Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko imate obseg stegna

Koliko imate obseg stegna

Kuhovnice ne uporabljam, ampak samo dve metodi – ali ga ignoriram ali pa nogiram.

Kuhovnice ne uporabljam, ampak samo dve metodi – ali ga ignoriram ali pa nogiram.[/quote]

Aa, natepla me bi, jaz se mpa msilil, da sem ti k scru prirasel. Zdaj pa sem žalosten. 🙁
Mogoče se najde katera, ki me bo potolažila?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, naj že tvoj brat me pride namazat z Nutello, se ravno sončam:)

Z nutelo te lahko samo po ustnicah namaže, tako da si na prst nanese, drugače se lahko karameliziraš na žgočem soncu. 😀

Tvoj te ne zna namazati? Saj mu pokažeš kako – od znotraj nazven vedno, tako da ti rebrca šteje.

Jst nimam mojga, loh me moja mačka namaže z Nutello z njenim repkom kot s čopičem.:)

Zakaj pa ne povabiš kakšen soulmate iz UK, ker potem je problem, če imaš “v prazno” ovulacijo in tudi na zbirkah onih ljubiteljskih filmov se ti potem nabira prah? :)))

Dej Matjazko, da ti nav prazen kuzarc Nutelle prletu u glavo;)

Čaki mal, če bo prazen ga je moral nekdo spraznit in vsebino nekam namazat….. aaaa gorenci ne mečejo polnih….

Meni se zdi, da mu je že večkrat…. in sedaj so tu vidne posledice. :))))

Valda mi s Kranja mečemo prazne kozarce Nutelle:)

Upan, da poln, ker če si to snedla, potem ni izhoda na plažo. 😀 Jaz vam ne bi dovolil jesti sladkarij, še posebej nutelle ne. Morate biti vitke in lepe za svoje moške, a ne? Je treba migat in ne samo na soncu ležat. ;D phah :)))

Daj sliko pripopaj Matjazko, jst sem že svoje da so me loh vsi vidli, zdj si še ti na vrsti da drugi presodimo če si primeren za na plažo:)

Ne morem javno, dekleta bi mi hipoma napolnile poštni predal. 😀

Ajde no pripopaj slikco v gatah za na plažo, da vidimo to perfekcijo:)

Madona, moja omemba nutelle je glavna atrakcija pri obsegu stegen. 🙂

Matjažko, mogoče bi ti pisal tudi kak moški, ker če si v resnici tako fejst, si lahko všeč tudi kakšnemu “mavričnemu”. :))

Princess, ne izzivaj ga, ker bo rekel, da jo bo pripopal, če boš ti pripopala “topless sliko”. :)))

Samo nadražil te bi, da boš morala potem iti pod hladen tuš. Itak pa vas fascinira moja čudovita notranjost, a ne? :))))

Nikoli ne veš, tu je par sumljivih tipov. 😀 😀

Danes sem že kupil breskvice, tako da me bo težko spet navdušiti z njimi. 😀
Antilopa, ti imaš zame sočno lubenico ali vsaj melono, te že dolgo nisem jedel?

Pa kaj ti misliš, da imam “obseg pljuč” kot La Toya? Ne bom ti povedala svoje konfekcijske številke :))), to je skrbno varovana skrivnost v sefu banke, v katero ni možno vlomiti :)).

Naj Matjazko pove konfekcijsko njegovega štumfa:)

Princess, še ne ve, ali bi izmeril z geotrikotnikom ali šiviljskim metrom. :))

Loh mu jst posodim model za piškotke:)

Princess

Ne se razburjati, če so majhne, so pa morda vsaj čvrste na otip? Vsaj nekaj…. 😀

Jah, ne vem, kakšnega “štrumfa” ti rabiš? Odvisno od velikosti ključavnice. Pač če nimaš ključavnice Made in Asia in je vse skupaj malo preohlapno, da je prepih, potem keglove vaje in trebušnjaki menda… :))))

Kaj imaš velike depozite na banki? Zlate palice v sefu, ali kaj se tam nahaja? :)))

Whattt:) kdo je reku da mam jst majhne, moje joške so čist prave velikosti za mojo postavo.

No Matjazko razen če si ti preveč kravje molznice gledal na pašniku, potem pa se strinjam da si navajen na XXL velikost:) Ti bodo grela kolena v zmiskih dneh.

Čisto prave pomaranče? Saj sem msilil na domače in ne na uvožene.
Tvoji >185 cm fantje imajo tudi prave za svojo velikost? Bolje več kot premalo, a ne? :)))

Moji nad 185cm tipi imajo perfektne!!!!:)

Najprej povej konfekcijsko svojega štrumfa, a se nismo tako dogovorili? Potem boš mogoče dobil cifro od naja z Antilopo.

Aja, pa kje je slika tebe v gatah za na plažo? pa da navš spet brate popal:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close