koliko let razlike
Lepo,da uživata,a čez toliko in toliko let ne bo mogel več toliko sexat in ti bo jamral kje ga vse boli,kakšno bo vreme jutri,kdo je umrl…Ti pa še sposobna živega sexa in kaj bo?On star in svojim letom primeren,ti boš pa iskala drugega mlajšega žrebca,da te zadovolji spolno in čustveno.Tako je moje mnenje.Bistvo pa je,da ti uživaš in da bi še dolgo ostalo tako.
Ja pa kdo pravi, da pa moraš bit celo življenje z istim moškim? Še veze z mlajšimi ni nujno da trajajo 30 let… Tako da je itak vseeno koga imaš, važno je, da se imata skupaj lepo. S komerkoli bi že bila, ko enkrat nebi bilo več tako, že isti trenutek, ko se nebi dobro počutila, bi pač šla vsak svojo pot. Zakaj bi pa mogel bit nesreče z nekom?
Sigurn je mel pa oče od naše miss dobre gene 😀 kar se vidi tud pri miss, ker je ful lepa pa pametna, kar je pa tud nekaj pozitivnega. Po mojem ravno vsak ne more met tolk mlajše ženske. Sam zanimivo, prvič sem slišala, da ima tolk starega očeta. To, da nista več skupaj je nekak skor rzaumljivo… no, ja, zavestno se že nebi odločila za otroke s tolk starejšim, razen če se ponesreči.
Zakaj zaradi videza? Saj nekdo, ki je star 35 let lahko zgleda mlajši, kot nekdo ki je okrog 25. Vsak ima pač svoje predsodke.
Ja ne to men govorit, jaz nimam teh predsodkov, drugi jih imajo :))) Govorim zarad tega, ker je moj 24 let starejši, itak da je to nekaj nenavadnega, sam sigurn ni veza zarad kakršnihkoli koristi, sem pa tud mislila, da se mi to ne more zgodit, zatopa pravim, da če je možno met 20 let starejšega pa ga met rad, da je po mojem tud razlika 50 možna. Ampšak vsi gledajo na to, kot da je sam zarad nekih koristi, po mojem kor tako gleda, sploh ne ve, kaj je v resnici met enga res rad. Ker ne vem, no, sam mogoč se še vseen najde kak tak 80 letnik, ki lahk še seksa pri teh letih :))) Poglej tistega playboya, kaj je že… nekaj na H, ko jih ma 7 (OK tu pa itak da gre za neko korist, ker so punce same povedale, da jim na tak način omogoči kariero).
Forum je zaprt za komentiranje.