koliko cunj vlečete s sabo (10 dni)
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › koliko cunj vlečete s sabo (10 dni)
?
Zase, moža, otroka?
Samo garderoba, brez brisač:)
Odvisno kdaj in kam grem
Za 7 dni smučanja sem nesla eno športno potovalko.
vedno manj, ampak še vedno 3x preveč
Zdej, ko boš dobila povišico ne nosi nič s seboj, boš vse tam kupila.Glede na to, da si pa monovka pa ti bo za brisače zmanjkalo tako, da vzemi dva kufra brisač. :))
Zdej, ko boš dobila povišico ne nosi nič s seboj, boš vse tam kupila.Glede na to, da si pa monovka pa ti bo za brisače zmanjkalo tako, da vzemi dva kufra brisač. :))[/quote]Ok, šefica, če tako praviš:)
Vedno preveč. Je pa odvisno kam se odpravljamo. Za vsak dan sveže perilo in nogavice ter majice. Ostalo po potrebi. Če gremo smučat, ne potrebujemo veliko poleg opreme oz. oblačil za smučanje. Če gremo na toplo, vedno vzamem kak kos več, saj se bolj potiš in se je potrebno večkrat preobleči.
Ce gremo z avionom 20.1kg in se 8 kg v rocni. Ce gremo z avtom, vzamem tolk kt gre v avto 🙂 prevec, ampak nikoli ne ves 🙂
Če hočeš dobit povišico, pridi naga, ne rabiš cunj.
Jaz s seboj vlečem vedno preveč stvari. Sem že ugotovila, da če grem za 3 dni vlečem s seboj isto cunj kot če grem za 1 mesec.
Me pa nič ne izuči.
da bo potem sledila povišica…
Točno toliko, kot mislim, da jih bomo rabili.
Forum je zaprt za komentiranje.