Koliko je Miha mlajši od Saške
Ne da nekaj posplošujem, a iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da je temu žal res tako. V svoji rani mladosti sem se noro zaljubila v moškega, roj.v omenjenem znaku (23.5.) bila je ljubezen kot v pravljici, a nekaj mi jo bilo ful sumljivo pri njem, kot bi mi nekaj skrival. In ko sva šla skupaj na morje in se je nekega večera napil, mi je zaupal, da ima doma ženo v 7.mesecu nosečnosti. Če me takrat ni zadela kap, potem me najbrž ne bo nikoli.
Čez cca 4 leta od tega se spet zaljubim v nekoga roj. 5.junij, torej v znamenju dvojčka. In se je spet šel neke fore v smislu “zdaj te vidim, zdaj te ne vidim”, “zdaj te noro ljubim, zdaj te ignoriram”. In čeprav sem se spet zaljubila 100 na uro, sem na koncu poslušala svoj razum in šla proč od njega.
Pikijakoba, 18.01.2023 ob 04:30
Ne da nekaj posplošujem, a iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da je temu žal res tako. V svoji rani mladosti sem se noro zaljubila v moškega, roj.v omenjenem znaku (23.5.) bila je ljubezen kot v pravljici, a nekaj mi jo bilo ful sumljivo pri njem, kot bi mi nekaj skrival. In ko sva šla skupaj na morje in se je nekega večera napil, mi je zaupal, da ima doma ženo v 7.mesecu nosečnosti. Če me takrat ni zadela kap, potem me najbrž ne bo nikoli.
Čez cca 4 leta od tega se spet zaljubim v nekoga roj. 5.junij, torej v znamenju dvojčka. In se je spet šel neke fore v smislu “zdaj te vidim, zdaj te ne vidim”, “zdaj te noro ljubim, zdaj te ignoriram”. In čeprav sem se spet zaljubila 100 na uro, sem na koncu poslušala svoj razum in šla proč od njega.
Jaz imam iste izkušnje z ribami. Lažejo, varajo, furajo dve zvezi vzporedno… Moji kolegici je pa škorpijon tako grdo in zahrbtno natikal rogove, da se še danes ne more pobrati.
Hja, 18.01.2023 ob 05:42
Jaz imam iste izkušnje z ribami. Lažejo, varajo, furajo dve zvezi vzporedno… Moji kolegici je pa škorpijon tako grdo in zahrbtno natikal rogove, da se še danes ne more pobrati.
No, jaz pa poznam največ ovnov, ki varajo. So tako impulzivni, da se ne znajo nadzirat. Če bodo sami zunaj in bodo dobili priložnost, se ji zagotovo ne bodo mogli upreti. Dvojčkom po drugi strani bolj deluje razum. Če bodo imeli doma nekoga, ki ga resnično ljubijo, ne bodo tvegali, da ga izgubijo. Niso žrtve nagonov, kot recimo ovni ali škorpijoni. Ribe pa itak. One se pogosto nesmrtno zaljubijo, svoji novi ljubezni pozabijo povedat, da imajo doma že eno, stare pa nočejo prizadeti, pa so pač z obema, dokler gre.
pomisli predno pišeš, 18.01.2023 ob 06:28
Če bi ona našla drugega, lahko tudi mlajšega, potem ne bi napisala na Instagramu, kako je prizadeta…
Vklopi razum in ne bodi tele!
prizadeta je ker jo je dobil v varanju? ????????
Njen sluzavo patetičen zapis ne razkriva ničesar razen želje po medijski pozornosti.
Po prebranem v tej in sosednji temi, ki govori o njima, ugotavljam naslednje:
1. Miha je en sluzasti ljigavi brezobrazni fukfehtarski kurbir.
2. Saša je ultra blond, če ji v 20 letih ni uspelo zgruntati, da jo partner vara na vsakem koraku. Mater, mene bi bilo sram bit s takim tipom, ona pa še napiše na net kako ji je žal, da sta se razšla.
3. Obstaja cel kup blesavih bab brez okusa za moške, ki se gonijo z zasedenimi.
Ibanez RG, 18.01.2023 ob 14:12
Kok ste fukjeni s tem vrazeverstvi pa horoskopi, lih z na grmado ste primitivci. Usaka baba al pa dec se skurba cim mu je le prilika, ne delite se lepih ker niste.
Bodte posteni pa recte ja tko je res je, narava hoce svoje. Kdor zanika, ta laze.
Edin mrtvi ne seksajo, zapomnte si.
Ti se na horoskope in vraževerje spoznaš kot krava na boben. Brigaj se za svoje genitalije. Pa spucaj čreva, da ti drek ne vseka do možganov.
Forum je zaprt za komentiranje.