Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa

koliko časa

učeraj smo se nekaj pogovarjali o tem koliko časa je trajalo oz traja pri ljudeh, obeh spolih preden se mu/ji predate v postelji. ne govorim za tiste samske ki se lahko ganjajo ves čas ampak tisti ki ste v zvezi koliko časa ste rabli da ste dale/dali svojemu tipu/punci?? rezultati so lahko zelo različni. mal povejte če se ker upa

tista ki ne da prvo noč…ni zanimiva:)

a res ali kaj :)) zakaj pa?? midva sva rabla celih nekaj minut, nekaj minut čez polnoč sva postala par ob pol enih je že bil vihar :))

S sedaj že bivšo punco sva prvič seksala 5 tednov in 3 dni po tistem, ko se je zgodil najin prvi poljub in uradni začetek zveze.

Mene je osvajal nekaj let, ko sva se pa odločla da je to to, pa nisva mogla dočakat in sva strgala cunje en z druzga. 🙂

Hm, zanimivo. Si mar sama sebi zastavila retorično vprašanje? 🙂

lp

p.s.: Vejice sovražiš? Ki, ko, da, če, vejca skače 🙂

We've got to get in to get out

neda se mi vedno pisat vejic, shog

pri meni je bilo ali še pred uradnim začetkom zveze ( uraden začetek je bil po končanem delu :)), eno uro kasneje, 2 dni kasneje,2 meseca kasneje sploh nevem kok je tok dolgo trajalo, 14 dni,…

različni ja, eni niso nikoli rabli več kot en teden, eni pa vedno najmanj mesec ali dva, pri meni vsakega malo

Ehhh, to je pa res zelo različno. Odvisno tudi od situacije, ne le človeka. In od starosti.

Npr. s prvo resno punco je trajalo ene 14 dni, potem pa od 2 ur od prvega poljuba, kdaj je bilo oboje hkrati, pa tudi kakšen mesec sva se s kakšno čakala.
Tako da… pravila ni.

upam da ga je v teh letih tud kje drugje namočil, ker če ne…mu je ziher špricnilo 5m v daljavo:))) pa 2L tekočine:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close