Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa traja, da kupiš eno vrtnico…?

koliko časa traja, da kupiš eno vrtnico…?

se vam je že kdaj zgodilo, da ste imele rojstni dan pa vam je vaš partner čestital šele 3. po vrsti (čeprav ste prespale pri njemu)? in ko sta se popoldne spet videla vam ni prinesel ne ene same vrtnice ali kakšne druge rožice, niti ne kaj drugega? kasneje zvečer je rekel, da sploh ni imel časa (ker je bil v službi, potem je pa domače naokoli razvažal) in ve, da bi moral pa da bo enkrat drugič….
nekaj podobnega se je nekoč že zgodilo pa sem čist popizdila in je tudi rekel, da nikdar več… gre za to, da sem jaz ob takih dnevih še toliko bolj pozorna, nikoli ne pozabim rožice in darilo vedno kupim že en teden prej in ga čisto razvajam….
ga gre razumet, ker je pač moški in takšni moški pač so? pozabijo ali pa jim ni mar… a vseeno – bi jih ubilo, če bi si vzeli pičlih 10min in nam kupili eno samo vrtnico. eno samo vrtnico…?
kaj storite ve? se zderete, jih nekam pošljete ali tiho požrete vse skupaj ali pa vam to resnično sploh nič ne pomeni?

in potem greva v kino pa vidi tam svojo novo – lepo, blond in zapeljivo sodelavko in se zadebatirata… but that’s another story, right?

Preberi Lepe neveste lepo gorijo

#v,
meni je moj za 26. rojstni dan poslal greeting in napisal, da mi zeli vse najboljse za moj 27. rojstni dan 🙂
sem mu napisala nazaj, da se zahvaljujem, ker misli ze za leto vnaprej…
nisem se direktno jezila nanj, sem pa se en mesec po tem, vsakomur povedala, kako super je moj fant, saj mi je cestital ze za drugo leto…. naj ti povem, da mu je bilo vedno tako nerodno, da je rekel, da si bo to zapomnil za vse vecne case 🙂
v bistvu, sem bila izredno nesramna, ampak prijazna!
to je bilo zdravilo za mojega moza! mogoce bo za tvojega zdravilo, da ga ti ravno tako ignoriras, kot je on tebe, ko bo pa on imel rojstni dan.

meni rojstni dan veliko pomeni, ne samo moj, tudi rojstni dnevi druzine in prijateljev; se trudim vsaj poklicati, napisati kaksno voscilo; meni se pac zdi pomembno, da se spomnis, da nekdo praznuje in mu voscis – z darilom ali brez!

Zenske prevec ste obcutljive. Kdaj vam bo potegnilo, da moskim datumi (obletnic, prvega seksa, prvega poljuba, rojstnih dni…) ne ostanejo v glavi prav dolgo in na njih ne dajejo velikega poudarka. Prej kot vam bo jasno, da tako je, prej se boste s tem prenehale obremenjevati.

Moj lubi mi majhne pozornosti daje za povsem navadne dneve, ki datumsko nic ne pomenijo. Zelo sem mu hvalezna za to, kot tudi za to, da me ne zametava z darili za vsak pasji *****, po moznosti s stvarmi, ki jih ne rabim ali ne maram. Po dusi sem nematerialistka in mi najvec pomeni, ce mi draga oseba iskreno cestita, moj fant pa, da se spomni in mi pove kaj mu to pomeni. In za darilo obozujem rozice……

Deloma se strinjam s Tamaro, vendar tudi res, da ena rožica….sej če mu je odveč stopit do cvetličarne…še vedno lahko prinese kako domačo z vrta…ne?

Meni rojstni dan pomeni zelo veliko. Pomembno mi je da se ne pozabi, da pošljejo vsaj kak mesage, če se že vidimo ne prav na tisti dan. Mož pa nasprotno ne da nič na to. Ampak ker ve kolk mi to pomeni, se potrudi. Lani me je čist slučajno, nenamerno presenetil. On je namreč ful zaspanc, sploh zjutraj, danes npr. je spet pespal radio bujenje, tko da sem ga morala spet zbujat- z veseljem, no uglavnem rabi na delovni dan vsaj 10 min da se v postelji tolk zbrihta da vstane. No blo je na delavnik, in ko se zbudi, odpre oči, me zagleda, in me takoj začne lupčkat in vošči za rojstni dan. Še dons sem ful vesela, ko se spomnim na to, ker še zdaj ne vem s katerega konca možganov mu je posvetilo. No on je rekel da sem ga tko gledala z mojimi velikimi očmi, da se je takoj spomnil, kljub njegovi komi.

moj rojstni dan je obletnica poroda za mojo mamo…in tako za moj rojstni dan jaz najprej njej čestitam…:)))

Hmmm … ja… itak je blo men tole zmerej mal čudn… Čemu nekomu čestitati za rojstni dan? Mogoče v smislu:

Ejga, bravo stari/stara! Si tolk slab zgledu, da ni blo za verjet, da boš še en let preživu… ???

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

…darila pa sprejemam itak čez vse leto in to ne glede na datum…res ni treba, da bi se omejevala pri tej zadevi le na en dan v letu…:)))

…aja…pa tortice tud jem večkrat kot enkrat na leto…:)))

8 let

Moj ex je pozabil na moj rojstni dan.Moski pac.

Tudi moj je pozabil vendar ne prvo leto temveč tretje. Bila sem tiho in ga povabila v lokal. Ker so me istočasno iskali prijatli in mi prišli čestitat v lokal, mu je bilo zelo neprijetno. To je bila dobra šola, kasneje ni nikoli več pozabil

Ti ga kar naderi, da ne bo pozabil nikoli več. V resnici mu pa ne zameri.
In potem bo vsako leto poskrbel za vrtnico. A ne bo iz srca, ampak iz bojazni, da mu ne boš zamerila.

Saj ni fora v tem, da ne bi hotel kupiti, pač pa v tem, da mu gre to iz glave in na to sploh ne misli. Redki so tisti moški, ki spoštujejo vse praznike in se na njih tudi spomnijo. Večini moških pa taki dnevi ne pomenijo nič. Tudi moj je med njimi.

Prva leta sem bila žalostna, nato jezna, danes pa se za to sploh ne zmenim. Vem, da me ima rad, da preprosto pozabi, ker mu taki dnevi pač nič ne pomenijo. Oz. ne pozabi, saj ve, da imam rojstni dan, ampak to zanj ni nič posebnega. S tem sem se sprijaznila, saj ga imam raje takega v paketu z vsemi njegovimi pozitivnimi lastnosmi ter s tem, da preskoči moj rojstni dan.
Pred leti sem sicer razmišljala v stilu: če bi me imel rad, bi vedel, koliko mi to pomeni in bi se potrudil, da bi me razveselil … Danes vem, da je to lari-fari. Ima me rad, saj mi to dokazuje na drug način in to mi zadostuje. In ker ga imam tudi jaz rada, ga ne smem na silo spreminjati, da se bo zaradi slabe vesti že en teden prej tresel, da ja ne bo prešprical praznika. Zakaj bi od njega pričakovala, da se na silo spremeni, če se lahko jaz in ga sprejmem takega kot je.

No ja, če pa moški pozabi na rojstni dan ljubljene osebe..edini datum ki je lepo da si ga zapomni..pol pa tut žalostno :(( Moj očim nikoli ne pozabi na Valentinovo, dan žena iin mamičin rojstni dan..pa sta skupaj že skoraj 20 let…Je lepo, če dobiš rožico tut izven teh datumov, čist naključno..moj je to že nekajkrat naredu in sm se počutla prov spešl..sam še vedno pa menim, da je RD tak dan, na katerega bi se lahk vsakdo spomnil…

…če ne drugač obstajajo koledarji, opomniki..sej nismo več v pamtiveku 😮

Blondy napisal:

>
> …če ne drugač obstajajo koledarji, opomniki..sej nismo več v
> pamtiveku 😮
>

Sem točno to hotela napisati. Če si že res ne morejo zapomniti datuma, ima že vsak mobitel opomnike in če si lahko zapomnijo za pol leta v naprej na kateri dan in ob kateri uri se začne prenos fuzbal tekme, potem izgovor “meni to nič ne pomeni” ni dovolj dober.
Sama imam res zlatega fanta, ker se vedno spomni na moj rojstni dan, celo že en mesec vnaprej govori kaj vse ima že v planu za takrat. Tudi na obletnico kdaj sva začela hodit nikoli ne pozabi, še celo to ve kdaj sva prvič sexala, pa ne zato ker bi mu jaz težila da si mora zapomniti, ampak je že po naravi takšen da mu to veliko pomeni.
Saj razumem, da nekaterim to nič ne pomeni, samo če vidi da bi majhna pozornost na ta dan njegovi partnerici veliko pomenila, ja a je res tok težko si naštimat tist opomnik pa it na poti do nej še v cvetličarno, sej jih je na vsakem vogalu dost.

ta s fuzbalom je pa res kul 😉 in to vejo za celo leto vnaprej, kdaj bo katera tekma, kdo bo s kom igral….

sam je pa tud res, da če ti kar naenkrat prinese rože al kaj drugega, je verjetno kaj zaj…. in ima slabo vest 😉

Roj.dan mi pomeni veliko in to vedo vsi ljudje, ki so mi blizu in jaz njim, zato na tak dan nikoli ne pozabijo name in tudi takih bednih izgovorov, kot jih ima tvoj ne poslušam.Če ti je nekdo tako blizu, kot ti tvoj partner naj bi bil, se razume,d a tak dan kot je roj.dan, praznujeta skupaj, se razvajata, razen če se dogovorita prej drugače. Saj se lahko z malenkostmi tudi lepo praznuje, ne potrebuješ sedaj neko bagatelo.Potrebujes le občutek, da mu nekaj pomeniš, in to je sigurno tudi to, da se spomni na tvoj r.dan.
R.dan je edini praznik, ki ga praznujem, zato mi toliko vec pomeni, enkrat na leto.

moški ne pozabijo tisto kar je njim važno – pokvarjenci…

Hmm.

Ob branju vasih odgovorov vidim, da vam te stvari res pomenijo; tako,
da si bom zapomnil za naslednjic zraven se kaksno obletnico. Zakaj pa ne…

Na rojstne dneve nikoli ne pozabljam. Mogoce se bo slisalo smesno, mi je pa takrat, ko nekomu cestitam, vedno nerodno in mogoce tudi na trenutke cudno (oziroma kr neki). Enako je za novo leto. (najraje bi odlozil darila pred vrata, pozvonil in tekel)…

Hmm. Nimam pojma zakaj. Se to se komu dogaja?

TiNKO

Ej #v, res najboljše da se kar najbolj zdereš na njega, to bo pri moškem ful zaleglo. Aja, pa saj enkrat si se že, pa ni pomagalo. Verjetno si se premalo. Malo sarkazma, ampak z dretjem ne boš nič dosegla draga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in je zdaj zato ex?

Tinko jaz sem mela tud probleme s tem. Pa je zdaj že bolje. Moja sestra se pa kar poskuša ognit vsega tega. Mi ji ustrežemo in tako ji damo darilo brez voščila in lupčkov, sam mal se zasmejemo vsakič na to temo. Medtem ko voščila za novo leto so mi čist mim, ker mi je tud novo leto mim. Rada grem na obisk, prinesem darila, sam voščit- to mi je pa res bedno.

Haha ja men tud..pa se par ljudi poznam k so taki. Ne wem no sj vsem zelim vse iz srca pa tko ampak tisto nakladanje pa to je pa men mal mem.

Drgac me je pa letos nekdo ful presenetu ker me je klicu za moj rojstna dan takoj k se je zbudu..pa je drugac totaln antitalent za vse datume in se skor pozabi kdaj ma izpite..tko da to mi je ful pomenil.

Tako kot me, vitka. Tako kot me.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close