koliko časa
Odvisno od časa…če sem doma in ni kej počet pol sem pač več na na netu, če imam druge interese oz. delo potem manj…V službi pa isto…pride dan ko ni nič za delat in mi šef sam reče da je pavza…pride pa dan ko je tolk dela da ne morm niti za 5 min posurfat…
…se pa strinjam, da če dobro narediš kar pač delaš in to dokončaš je to to, kar si ti počel še zraven ni bistveno.
Jozica, Kika, Mik,
samo nevoscljivi ste, ker vi tega ne morete. Ce pa vam je fajn, ker ste zagnani delavci, pa ne jamrajte.
Sram te je, ce te sefica vidi brez dela in si ga sama najdes….odvisno, kaj pocnes, meni tega ni treba, niti mi na misel ne pride, da bi delala vec, kot pa je nujno potrebno.
Sicer ne surfam veliko, delam pa kaj dugega, tudi nohte sem si ze lakirala, zakaj pa ne. In ce drugim s tem kradem denar, je to pa njihov problem, zakaj pa to dopuscajo. V danasnjem svetu VSI izkoristijo vse, kar se le da, tisti, ki pa ne, si je pa sam kriv.
Sam si si kriv Mik, da garas za nas, pokvarjene lenuhe.
ali si prizadeta zaradi tega,ker sem napisala,da prava dama pride v službo zrihtana? to sem tudi mislila.Jaz sem v službi zato ,da delam in zaslužim kruh za mojo družino ne pa da se šminkam,ali skačem po internetu,zato imam doma računalnik, niti telefonirati nočem domov s službenega telefona,kaj šele kaj drugega.Zaradi tega pa mi nobeden pisnit ne more v službi,ker take kot si ti peče vest,ko porabijo polovico delovnega časa za svoje neumnosti.Zdaj raje nalakiraj nohte,da ti ne bo treba jutri zjutraj…..
Ne, ///, nisem nevoščljiva. Samo stvari imam pošlihtane. Služba je služba, družba je družba.
In še enkrat (zadjnič): že od vsega začetka nisem govorila, da bi me motilo, kaj kdo dela med delovnim časom, razen, kadar se to nanaša direktno na mene (npr. da zdravnica zasebno čveka po telefonu, medtem ko sedim v ordinaciji in komaj čakam, da grem domov v posteljo).
Govorila sem o tem, da se mi zdi neumno, da ljudje jamrajo, če so si sami krivi. Še enkrat ponavljam svoj prvi post: “In potem se bo spet našel keri pameten in ugotavljal, da je za porazno stanje slovenskega gospodarstva, za sramotne plače itd. kriv komunizem ali pa Marsovci. Lepo vas prosim, no! Ko boste naslednjič jamrale zaradi plač, se spomnite, da dobite tistih 150.000 za kvečjemu 5 ur dela… “
Kam je pa debata potem zavila, pa ni moj problem. Naenkrat ste začeli dokazovati, kako naredite dovolj in preveč itd., pa sploh ni bilo o tem govora. Če mački stopiš na rep, pač cvili.
Skratka, meni se ne da več…
Še en zakompleksanc. Dragi moj, ti za mene ne garaš. Jasno? Jaz sem neto plačnik v proračun. Torej, jaz delam še za koga, ne le zase in ne drugi zame. Jasno? Če ti je kaj hudga, zamenjaj službo in ne bevskaj na tiste, ki so očitno srečnejši od tebe!
Jaz žal dobim zeh 150.000 sit za poln delovni čas. Saj sem napisala, da le kadar imam čas grem na net, drugače to počnem doma. Ampak zgleda, da smo vsi isto plačani.Lenuhi in pošteni delavci. Saj to človeka boli, Jaz pol sstvari naredim kar ssploh ni moja naloga ampak moje lene in glupe šefinje.Kaj čmo…
LP IVA
Ah sej niste razumel smisla…ne gre se zato da bi jaz zabusavala na netu..ampak verjemite mi da ce bi delali tle pol leta in ne bi imeli nic za kratkocasit se bi se vm verjetno v tej zabaceni sobci zmesalo.Kot sm ze rekla je to delo rutina in ce sm na internetu ne naredim cisto nic manj.Tko da sm placana zato da delam in tud delam.
Nimaš pojma, kaj kdo počne, pa sodiš kar na počez. Klasika, zakompleksanc, kot sem že ugotovil… Ti zarad ljudi, ki srfajo po netu med službo nimaš škode. Vprašanje, pa kdo jo ima zaradi tistih, ki svojega niti v osmih urah garanja ne morejo… Si še jaz privoščim enega pavšalnega: Očitno si svoj prag nesposobnosti na delovnem mestu že presegel.
Samo odgovor na zadnji stavek.
Mogoče res, (pa ne v službi, tam mi kar gre), kajti nemočen sem, ko zaradi takih čakam v vrstah na pošti, na banki, pri zobozdravniku, na gradbeno dovoljenje ……. in vsakodnevno predrago plačujem blago slovenskega porekla. Na zahodu si srfanja v službi pač ne bi mogel privoščiti, zato so njihovi proizvodi, kljub mnogo boljšim plačam tudi lahko konkurenčni.
Upam, da sodiš vsaj med tiste, ki jamrajo, da s svojo plačo težko povežejo prvega z zadnjim v mesecu, kajti kaj boljšega si prav gotovo ne zaslužiš; zato se počasi poslovi z interneta in prični delat kaj koristnega.
Taprav se oglaša… Nc bat, zarad mene ti nimaš problemov.
In ne, nimam problemov, ne zaradi sebe, ne zaradi drugih. Na take, ki me pošiljajo v Filadelfijo pa se že od nekdaj virtualno poščijem. Mal mn fovšije, pa bo…
Jest nikjer ne čakam – vsaj ne preveč. Če ti, se vprašaj, zakaj… btw, sem nekje drugje prebral, kaj delaš – če je res… Kako s takim odnosom do soljudi sploh dobiš kak posel? A vas res tolk manjka?
Forum je zaprt za komentiranje.