Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Koliko letališč je v Zagrebu?

Koliko letališč je v Zagrebu?

Ali sta v Zagrebu dve letališči? Pleso in Franjo Tudman? Katero je večje?

Pleso je od vedno . Je večje .Za Tudžmana prvič slišim.

Pleso Franjo Tuđman je letališče. Izgleda , da so Plesu le dodali ime ?

Pleso = Međunarodna zračna luka Zagreb Franjo TuĐman

tako kot pri nas Brnik= Letališče Jožeta Pučnika

Samo zmedo delajo ti politikanti. Od Josepha Sputnika naprej.

Letos so ga dogradil in preimenoval pac tko kot je v navadi. Po velikem ocetu naroda.

Poznam par Zagrebčanov. Vedno rečejo Pleso.Pravijo, da jim F.T. ni , ne paše.
Enako je v Ljubljani. Jaz nikoli ne rečem drugače kot Brnik. J.P. se redko sliši. Včasih se celo na radiu sliši Brnik, ali pa ljubljansko letališče.

Sam to mi je pa res glupo. Tako letališče Jožeta Pučnika kot Franje Tuđmana. Mar bi pustil kot je bilo in kot vrjamem da še dans vsak reče, ne pa po imenih. Me zanima res kolk folka, če sploh kdo, reče grem na aerodrom Jožeta Pučnika al pa grem na aerodrom Franje Tuđmama LOL

Poznam par Zagrebčanov. Vedno rečejo Pleso.Pravijo, da jim F.T. ni , ne paše.
Enako je v Ljubljani. Jaz nikoli ne rečem drugače kot Brnik. J.P. se redko sliši. Včasih se celo na radiu sliši Brnik, ali pa ljubljansko letališče.
[/quote]

Res je.

Točno to je že tvoj/a predhodnik/ca napisal/a. )

Ni veliko Slovencev ravno oboževalo Pučnika, najbrž je na Hrvaškem podobno s Tzđmanom?

Točno to je že tvoj/a predhodnik/ca napisal/a. )
[/quote]

In kaj ima veze, če sm tud jaz napisala, razsvetli me?

Kateri radio pa poslušaš? Radio Komunist? Na radio Slovenija vedno, ampak res vedno rečejo Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana toliko in toliko stopinj Celjzija in Letališče Edvarda Rusjana Maribor toliko in toliko stopinj Celzija ….

Kateri radio pa poslušaš? Radio Komunist? Na radio Slovenija vedno, ampak res vedno rečejo Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana toliko in toliko stopinj Celjzija in Letališče Edvarda Rusjana Maribor toliko in toliko stopinj Celzija ….
[/quote]

V pogovornih oddajah sem večkrat slišala Brnik, kot Pučnik. Tudi voditelja.
Nismo se navadili na Pučnika,veliko se nas ni.

ja…zdaj sletajo Franji v guzico …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close