakupi 3x več kot on (ZA SEBE) potem pa nese on vse, ker je valda lepo da si kavalir, in nobena borka za enakopravnost tega ne vidi kot neenakopravno ampak je lepo tiho in pusti da tip nese, prava borka in tista ki želi enakopravnost, bo rekla, glej, jaz sem za sebe kupla več, zato bom nesla več itd.

Ne mešat skupnih zadev in individualnih……

Pa o kakem upokojevanju ti bluziš?
Jaz gledam okrog mene sami taki upokojenci tam pri 50ih, ja moški. Jaz pa bom, če bo tako kot je danes, če se ne bo podaljševalo, hodila do reci in piši: 69.tega leta.
Koliko let penzije bom uživala?
Tile mladi upokojenci bodo v letih, ko bom jaz šele šla v penzijo, imeli že skoraj 20 let staža.
Zakaj ženske ne gredo tako mlade v penzijo? Zakaj samo mladi 50letniki, ne pa tudi mlade upokojenke pri 50ih?

Torej ženska naj da denar in kupi vse za oba, nosi za oba. Jedla bosta pa tudi oba.[/quote]

Ma neumna si ko noč, govorim o tem, da greta skup v trgovino in si ona nakupi 3x več kot on (ZA SEBE) potem pa nese on vse, ker je valda lepo da si kavalir, in nobena borka za enakopravnost tega ne vidi kot neenakopravno ampak je lepo tiho in pusti da tip nese, prava borka in tista ki želi enakopravnost, bo rekla, glej, jaz sem za sebe kupla več, zato bom nesla več itd.

Ne mešat skupnih zadev in individualnih……[/quote]

Aha, saj razumem. Če nabavi lonec, kuhalnice, mikser – to je vse njeno, ker bo tako ali tako samo ona kuhala.
Mi je pa zanimivo, da hodite v dvoje nakupovat.

Ma vsi smo te že 😉

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ženske morate bit stare 58 let in morate imet 38let in 4 mesece delovne dobe (brez dokupa) da lahko grete v penzijo

Moški moramo imeti 58 let in 4 mesece in 40 let delovne dobe (brez dokupa)

Torej kako je to ENAKOPRAVNO, če pa nismo izenačeni? zakaj ženske (ki mimogrede v povprečju živite cca 7 let dalj kot moški) za nagrado grete prej v penzijo? Kje je tu enakopravnost, zakaj se nobena aktivistka ne bori za to, da se bodisi moškim zniža ali vam zviša?

Ženske morate bit stare 58 let in morate imet 38let in 4 mesece delovne dobe (brez dokupa) da lahko grete v penzijo

Moški moramo imeti 58 let in 4 mesece in 40 let delovne dobe (brez dokupa)

Torej kako je to ENAKOPRAVNO, če pa nismo izenačeni? zakaj ženske (ki mimogrede v povprečju živite cca 7 let dalj kot moški) za nagrado grete prej v penzijo? Kje je tu enakopravnost, zakaj se nobena aktivistka ne bori za to, da se bodisi moškim zniža ali vam zviša?[/quote]

Zato ker ženske naredimo še en šiht doma!

Ah, Matkič, ti si skregan z realnostjo. Jaz bom imela toliko delovne dobe pri 69ih. Saj veš, da ženske dosti težje dobimo službo kot moški, čeprav imamo enako izobrazbo?
Okrog mene pa videvam kup mladih upokojencev, ker imajo razno razne bonitete in so šli pri 50ih ali celo prej v penzijo. Dosti jih je delalo pri nekdanji udbi ali kako se že reče. Sami moški.
Papirji so eno, realnost je drugo.
Tako, da bodo ti mladi upokojenci bili že 20 let v penziji, ko bom jaz dobila prvo penzijo. Tudi, če bom 7 let dalje živela, bodo še vedno uživali 13 let več penzije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close