Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa traja, da kupiš eno vrtnico…?

koliko časa traja, da kupiš eno vrtnico…?

Zame je tudi RD pomemben, ker pač je moj praznik, ker je to en dan na leto, ko sem jaz “glavna”. Kljub temu pa se je zgodilo, da sem ravno letos pozabila na RD mojega dragega. Ob polnoči, ko se je iztekel RD, me je poklical in se mi zahvalil. V tistem trenutku sem se spomnila, kako zelo sem ga polomila, pa čeprav sem imela pripravljeno že darilo. Zato sedaj, če bo kdo pozabil na mojega, pa naj bo tudi moj fant, ga bom razumela. Ker včasih take stvari preprosto uidejo iz misli.
Se mi da določene obletnice zdijo pomembne. Ne v smislu daril, ampak samo, če se jih spomnimo in to povemo, se mi zdi veliko. Npr. obletnica, ko sta dva začela hoditi, ali se poročila in take.

🙂 stvar je torej jasna – rojstni dan nam (vsaj večini) veliko pomeni, pa čeprav je morda klišejevsko ali pravzaprav ni nič kaj bolj drugačen dan kot vsak ostali. od naših dragih pa res pričakujemo eno samo voščilo, nekaj nežnosti pa eno čisto majhno pozornost, nič več kot to.
če bi oni vedeli koliko nam to pomeni, koliko veselja nam s tem naredijo, mislim, da bi nam ustregli in ne bi pozabljali ali pa bi se jim to pač zdelo bedno…

kot je moja mami rekla, ko sem jo vprašala o tej stvari… Nekoč, ko je bil 8. marec sta se v dvigalu, na poti iz službe srečala moj oče in njegov sosed. sosed je v rokah nosil velik šopek rož za svojo ženo, medtem ko je moj oče stal zraven golih rok. pa ga je sosed okaral: ja, kaj pa zdaj to? a ti pa nimaš rož za svojo ženo? pa a veš kateri praznik je?! moj oče pa je odgovoril: no že res, da je 8. marec, a ti svoji ženi neseš rože, js mam pa svojo rad!
_________
sosed ni nikdar pozabil na katerokoli obletnico, a se je sicer veckrat zelo slabo obnasal do svoje zene. moj oce je imel prav.
a moja mami se vedno spomni, da od očeta nikoli ne za rojstni dan, ne za božič ni dobila ene same rože, pa čeprav je vedela, da jo je imel rad. in ob tem je vedno žalostna. no, le za 50. rojstni dan ji je podaril en star lesen križ.

kaj pravite, kopiramo to debato tipom?:)

p.s. Marko – povsem prav imaš, se čisto strinjam. dretje nikdar ne zaleže. s tistim: sem čist popizdila pa nisem imela v mislih dretja. vsak človek reagira drugače, uporabiti bi morala morda kakšno drugo besedo, to pa ja.

Men se RD ne zdi nič posebnega, če pomislim na lubčke, brezvezno nakladanje me kr mine…Praznujem le zaradi fanta, ker to njemu ful pomeni in mu rada ustrežem.
Če on ve da tebi to veliko pomeni, ne bi smel pozabit! Ni se pa vredno zarad tega preveč razburjat, so še hujše stvari v življenju…

afna, pa sem mislila da sem sam jest taka. : )

Vsi pišete da se vaš partner ali bližji niso spomnili vašega rojstnega dne. Kaj pa vi sami? Ponavadi tisti, ki ima rojstni dan že nekaj dni prej omeni oz. povabi svoje-ga drage-ga na praznovanje ali vsaj nazdravit. Marsikdo se na svoj rojstni dan obnaša užaljeno in vzvišeno, kakor da bi hotel povedati, danes sem jaz vreden več in vsi morate vedeti zakaj. če mi ne boste voščili bom užaljen-a sto na uro. Moja hči je npr. že od malega (zdaj je je odrasla) vpeljala navado, da na svoj rojstni vsakemu veselo pove da ima rojstni dan in po možnosti časti.

huh. za mojega pa lahko rečem, da je edini dan v letu, ki se ga spomni moj rojstni dan. in se ga spomni prej kot svojega.
za ostale dni ma pa mene, da ga spomnim :)))

Sva skupaj 14 let, pa nikoli ni pozabil…

Rojstni dnevi so za dedce “hudič”! Morali bi imeti narisan koledar z rojstnimi dnevi na kravatah! Je pa res, da jih presenetmo zato ob dnevih, ki nimajo nobene veze z rojstnimi dnevi 😉 Jaz sem si naredil seznam kar v Excelu, pa še na tega večkrat pozabim.

Kren,
sam tale Excel te ne spomni kar sam od sebe, a?

Nokia zakon =)

TiNKO

Meni se zdi malodane kot svercanje, ce imam nekje v opomniku, pa me le
ta spomni na rojstni dan nekoga. Kar mislim, da bi mogel kar vedeti. Kako
naj vse to vem, pa se vse sportne rezultate zraven ;))

Se strinjam s tem, kar je napisala Blondy!!!

Tinko, boš moral par športnih rezultatov pozabit-zbrisat, recimo tiste od badmintona. ; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako ste nekatere malenkostne! Ali vam partnerji drugače ne izkazujejo ljubezni? Če vam je ne, potem z njimi prekinite, če pa vam jo, potem naj vas ne moti, če ne dobite rože za rojstni dan. Rojstni dan je le enkrat na leto, vsakdanjik pa je 364 krat na leto.

Moški so drugačni. Nekatere ste v kratkih zvezah in tega še niste doumele, vendar upam, da boste zdržale v zvezi tako dolgo, da boste lahko sprejele tudi to dejstvo.

Misliti mi je dala tudi tema z naslovom “ali je to psihično nasilje”. Tam moški ne sme pričakovati, da ga bo žena toliko ljubila, da se bo zvečer rada stisnila k njemu, v tej temi pa se mora moški prilagoditi in ženski kupiti rože, če si ona to želi. To so dvojna merila.

DZ, very good point!! Je smešno (še bolj pa žalostno) res, kako znajo bit nekatere ženske egositične.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close