Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa vam vzame od prvega zaljubljenega pogleda do vaginalnega fuka?

Koliko časa vam vzame od prvega zaljubljenega pogleda do vaginalnega fuka?

To pa najbolje da svojo mtko vprašaš.

Koliko časa mine, da se zlajdrate? Tri ure? Dve? Od trenutka, ko ugledate žrebca, do trenutka, ko mu nastavite pizdo za osemenitev?

Odgovor na objavo uporabnika
Hitropizdne lajdre, 31.10.2021 ob 02:29

Koliko časa mine, da se zlajdrate? Tri ure? Dve? Od trenutka, ko ugledate žrebca, do trenutka, ko mu nastavite pizdo za osemenitev?

Kreten idiotski!

Mama in ata naj ti dasta šamar okoli kepe.

Pa v šolo se vpiši, ti butl.

Osemletko si že končal ali večerna laufa in šiht?

V času, ko vlada tinder, se zaljubljeni pogledi sploh ne zgodijo. Pač vaginalni fuk, morebiti tudi analni, pa adijo!

Mnoge današnje punce se zaljubljenosti sploh ne grejo več.

Resne zveze so drugo. Tam hočem da sva najprej prijatla, da me osvaja, da se potrudi zame. Hočem vedet kakšen karakter ima, kariero, želje po družini, familijo hočem spoznat, vredote, kakšna je po njegovem mnenju vloga žensk, kje mi je mesto po njegovem, spoštuje mojo kariero ali hoče gospodinjo, opravlja gospodinjska opravila, ali jih le zna ampak ne opravlja, ker je to “žensko delo”, … to hočem videt v dejanjih, v praksi … pol se mu popolnoma predam. Tako vem, da sva kompatibilna. In se ne razideva po prvem konfliktu.

Če se hočem le skurb*t, potem je akcija še isti dan. Pač takoj, ko lahko, je prostor. Samo do takega tipa nimam spoštovanja in se po tem, ko ga izkoristim, nočem več videt. Se mi gravža on. Pač odslužil je svojemu namenu. Ne odpišem, se ne javim, … . Smeti svoje (grdo rečeno) lajdrarije nočem več gledat.

Pač nisem več nedolžna radovedna najstnica. Sem se že naseksala v svojem življenju dovolj, ne vidim vzroka za vlagat čas v to. Vlagat pa moram v spoznavanje ljudi, ki so mi kompatibilni. Zdaj me zanima monogamija, predanost, zveza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close