Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko imate obseg stegna

Koliko imate obseg stegna

Kaj je perfektno? 😀 hehe

Kar od obeh cifre, imaš rada številko 3? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A kaj je perfektno? Perfektno je obrezano, depilirano in od 18-20cm:)

Ne rada imam številko 20:)

Same zahtevne ženske..:)
Vsaj sex shopi imajo nekaj od tega…:)

Zdaj je pa matjazeku očitno zabegnilo 🙂

Zdaj je pa matjazeku očitno zabegnilo :)[/quote]
Mogoče pa se je šel depilirat…Če že misli poslati slikico…:)

Zdaj je pa matjazeku očitno zabegnilo :)[/quote]
Mogoče pa se je šel depilirat…[/quote]

A da bo izpolnjeval vsaj 1/3 perfektnega štrumfa? ;))

Obrezano. Torej muslimani oz. Pakistanci v UK? 😀 Samo ti nisio 185 cm, kaj ga sviraš ti to… :-)))

Ni to povprečno, Bibita? Kaj večjega bolj sede, a ne, komentiraj…. :)))

Mogoče pa se je šel depilirat…[/quote]

A da bo izpolnjeval vsaj 1/3 perfektnega štrumfa? ;))[/quote]
Bolje išta nego ništa…:)

Drugače pa že dve strani o obsegu stegen, pa še nikjer nobenega podatka v centimetrih..O obsegu stegen mislim…:)
Ne vem, zakaj ženske to tako skrivate….:)

Sam, da si se oglasil matjazek, sem se že ustrašila, da si kakšen preoster nož vzel 🙂

Sam, da si se oglasil matjazek, sem se že ustrašila, da si kakšen preoster nož vzel :)[/quote]

Bibitka, kaj zdaj to neko izmotavanje, naj ti ne bo nerodno…. Pač se strinjaš s fakti, ki sem jih navedel, a ne? :))) phaha 😀

Sam, da si se oglasil matjazek, sem se že ustrašila, da si kakšen preoster nož vzel :)[/quote]

Bibitka, kaj zdaj to neko izmotavanje, naj ti ne bo nerodno…. Pač se strinjaš s fakti, ki sem jih navedel, a ne? :))) phaha :D[/quote]

Nič zdaj na mene spreobračat 🙂 to ali se jaz strinjam ali ne, je v danem trenutku čisto nepomembno.:)
Zdaj si ti na vrsti…. Princess28 te je izzvala 🙂 pa da vidimo junaka:))))

Ne, moj je bil američan v UK njih obrezujejo vse fantke ob rojstvu.

Bibitka, kaj zdaj to neko izmotavanje, naj ti ne bo nerodno…. Pač se strinjaš s fakti, ki sem jih navedel, a ne? :))) phaha :D[/quote]

Nič zdaj na mene spreobračat 🙂 to ali se jaz strinjam ali ne, je v danem trenutku čisto nepomembno.:)
Zdaj si ti na vrsti…. Princess28 te je izzvala 🙂 pa da vidimo junaka:))))[/quote]

Bibitka, pri tebi se je štafetna palica zaustavila, si hotela do besede, ker si “priletla iz neba” in se vključila v debato. Kaj zdaj, 20+, praviš, da je tisto pravo…. 😀 😀 😀 phaha

Antilopa, meni se zdi, da sva midva svetnika proti tem puncam tu? Se tebi tudi tako dozdeva? phaha :)))) 😀 Princess in Bibita, popravita se malo! :))) phaha

Kako da ne, sem priznala, da je obseg mojih stegen slab meter, torej mičkeno manj kot 100 cm 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Matjazko, kje je papa štrumf?:)

A se je skril nazaj u gobo:)

@matjazek, na potezi si…. ne pusti nas pre(dolgo) čakati :))))))))

Matjazko vzami un ofla nož ta dobr prime bo prec opravljeno:)

Če pa to ne bo pomagalo, si pa lahko s šilčkom pomagaš. That’ll do.

Vedve me bosta pokvarile, jaz hodim k maši, pa preveč perja frči naokrog. :))
Saj pravim, popravita se! Omožiti se bo treba, zdaj pa vama gredo same norije po glavi. Ali pa je to zaradi vročine? 😀 :)))

Js mam vročino v gatah:)

Ne vem, kako bi ti lahko pomagal, edino, kar mi pade na pamet, je, da bi krilo privzdignila in bi ti delal s pahljačo vetrič, ker rad ustrežem damam? Samo potem bi si roke hitro utrudil… Se kako drugače hladiš?

hmmmmmm

http://img.rtvslo.si/_up/upload/2012/06/15/64888997_prsut.jpg

Bibitke so samo besede, Princess je bolj nevarna tu :). Sem vedela, da se ti bo še kolcalo po meni. Meni pri moškem to ni najbolj pomembno, sicer pa začni tudi ti mučiti Princess in Bibitko z velikostjo košarice, pa bo. Postavi kriterij vsaj košarica C. Umetne niso dovoljene.

Js imam double F. Poleti mi delajo senco, pozimi pa mi grejejo kolena:)

Hahaha….dobra.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pa pomaranče si še omenjal…..
Dej pozabi na to “sadje”, a veš kakšna ušeska ima kokršpanjel……? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close