Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko ima soli?

Koliko ima soli?

Monklje, prosim povejte koliko ima to soli notri?

Soli ne uzivam. Zato me zanima, vzela sem zaradi utrujenosti, izcrpanosti, misic in zivcnega sistema. Vzela bi pa manj kot 1/2 cajne zlicke.

Izdelek: mag.klorid Nigari

https://biotopic.si/magnezijev-klorid-nigari-v-listicih-encian-200-g

Nigari JE sol – oz derivat morske soli.

Sestavine – magnezijev klorid, natrijev klorid (sol), kalijev klorid. Večina je magnezija, malo pa tudi soli. Po okusu je pa nekoliko slan in hudo grenak.

Ja, hvala.

Koliko bi bilo te natrijeve soli, to me bolj zanima in skrbi.

Prosim. Točna razmerja pa niso navedena – verjetno variirajo od šarže do šarže. Poskusi vprašati v lekarni oz tam, kjer prodajajo.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 03.08.2021 ob 10:50

Prosim. Točna razmerja pa niso navedena – verjetno variirajo od šarže do šarže. Poskusi vprašati v lekarni oz tam, kjer prodajajo.

Hvala. Sem vprasala, ne vejo, ker ni podatka.

Riskiram. Moram si pomagat da mi noge ne povzrocajo krcev, zategovanj in bolecin med hojo. Ker zelim in moram hodit. Hocem pridet nazaj na 15km hoje dnevno.

Kupi si magnezijev citrat. Zakaj sol, če soli ne smeš?

Odgovor na objavo uporabnika
ga lomiš, 03.08.2021 ob 11:08

Kupi si magnezijev citrat. Zakaj sol, če soli ne smeš?

Sem. Pa ni bilo efekta. Preizkusam naprej.

Kupim sama kar tko vidim. Poglabljam se zal prevec ne, ker mi branje povzroca vrtoglavico.

Vceraj sem si kupila v Biostile active joint za sklepe in veziva. Pa mi ni znala svetovat tam nic na moje tezave. Zato sem sama izbrala po obcutku. In moram rect da je malenkost bolje, sem obcutila pri hoji manj zategovanj.

Rada bi prisla nazaj na staro pot, v formo, “lahkotnih nog naokrog”. ? Kot vedno prej. Ko mi je bilo dnevno 15km mala malica glede hoje, kljub kron.utrujenosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close