koliko denarja boste letos namenili za dopust
Enako petclanska druzina z otroki starimi 3, 6 in 9 let. Zacnemo v petek in se zapeljemo do Leipziga v zivalski vrt, kjer tudi prespimo. V Soboto se zapeljemo do Blatnega jezera, kjer ostanemo se v nedeljo. V ponedeljek se odpravimo proti Vodicam, kjer nato ostanemo dva tedna. V ponedeljek (po dveh tednih) se nato odpravimo na (enodnevni) ogled Dubrovnika, prespimo nekje na Bosanski strani (Trebinje) in se nato naslednji dan malo panoramsko (s postanki ob Neretvi, ipd.) odpravimo do dedka in babice v BiH. Cetrti teden v ponedeljek pa na obisk k babici in prijateljem v Slovenijo za nekaj dni in potem v cetrtek spet pocasi nazaj na sever. Vmes se ustavimo na Chimsee (cetrtek in petek), nato pa v soboto pocasi domov. Budget ca. pet tisocakov.
Letos greva za 3 tedne v mobilko na hrvaško, kar bo cca 2500 po tamalem.
Iskreno – boli me srce dati toliko denarja za hrvaško, ker sem za take zneske navajena it dalj in bolj eksotično, ampak letos bova takrat v 6/7 mesecu in ne bova eksperimentirala, želiva si pa ornk dopust pred prihodom novega družinskega člana 🙂
Enako petclanska druzina z otroki starimi 3, 6 in 9 let. Zacnemo v petek in se zapeljemo do Leipziga v zivalski vrt, kjer tudi prespimo. V Soboto se zapeljemo do Blatnega jezera, kjer ostanemo se v nedeljo. V ponedeljek se odpravimo proti Vodicam, kjer nato ostanemo dva tedna. V ponedeljek (po dveh tednih) se nato odpravimo na (enodnevni) ogled Dubrovnika, prespimo nekje na Bosanski strani (Trebinje) in se nato naslednji dan malo panoramsko (s postanki ob Neretvi, ipd.) odpravimo do dedka in babice v BiH. Cetrti teden v ponedeljek pa na obisk k babici in prijateljem v Slovenijo za nekaj dni in potem v cetrtek spet pocasi nazaj na sever. Vmes se ustavimo na Chimsee (cetrtek in petek), nato pa v soboto pocasi domov. Budget ca. pet tisocakov.
[/quote]
kot zgleda vsake 3 leta naskočiš Lepooko ☺
A si za letos že oddelal ☺
Glede na to, da sta še sama in ti očitno v kakem 5. mesecu nosečnosti ali še manj, zakaj ne gresta zdaj maja in praktično kamorkoli, edino nekam, kjer se lahko grdo okužiš s čim, jaz ne bi ravno rinila?
[/quote]
Ker zdajle on ne bi mogel dobiti toliko dopusta v kosu, pa tudi nimam prave želje noseča riniti nekam daleč oz. po nekem raziskovanju. Ne vem, občutek mi pravi, da je letos čas za ležanje pod borovčki in roštilj. 🙂
Saj eksotika ne bo nikamor pobegnila ta čas, a ne 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.