Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko je v nas še romantike?

Koliko je v nas še romantike?

Zivjo! Punce mene pa zanima kakšna je bila, če ste zanjo slišale ali pa ste bile udeležene, najbolj romantična zaroka? Hvala

Monika

A so zaroke še v modi?

Pat od kdaj pa naj ne bi bile????:))

Vedno sm bila romanticna in vedno bom.To je odvisno od cloveka.Zame je romantika ze nabirat rozce na travi, al zvecer prizgat svecko in u dvoje uzivat, al misel na njega, ja znam uzivat in skrbim za svojo romantiko, naso.

Zaroka moja je bila,na morju, zarocni prstan je potegnil iz skoljke, ki jo je seveda ze prej nastavu v morje in v njo vtaknil prstan, potopil se je in dal v moje roke skoljo, rekoc:”Poklanjam ti svoje srce draga moja, poglej v skoljko zacutila ga bos.”

No to je le del moje zaroke izpred 10 let…

Joj Pika kok lepoooooo:))….

Pika srečnica!!! Moj dragi ni bil tako zelo izviren ampak me je vseeno presenetil s krasnim šopkom rdečih tulipanov med katerimi je bila škatlica v obliki tulipana in v njej prstan…ja zaročila sva se že kar nekaj časa nazaj, poroke pa od nikoder. Drugače pa se mi je zdela zaroka moje prijateljice dokaj izvirna, njen najdražji ji je predlagal, da se dobita zvečer na stolpu LJ. gradu, tam jo je pričakal s šampanjcem in prstanom…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close