Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko let ima Lu Lončina?

Koliko let ima Lu Lončina?

Z možem sva se včeraj med oddajo sporekla.
Lu va ocenila starost, a eden od naju ji je pripisal skoraj 20 let več kot drugi.
Sedaj me pa res zanima, koliko je stara.

..a to je ona iz komisije??jaz bi rekla,da je star tam nekje 42-43 let….

tam med 40 in 45 bi ji prisodila

Moj mož pravi, da se je že srečala z abrhamom, jaz pravim, da je mal čez 30.

Koliko jih ima resnici?

Na netu sem zasledila, da je pred 18-imi leti spoznala moža.

Lahko je bila takrat stara 15 ali 20, 25…..nimam pojma.

mal čez 30??? jaz bi ji kar prekol 40 let dala 🙂

Po izračunih nekako malo + 40. Rekla bi, da je 45…leto manj mogoče. Če je več kot 45, dobro izgleda !

Novice :: Prebrskaj
Piano bar tudi v Sloveniji Lucienne (Lu) Lonchina se je rodila leta 1965 v angleškem Portisheadu. Že kot štiri in polletna dek . …
obala.net/novice/search.php?news_page=2&word=pirati – Posnetek

Verjetno jih nekaj že ima, ima dva otroka hči in sina, ki sta stara nekje med 16 in 18 let. In že 18 let je v Slo.

In za 18 let življenja v Sloveniji katastrofalno govori slovensko.

No,to pa ni res…….zame pa to ni katastrofalno, seveda se opazi (sliši), ampak daleč od tega,da bi bilo katastrofalno……

da ona sploh ni Angležinja, ampak Slovenka, da so vse to sproducirali na POP tv, ker posnemajo nemško oddajo, kjer je v komisiji ena nizozemka ali kaj, ki ne zna dobro nemško. Pa so morali pri nas tudi najti eno blondinko, ki naj ne bi bila naše gore list, ampak tujka, ki živi pri nas in se muči z jezikom?
A niste o tem pisale kakšen teden ali dva nazaj?

ah, kako lažje je tule gor malo pošimfat, kot kakšno besedico v google vtipkat:

http://lmgtfy.com/?q=lucienne+lon{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dina

a je res pro plus vse to sproduciral???

ah, kako lažje je tule gor malo pošimfat, kot kakšno besedico v google vtipkat:

http://lmgtfy.com/?q=lucienne+lon{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Dina

a je res pro plus vse to sproduciral???[/quote]

Ampak še vedno ne vem, koliko let ima. Vse to so samo ugibanja.

Koliko je pol stara????

Ma ste smotane. Meni odlično govori slovensko, pač ima malo naglasa. Kaj pa vsi, da se lepo izrazim, priseljenci iz bivše JU, ki še po 20, ali več, letih ne znajo nič slovensko? Odlično govori, pač ima naglas.

Ni samo naglas, mal jo tud dvojina in sklanjatve matrajo. Vsaj jaz tko slišm.

res je! eni so rojeni tukaj , pa študirajo ne znajo pa dvojine.

Saj vem da ne paše ravno pod to temo, samo a se vam ne zdi, da mal podcenjuje slovenijo. Dostikrat sem jo slišala rečt, saj za tukaj je dobro:/

to je bla prvo aprilska fora na žurnalu 😀

Naj bi bla kanadčanka..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Naš priženjeni sorodnik, Dalmatinec, je že 50 let v Sloveniji pa še danes ne zna slovensko tako kot bi človek pričakoval od nekega učitelja. Piše kot kura, še znamke ne zna nalepiti, vedno jo nalepi na sredo kuverte:-)) Krščen Matiček, kakšen analfabet in ignorant!

LL se trudi, odlično pa slovensko vendarle ne govori.

Naš priženjeni sorodnik, Dalmatinec, je že 50 let v Sloveniji pa še danes ne zna slovensko tako kot bi človek pričakoval od nekega učitelja. Piše kot kura, še znamke ne zna nalepiti, vedno jo nalepi na sredo kuverte:-)) Krščen Matiček, kakšen analfabet in ignorant!

LL se trudi, odlično pa slovensko vendarle ne govori.[/quote]

seveda se trudi, saj ji kaj drugega ne preostane. pa vseeno slabo govori slovensko, sploh za nekoga, ki hoče javno nastopat. ogromnokrat se ji enostavno zatakne, ko hoče izrazit kako misel. tiste sklanjatve so še najmanj. problem je, da kaj drugega, kot super, v redu si bil, ali pa tole pa ni bilo za gledat, ne spravi skup. in potem se pač zanaša na mimiko in zavijanje z očmi.

letnik 1965

45 let ima.

Hvala lepa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close