Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko denarja boste letos namenili za dopust

koliko denarja boste letos namenili za dopust

14 dni Grčije. Verjetno prek tri jurje. Lastna režija.

Hotel narava -7 zvezdic, brezplacno in to vsak dan 😉

Poceni boste prišli skozi. Verjetno je za otroke do 12. leta starosti zastonj, kajne? Boste imeli polpenzion v hotelu?
Ampak tudi čez dan je treba nekaj pojesti, vsaj kakšno sadje, sladoled, kavo. Tudi to dodatno še nekaj nanese. Uživajte!

Za vse dopuste, izlete, poletna kopanja porabimo samo en regres. Trudiva se, da najdeva kaj prijetnega za majhen denar. Letos gremo v Minimundus in Planetarium v Celovcu, potem za en teden v sindikalno stanovanje v Maredo, jeseni pa za en dan v toplice.

Tole se bere kot tekmovanje kdo manj zapravi :))))

Drugje v svetu je ravno obratno, si ponosen, da zaslužiš veliko, ne pa da se hvališ z revščino….

Jaz bi se rada pohvalila s čim več, a si trenutno to lahko privoščimo.
Ja, drugje na svetu bi me plačali mnogo več …

Jaz bi se rada pohvalila s čim več, a si trenutno to lahko privoščimo.
Ja, drugje na svetu bi me plačali mnogo več …
[/quote]

Ti se hvališ z revščino in dokler bo tako, več ne pričakujte.

Ti se hvališ z revščino in dokler bo tako, več ne pričakujte.
[/quote]

Revščina v njeni denarnici ni tako huda kot revščina v tvoji glavi.

Revščina v njeni denarnici ni tako huda kot revščina v tvoji glavi.
[/quote]

In odgovor na besede, ki ti ne odgovarjajo so žalitve?

Uff, je že čas, da bi začela planirati poletni dopust ja :))

2000 evrov
grem na Škotsko po sledeh kamnov

a na kakega johnnya se da računat? tistega bolj orđinale, ne kar se dobi pri nas v kompas sopih?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

a na kakega johnnya se da računat? tistega bolj orđinale, ne kar se dobi pri nas v kompas sopih?
[/quote]

seveda če bom šel
namen imam iti
edino zdravje lahko prepreči
kar se pa nikoli ne ve, ker ravno ne skačem od zdravja

Lani smo porabili okrog 6400 evrov, letos bomo pa bolj skromno, namen imamo 4700 evrov.

1x me je nekdo vprasal za eno stvar in jaz vsa ponosna povem, kako poceni sem jo dobila, on pa, naj se ne hvalim z revscino…

Eej! Ne hvalim se z revscino, ampak s tem, kako sem dobila dobro stvar krepko pod ceno!
Sori, ampak meni je vredno vsake hvale, da sem recimo kupila Levis plasc za 10€ ali pa, da sem pri nakupu avta dobila tak popust, da sem dobila avto s ful opremo za ceno golega. Kaj ces lepsega?

Greva v Grčijo (celina) za cca 7 dni spanje, hrana + ogledi.. približno 1600€. Pa en teden na Rab ….približno 700€.

Nič kaj, razen bencina in kakšno kosilo. Vikendi bolj za potepanje po naši lepi, kot lani.
Dopusta se nama ne uskladita 🙁

Z ženo greva julija na potovanje po ameriki) cca 4 tedne, računam kakšnih 4,5 jurja na osebo.

Me zanima, če je kdo od pavšalistov zračunal, koliko zapravi poleg pavšala še za bencin z vsemi vožnjami dol in nazaj. Da o stanju v kolonah ne govorim. Čeprav itak vsi pavšalisti trdijo, da oni pa ne stojijo v kolonah ob vikendih …

Enako petclanska druzina z otroki starimi 3, 6 in 9 let. Zacnemo v petek in se zapeljemo do Leipziga v zivalski vrt, kjer tudi prespimo. V Soboto se zapeljemo do Blatnega jezera, kjer ostanemo se v nedeljo. V ponedeljek se odpravimo proti Vodicam, kjer nato ostanemo dva tedna. V ponedeljek (po dveh tednih) se nato odpravimo na (enodnevni) ogled Dubrovnika, prespimo nekje na Bosanski strani (Trebinje) in se nato naslednji dan malo panoramsko (s postanki ob Neretvi, ipd.) odpravimo do dedka in babice v BiH. Cetrti teden v ponedeljek pa na obisk k babici in prijateljem v Slovenijo za nekaj dni in potem v cetrtek spet pocasi nazaj na sever. Vmes se ustavimo na Chimsee (cetrtek in petek), nato pa v soboto pocasi domov. Budget ca. pet tisocakov.
[/quote]
A ni Chiemsee …?

A kar oba bosta v 6/7 mesecu? Ojoj, kako zelo povezan par! Še noseča sta oba skup.

18 dni turčije v lastni režiji cca 2 jurja. 2 odrasla in 7, 12, 17 letni otroci. Všteto gorivo, cestnine, najem vile. Za šoping in razvajanja še dodatna 2…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close