Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa

koliko časa

Koliko časa na dan povprečno porabite za obiskovanje forumov, in ali jih obiskujete v službi oz. doma? Hvala

Po pravici, sem gor hodim samo med službo. Kolko časa porabim pa ne znam povedat, ker skačem gor pa dol, kakor mam pač čas.

Kaj pa ti?

Isto. Samo v službi. Doma splo nimam neta. Isto skaečem gor pa dol. Ker malicamo kar v pisarni je obisk foruma s sedvičem v drugi roki obvezen. Valda ne bom brala dnevnega časopisja, sama politika pa črna kronika. Če pa dobro pomislim je poletno povprečje nekje 45 – 60 min na dan. Ni malo če pomislim, da sem še plačana za to.

Ja, mamo eni res srečo, da ga lahko na šihtu tko serjemo, a ne?

Tud jaz samo na sihtu…odvsino kaksno delo mam , vcasih sm lahko gor tud cel dan in delam zraven, drugace pa skacem pac…

In potem se bo spet našel keri pameten in ugotavljal, da je za porazno stanje slovenskega gospodarstva, za sramotne plače itd. kriv komunizem ali pa Marsovci. Lepo vas prosim, no! Ko boste naslednjič jamrale zaradi plač, se spomnite, da dobite tistih 150.000 za kvečjemu 5 ur dela (pa še to – katero delo lahko opravljaš zraven visenja na netu?!). To pa ni več tako slabo, ne?

hej, Jožica, eni kadijo in čvekajo, drugi pa pač srfamo. naša stvar. in drugič, preden vsepovprek obsojaš, se pozanimaj, kakšne službe imamo.

jaz, na primer, imam vmes veliko prostega časa, čistega čakanja. lahko delam kar koli, tudi nohte si lahko lakiram, če si hočem, ampak ven pa ne morem, tako da je internet idealna rešitev. pa še to: plače imam okoli 300.000 (+ dodatna dela, ki jih opravljam tudi v tem prostem času) in delam okoli 5 ur na dan.

evo, eni imamo tako delo, ja obstajajo, tako da lahko zraven še visimo na netu. fajn, a ne, draga naša jožca?

Hja, Joži, veš kako je to – eni znajo počet pet stvari hkrati kvalitetno, drugi pa še ene ne.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

na internetu sem samo , ko sem doma, v službi pa mislim ,da sem edina,ki dela od začetka šihta do konca.Tudi ko sem na malici gledam na uro,da ne grem čez 30 min.Par krat popolde skoknem po kakih 15-20 minut, če pridem na vrsto od mojih..

Leonca, če bi imela mojega delodajalca (pa ni edini takšen), te ne bi plačeval za lakiranje nohtov, ampak bi ti tisti “čakajoči” čas zanesljivo z nečim zapolnil.

Saj ne rečem, meni je bilo tudi lepo v socializmu, ko smo imeli vsi službe, delali pa bolj malo. Zato smo pa prišli tja, kjer smo zdaj (beri: v #ti) in za to ni kriva ne politika ne vreme, ampak kar lepo ljudje sami. Samo to sem hotela povedat, prav vseeno, kaj kdo počne med delovnim časom, če le to ne gre v mojo škodo.

Odvisno od dneva in časa. Včasih sem full gor včasih pa me po teden, dva sploh ni.

Vsako stvar je dobro početi z srcem in glavo, sicer nisi pri stvari ,
pet stvari naenkrat ne moreš početi DOBRO – lahko pa za en ——

doma se mi nekako kar ne da……….. sploh polet ne………. more bit kaka huda debata……………

drgač pa u službi……….on line vseh 10 ur službe…………pa to ne pomen da sem skoz na forumu……na vsak etolk časa mal počekiraš……….

Jožica ce bos verjela al pa ne imam tako delo da lahko 8 ur srfam pa naredim zraven nadpovprecno veliko..pac ni delo tok umsko zahtevno in postane scasoma rutina.Seveda ni vedno tko ampak ko to delam pa tko je..

true, true

Ja nekateri podelamo vse v službi in še na forumu.9 ur in končano.

Vedno samo doma, ker v službi ni časa in se še nikoli nisem priklopila. Na dan pa kar precej 2-3 ure.

Če maš ti probleme, to ne pomen, da jih majo vsi.

Jožica, zgleda, da imava z Rubyfruit podobno službo. Tudi jaz sem lahko praktično ves čas na inetrnetu, ampak pač nisem. Žal mi je, da te delodajalec priganja, ampak smo pa redki, ki imamo krasno službo in precej malo delamo za dovolj denarja. Tko pač je…

“pet stvari naenkrat ne moreš početi DOBRO – lahko pa za en ——“

Iza, tega očitno marsikdo ne dojame, se mi zdi. No, saj, je pa lepo, da ima toliko ljudi tako dobro mnenje o sebi.

Leonca, ne gre za to, da bi me delodajalec priganjal. Tudi ne za to, da ne bi imela možnosti. Smo na kablu, 24/7 online. Ampak mi ne pride na misel, da bi med službo tratila čas za surfanje po netu. Če hočem, da je delo dobro in v roku opravljeno, se ne izide.

Samoumevno se mi pa zdi, da me delodajalec plača za to, da delam. Tudi če bi bila jaz na njegovem mestu, ne bi plačevala ljudi za to, da mešajo zrak v pisarni. Kupiš ventilator za 3 jurje, pa je isti učinek.

Že ves čas pa poskušam povedat, da mi je zanimivo, kako se Slovenčki visoko cenimo, kako smo delovni in evropski in oh in sploh, tu se pa potem vidi, da v resnici še vedno prevladuje balkanska miselnost v najslabšem pomenu. Ob taki delovni zavesti lahko Evropo sanjamo še naslednjih nekaj generacij.

Jožica,medve bi se lepo razumele,kakor zgleda pridno delamo samo midve…..

Očitno res. 🙂 Zato si pa zvečer rada vzamem kako uro (namesto televizije) za čvek na netu.

Jožica draga, vreden je, kolikor je pač vreden, le končni rezultat. Časi, ko smo se drli Delu čast in oblast, so mimo.

Nekdo lahko cel dan gara kot konj, pa ustvarja samo izgubo.

Če bi bil jaz tvoj delodajalec, bi me zanimalo zgolj in samo koliko narediš, ne pa, koliko delaš. To je point.

ja, ja, kvaliteta, kvaliteta, joži…

dajte ne nakladajte,me prav zanima kateri delodajalec bo zadovoljen s tabo, ko brskaš po nosu od dolgočasja ali gledaš po internetu? ti mu pa rečes: “saj sem tri ure res delala kvalitetno”,. Mene je sram,da me šefica vidi,da sedim brez dela, vedno si najdem kaj za delati, tisti čas,ko čakamo naročila.Delam do zadnje minute,ker me zato plačujejo.Da bi pa lakirala nohte ali se šminkala tam mi na misel ne pride.Prava dama to naredi doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close