Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koliko časa brez seksa

koliko časa brez seksa

Skupi sva že kar nekaj časa, imava otroka, star 2 let.
Živimo v stanovanju, jaz že od poroda spim v spalnici z otrokom, mož spi v drugi sobi (otrok se še doji, in vsakih par ur bi se sicer zbudu).
Seksava zelo malo, vmes je mesec ali več. Jasno da tudi ko seksava, mi ne pride, ker je on ves razrajcan in je hitr fertih.Men sicer ni lih preveč do seksa, možu pa je saj včasih kr blo. Tudi zdje se prtožuje, samo ne čisto direktno.
Me bo začel varati? Bo kasneje drugače?

Po dveh letih še doji? To ti vse pove. Ti si obsedena z malim.

tamali je čisto dovolj star, da ne potrebuje več dojenja in lahko v miru sam spi, brez tebe, ti pa pri možu. kam smo prišli.

Ko bo prva prilika,bo naskočil kaj primernega,ti se boš pa lahko z otrokom ubadala,ker si ga že razvadila,bo vedno več zahteval. Moški nekaj časa še jamramo,se tudi sami zadovoljimo,ko imamo pa dovolj pa kaj toplega ulovimo,saj veš,da smo lovci. Ti si pa velika kura,ko ne veš,da moški potrebuje sex,kot Sahara vode.

Par dni nazaj sem govorila z kolegom(včasih sva bila veliko več kot to :)), jamral kako žena spi z 2 sinovoma, on pa na kavču, jamral da ne sexata, da nimata nobene intime več, da nič ni več kot je bilo! Da si ga še “zdrkat ” ne more v miru, ker potem ga žena napade, da samo še sex mu roji po glavi…res vas ne razumem….jaz vem, če bi mu samo namignila na sex, bi prišel, kar je tudi namignil, ampak jaz se tega ne grem…se bo šla pa mogoče katera druga…
Ok vse razumem pride otrok , prioritete se spremenijo, ampak partnerja morata vedno ostati eno! Imam 3 otroke, z možem še vedno spiva skupaj, si izkazujeva nežnosti in sexava, ker obema sex pomeni ogromno…in pod nobenim pogojem nebi dovolila da bi se “odselil” iz najine postelje…edino tam imava intimo in mir(seveda pridejo tudi noči, ko si kakšen od otrok izbori prostor vmes)…Odnos je treba negovat, prisluhnit en drugemu in se dopoljnjevati..drugače slej ko prej pride do kreganja, varanja, ločitev..

Zdaj, ko si 1. rodila, so te preplavili materinski hormoni in si mogoče misliš, da sta si vidva z otrokom čisto dovolj. Verjetno bo še kakšen otrok in že ta, 1. bo potreboval NORMALNO življenje. To pomeni moško in žensko vzgojo. Napačni vzorci ga lahko odpeljejo v kakšno diskrepanco. Če boš tako vsiljiva, se mu bo še ženski svet zagabil.

Bistvo je, da se najprej malo izobraziš, če se že greš mamico in ženo. Priporočam ti Harvilla Hendrixa, 2 knjigi o vzgoji obstajata, pa ko boš šla po slikanice za otroka v knjižnico, še sebi to vzemi. Vsak naj mu en večer prebere pravljico v njegovi sobi.

Očetu daj priložnost, ga postavi otroku za vzor in ga pohvali. Naj preživljata skupaj trenutke na igrišču in se igrata, ti pa pojdi malo spat, da boš boljše volje. Tudi on ima pravico biti oče in prebuditi v sebi očetovski nagon. Saj starševstvo ni bolezen. Saj si že zasledila, kako hitro kakšna druga zanosi, ker misli, da ko je tako razgret, je tako nor in zaljubljen vanjo. V resnici je pa samo…

Pri nas v novih blokih se ob nedeljah dopoldan, ko mamice kuhajo, zbere vsa moška populacija z otročki in “težko mehanizacijo”. Skupaj kakšno rečejo, eni učijo svojega rolkat, drugi kolesarit, tretji rolat, nekateri imajo avto na akumulator, drugi igrajo badminton. Novi, z vozički z zanimanjem poslušajo starejše očke.

Pa nič te ne obsojam. Ti si mlada in ne veš, forumi so pa zato, da se razsvetlimo. Srečno!

Tudi jaz sem mnenja, da če želiš svojemu zakonu prihodnost poslušaj “mamiii”. Vsekakor spravita otroka v njegovo sobico oz. v njegovo lastno posteljo in pripelji si moža nazaj v svojo.

Pa razdelita si nočno vstajanje, če bo še kaj treba – ker 2 leti star otrok pač ni več dojenček! Na koncu koncev – tudi če se ponoči zbudi, ga je treba najprej pustiti nekaj časa samega (mogoče zaspi nazaj sam(a)) – in ev. šele potem kaj ukreniti, če sam ne zna.

Drugače bo smo če boš – oz. bosta – kaj ukrenila. Če ne, se bo vse le stopnjevalo in slabšalo do te mere, da bo imel eden od vaju dovolj čez glavo in se bo naveličal.

To mi pa ne gre skupaj…. kako si lahko nepotešena, če nisi potrebna (nepotrebna) ?:)

To mi pa ne gre skupaj…. kako si lahko nepotešena, če nisi potrebna (nepotrebna) ?:)[/quote]

Ti pa še včasih kdaj kaj ugotoviš, da nekaj ne gre skupaj?

Meni tudi ne;)

Hehehe… ja, saj veš, včasih tudi slepa kura zrno najde 🙂

Meni pa kar gre skupaj… pač “ne-potrebna” in posledično tudi “nepotešena”. Fact of life… Saj ni nikjer napisala, da bi bila rada potešena…

Varanje nima neposredne zveze z nepotešenostjo, je pa seveda ta dodaten močan razlog za skok čez plot.
Drugače bo, ko boš ti začela razmišljati drugače. Nočno dojenje dve leti starega otroka je samo razvajanje – nežnost in ljubkovanje mu lahko nakloniš tudi čez dan in mu ponoči to obliko crkljanja brez slabe vesti ukineš. Ker to je samo to – pri dveh letih ne potrebuje tvojega mleka za preživetje, ampak se samo crklja, ker je tako navajen in mu je prijetno. Ampak prijetno bi mu bilo tudi, če bi lahko v miru prespal vso noč. Tebi ne?

Imam otroke, ampak da bi se pa še pri dveh letih redno zbujali ponoči in bi jih morala dojit – ne podpišem nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close