Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice koliko časa traja vožnja z vlakom iz slovenije do nizozemske?

koliko časa traja vožnja z vlakom iz slovenije do nizozemske?

je kdo bil? ali kdo ve?

Google je pameten. Vzameš v roke telefon, greš na zemljevide, vneseš Amsterdam (ali kamor pač želiš iti), javna prevozna sredstva in ti bo napisal smiselne predloge poti – kdaj, kam, kako. Ko sem probal, je za Ljubljana Amsterdam našel poti ki naj bi trajale ~ 14 ur

Mi smo se pa iz NIŠA v Ljubljano v svetlem socializmu vozili 24 ur pa še to v glavnem ne v kupeju ampak na hodniku sedeč na transportni vreči

Haha. Res je, le da sem se jaz vozila na drugi relaciji. Na vlaku je veselo smrdelo po hrani, znoju in se cem. Poleti.

Ne govorit, na vlaku KNIN ZADAR smo na vlaku imeli srbske babe v črnem namenjene na pijaco, s sabo so pa privlekle kure, jarce, ovce, zaklano meso, smrdljivi sir, pa še same niso glih dišale…

Več ko plačaš hitreje prideš

Haha. Res je, le da sem se jaz vozila na drugi relaciji. Na vlaku je veselo smrdelo po hrani, znoju in se cem. Poleti.
[/quote]

drugič se pa stuširaj preden greš na pot.
zlasti poleti.

Ja bo kar držalo 14 do 15 ur, Ljubljana- München 6-7 ur, München – Köln prav tako približno 6-7 ur, in nato še uro d dve iz Kölna do Amsterdama. Bila večkrat.

Uhhh, to ste se vozili na tistem najcenejšem čuha puha, ki pri vsaki hruški ustavi :))
Enkrat smo šli tako. Iz Lj v Bg smo se vozili 8 ur, potem pa do Niša tistih 250 km še 8. Vlak pa tako poln, da si na eni nogi stal, pa še ta ni bila tvoja 🙂

drugič se pa stuširaj preden greš na pot.
zlasti poleti.
[/quote]

Tisto si verjetno ti smrdel na vlaku.

[/quote]

On še zdaj smrdi. Gnil karakter.

[/quote]
Zamudila si biti tiho pravočasno …. razen blesavosti si povedala nič 😊

On še zdaj smrdi. Gnil karakter.
[/quote]

bi se moral jezit?
raje me pridita žgečkat.
le stuširajte se prej:-)))

Ne hodi na Nizozemsko, to je ena izmed najbolj ateističnih držav v Evropi, tam vse propada in te bo potegnilo v greh. Pojdi raje na Poljsko, tam so katoličani in še cenijo Boga.

sem vnesla
javna prevozna sredstva ptuj frankfurt

pa mi ni nč povedal

Uhhh, to ste se vozili na tistem najcenejšem čuha puha, ki pri vsaki hruški ustavi :))
Enkrat smo šli tako. Iz Lj v Bg smo se vozili 8 ur, potem pa do Niša tistih 250 km še 8. Vlak pa tako poln, da si na eni nogi stal, pa še ta ni bila tvoja 🙂
[/quote]

To so bili časi, hehe…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close