Koliko med vami
Problem bi bil rešen, če bo ti vedela, da to ni podrejanje in da ti ni potrebno z moškim tekmovat, takrat tudi kontracepcije ne bi rabila…. ampak do tam je še dolgo, če sploh kdaj… tako, da naprej v borbo[/quote]
Vem ja, da ste eni tipi tako obsedeni z nadvlado nad ženskami, da bi radi, da se odpovemo kontracepciji, da bomo potem kar naprej noseče in tako ne bi ogrožale vaše oblasti, a ne?
Verjamem, da eni sanjate o tem, samo veš, časi so drugačni.[/quote]
Bi prej rekel, da je v marsikaterem primeru obratno: da zanosi zato, da nadvlada moškega
Hja, to pa bo držalo ja. Koliko tipov je takih, da naredi otroka zato, da mu žena ne uide? Malo morje. Ko je noseča, ni tako okretna kot nenoseča. Potem porod in potem sledi skrb za otroka. Privezana doma. On ni v skrbeh, da bo odšla.[/quote]
Ne poznam primera, da bi moški naredil otroka ženski zato, da mu ne bi ušla. Zato pa poznam veliko primerov, ko je ženska zanosila zato, da bi moškega pripravila h poroki ali skupnem življenju ali zato, da bi “rešila” zakon.
Hja, to pa bo držalo ja. Koliko tipov je takih, da naredi otroka zato, da mu žena ne uide? Malo morje. Ko je noseča, ni tako okretna kot nenoseča. Potem porod in potem sledi skrb za otroka. Privezana doma. On ni v skrbeh, da bo odšla.[/quote]
Ne poznam primera, da bi moški naredil otroka ženski zato, da mu ne bi ušla. Zato pa poznam veliko primerov, ko je ženska zanosila zato, da bi moškega pripravila h poroki ali skupnem življenju ali zato, da bi “rešila” zakon.[/quote]
Jaz jih pa kar nekaj poznam.
Še več jih poznam, ki so naredili otroka pa potem adijo bejbi, sama skrbi za otroka.
Motiš se….ženska bo vandrala okrog tudi, če bo imela otroka oz. otroke, če je to v njeni naravi. Po službi bo podaljšala, izkoristila kak seminar ali službeno pot, vzela letni dopust, za katerega mož ne bo vedel….saj so načini. Ne reče se zastonj, da če je volja, je tudi pot. :)) In, če je ona voljna imeti ljubimca, ga bo imela, ker bo našla način, kljub otrokom.
Ne poznam primera, da bi moški naredil otroka ženski zato, da mu ne bi ušla. Zato pa poznam veliko primerov, ko je ženska zanosila zato, da bi moškega pripravila h poroki ali skupnem življenju ali zato, da bi “rešila” zakon.[/quote]
Še več jih poznam, ki so naredili otroka pa potem adijo bejbi, sama skrbi za otroka.[/quote]
Oh to je pa tako vsesplošen slovenski pojav, da me zelo čudi, da lahko
nekdo reče, da nobenega ne pozna.
Največ jih je med primeri, ko je on odvisnik (od česarkoli, najpogostejši
so pač alkoholiki) ali delomrznež, pa enostavno rabi nekoga, ki bo
skrbel zanj. Taktika je znana, najprej se naredi lepega, odvisnost je v
ozadju, pihanje na dušo, ni kaj ni….potem je treba žensko čimprej
“nafilat” (točno tak izraz uporabijo) , da ne more kar tako stran. In potem
lepo žurka….ima pošlihtan dom, svoj denar ima zase, ko ga zmanjka, teži
še za njenega, ima seks, enga, ki briše bruhanje za njim…
Če vidi, da ženska vseeno hoče stran, hop, naredimo še enega otroka…
Motiš se….ženska bo vandrala okrog tudi, če bo imela otroka oz. otroke, če je to v njeni naravi. Po službi bo podaljšala, izkoristila kak seminar ali službeno pot, vzela letni dopust, za katerega mož ne bo vedel….saj so načini. Ne reče se zastonj, da če je volja, je tudi pot. :)) In, če je ona voljna imeti ljubimca, ga bo imela, ker bo našla način, kljub otrokom.[/quote]
Ženska, ki ima službo pa se ne bo podrejala moškemu glede zanositve. Tam, kjer ona nima službe, tam se pojavijo primeri, da on odreja koliko otrok bosta imela. In da ne bosta uporabljala kontracepcije.
Močno dvomim, da bi si nega ženska s službo pustila na tem področju ukazovat.
Je pa res, da tudi zaposlene ženske pogosto same skrbijo za otroke.
Ali pa mogoče misliš, da to ni pogost pojav, da skrb za otroke ostane samo ali predvsem materi? Zelo redko pa je obratno, da ona zapusti otroke in da on skrbi zanje.
Še več jih poznam, ki so naredili otroka pa potem adijo bejbi, sama skrbi za otroka.[/quote]
Če vidi, da ženska vseeno hoče stran, hop, naredimo še enega otroka…[/quote]
Skela, ena redkih žensk, ki ima tudi možgane in jih uporablja. Druge bodo naivno trdile, da tega, kar pišeš ni. Je pa takih primerov ogromno. Samo veliko ženskam je to kar normalno, da je skrb glede otrok samo na njihovih ramenih.
Se spomnim pogovora mojega očeta in soseda. Sosed, ki je tudi pretepal svojo ženo, je mojemu očetu rekel: Tvoja te lahko nažene, ker ima službo. Moja pa me ne more, je čisto odvisna od mene. Naredi še kakšnega otroka, da ne bo mogla stran.
No moj oče ni verjel, da lahko pride do razveze, čeprav je naredil otroke. No pa je k sreči prišlo do tega. Pač človek, ki je bil prepričan, da je razvzea nemogoče, sploh, če naredi otroke. Sveto je bil tudi prepričan, da mora samo ženska preživljati otroke. Pa se je opekel. Mama je k pameti prišla in se vseeno ločila.
Če vidi, da ženska vseeno hoče stran, hop, naredimo še enega otroka…[/quote]
No, jaz res ne poznam takega primera, ampak to ne pomeni, da jih ni. Vendar pa menim, da gre v teh primerih za naivne, lahkoverne ženske. Vseeno pa sem se spomnila enega primera. Ženska (izobražena) ima dva otroka z moškim, ki je res izgubljen primer na vseh področjih. Da je tak, je vedela že od vsega začetka, tudi drugi so vedeli, da je lump.
Ma ni kaj drugega za rečt, kot glupa kokoš, če je pustila, da se ji to zgodi.
Osebno imam sicer občutek, da bolj ženske želijo nase prikleniti moškega, da jim ne “pobegne”. Tukaj pa tudi glupi petelin, če je to dopustil. :-))
Okoli naslovnega posta – enakopravnost in nič več in nič manj.[/quote]
Kaki glupi komentarji.
Na tisoče moških je, ki naredijo otroka in ne skrbijo zanj.
Koliko je takih žensk? Ena na tisoč moških?
Res mora biti nekdo zabit, da ne vidi okrog sebe realnosti.
Saj pa vidimo: se ločita, on z lahkoto dobi novo žensko, ker se je rešil otrok. Ona težko dobi novega partnerja, ker mora skrbeti za otroke, novi partner pa ne mara otrok od nekoga drugega.
Osebno imam sicer občutek, da bolj ženske želijo nase prikleniti moškega, da jim ne “pobegne”. Tukaj pa tudi glupi petelin, če je to dopustil. :-))
Kaki glupi komentarji.
Saj pa vidimo: se ločita, on z lahkoto dobi novo žensko, ker se je rešil otrok. Ona težko dobi novega partnerja, ker mora skrbeti za otroke, novi partner pa ne mara otrok od nekoga drugega.[/quote]
Zakaj sem odebelila tekst? Očitno si zelo jezna na ves svet, še posebej na moške, sicer ne bi uporabljala izrazov “glup”, “zabit”….A tudi sicer uporabljaš tako kruto izrazoslovje? Potem bodo moški bežali od tebe zaradi tega in ne zato, ker imaš kakšnega otroka.
Grdo rečeno…jaz ne mislim, da gre za “glupe kokoši”…samo za naivne
mlade punce. Kot sem rekla, obdobje dvorjenja je ponavadi krasno…vse
ok, vse idealno, ne moreš biti vseveden ali preroški in videti v prihodnost.
Za oboje (peteline in kokoši) je seveda idealna kontracepcija, če niso
ziher, da so našli ljubezen svojega življenja….
Kaki glupi komentarji.
Saj pa vidimo: se ločita, on z lahkoto dobi novo žensko, ker se je rešil otrok. Ona težko dobi novega partnerja, ker mora skrbeti za otroke, novi partner pa ne mara otrok od nekoga drugega.[/quote]
Zakaj sem odebelila tekst? Očitno si zelo jezna na ves svet, še posebej na moške, sicer ne bi uporabljala izrazov “glup”, “zabit”….A tudi sicer uporabljaš tako kruto izrazoslovje? Potem bodo moški bežali od tebe zaradi tega in ne zato, ker imaš kakšnega otroka.[/quote]
Ja, praviš imaš, en tak zabit, glup primerek me je naredil in odpeketal. Ni mu bilo mar zato ali bo imela kaj za jesti ali ne. Zanimalo ga je le ali bo moja mama njemu kuhala in prala on pa bi popival okrog. Še dobro, da obstajajo ločitve.
Zakaj sem odebelila tekst? Očitno si zelo jezna na ves svet, še posebej na moške, sicer ne bi uporabljala izrazov “glup”, “zabit”….A tudi sicer uporabljaš tako kruto izrazoslovje? Potem bodo moški bežali od tebe zaradi tega in ne zato, ker imaš kakšnega otroka.[/quote]
Ja, praviš imaš, en tak zabit, glup primerek me je naredil in odpeketal. Ni mu bilo mar zato ali bo imela kaj za jesti ali ne. Zanimalo ga je le ali bo moja mama njemu kuhala in prala on pa bi popival okrog. Še dobro, da obstajajo ločitve.[/quote]
Potem pa tako napiši, ker ti jeze nihče ne bo zameril. Tako pa forumovci lahko mislijo, da to, da so glupi in zabiti, leti nanje.
Kaki glupi komentarji.
Poglej spusti paro skozi varnostni ventil (ušesa) in še enkrat preberi skelin post in moj odgovor in pri tem vklopi funkcionalno pismenost – v tem primeru razumevanje napisanega teksta. :-))
Kaki glupi komentarji.
Poglej spusti paro skozi varnostni ventil (ušesa) in še enkrat preberi skelin post in moj odgovor in pri tem vklopi funkcionalno pismenost – v tem primeru razumevanje napisanega teksta. :-))[/quote]
Še enkrat: glupi komentarji.
Forum je zaprt za komentiranje.