Koliko časa traja zaroka?
Zanima me koliko časa lahko traja zaroka?
S patrnerjem bova skupaj kmalu deset let, dal mi je že tri zaročne prstane, že ne vem kolikokrat je omenil da se bova poročila…tudi pred prijatelji se baha, da se bova poročila, pa še vedno ne duha, ne sluha.
Zanima me še, če je res, da naj bi zaroka trajala eno leto, potem pa naj bi bila poroka.
Koliko časa ste bile ve zaročene?
Ojej! Trikrat te je že zasnubil? No, ko te bo četrtič, pa vztrajaj, da določita še datum poroke. Kar se tiče dolžine zaroke – to o enem letu so bolj vraže. Čeprav jaz ne bi hotela, da zaroka traja v nedogled. Z zaroko pokažeš interes, da bi se rad z nekom poročil. Nekako normalno je res v roku enega leta. Tako je moje mnenje. no, midva sva se zaročila aprila (to je bilo darilo za moj rojstni dan) in to je bilo nepozabno doživetje. Moj dragi se je potrudil, da ni res! No, poročila sva se pa naslednje leto maja. Jeseni in pozimi se nisva hotela, no, potem je bilo pa že leto naokrog.
NAJ BI trajala eno leto. Če se v tem času nič ne zgodi, ima ženska “pravico” mevžo odsloviti. :)))
Vsaj tako je bilo včasih, danes je vse malo bolj modernizirano. Ampak v tvojem primeru je pa bodoči ženin kar preveč moderen. Mal po mizi udari, še boljše pa njega ene 2x okoli ušes, da se bo končno zrajtal in naredil, kar je treba. :)))
mene je sam opozoril, ko me je zasnubil, da ne namerava bit dolgo samo zaročen:-)) Mislim tudi, da je dovolj en prstan za zaroko in en za poroko. Trije so po mojem zavlačevanje in stopicanje na mestu. Sicer sva pa se zaročila konec septembra, na začetku aprila naslednje leto pa sva se poročila. Torej sva bila zaročena le kak teden več kot pol leta.
očitno nikoli ne boš poročena, tvoj dragi se malo norca dela..se ti ne zdi???
Zaroka pa lahko traja eno sekundo ali deset let kot pri tebi;)), stavr dogovora, nikjer ni nekih pravil, pa četudi so, se jih drži le kdor to želi…razumela bi, če bi tvoj rekel da zaroka traja 10 let, ne pa eno leto in kaj potem čaka že deset let???;))
Forum je zaprt za komentiranje.