Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa bo še trajal ta BAR?

Koliko časa bo še trajal ta BAR?

ja … kakor bi bilo dovolj tudi 4x na teden (ce ne ze na dan) Ikea .. pa skibucke in H&M pa Zara :):)) da o brezmesnih kosilih sploh ne govorim …. cudno, da ima ob vsej tej zdravi prehrani in biolosko oh in sploh neoprecniosti le-te, toliko Slovencev tak visok holesterol ….

ce smo se ze naucili …. da naj bo “naslov topica” ogledalo in bistvo teme … potem naj vse abstinetke preskocijo Bar in gredo nakupovat v Trst h Kitajckom :):))

bzz bzzz

Vsak dan menjam brisace in likam kuhinjske krpe :)

Moja favoritka je bila v začetku Sara, potem pa Andrej. Zanimivo je, da vsi gledamo na ravnanja barovcev v skladu s favoriziranjem, ampak to je značilnost tega foruma in reka sto ludi, sto čudi, meni Andrej ne zgleda ponarejeno.

Nisem pa goreča privrženka nobenega, nikoli še nisem klicala, strinjam se, da je bera švoh, samo meni je taka že od začetka.

:)))

se ne strinjam! – kaj pa je narobe s posti o baru? komur gre na živce pač posta ne odpre – very simple

Ne pretiravaj, veš koliko tem se ponavlja, pa se ne opazi, trenutno je pač Bar na udaru..cez 14 dni bo pa kaj drugega…

LOL

Kaj pa kakšne funkcija, da bi poste z besedo bar metalo na šesto stran foruma? Ali pa mogoče kar v arhiv :-)))

Kdo pa postavlja meje normale? joj kako ste eni čudni. Jaz čvekam o Baru, drugi o čem drugem, pa nobenemu ne težim kaj je meja normale oz. o čem naj s kom čveka. Teme ki me ne zanimajo enostavno preskočim.
Bolje ispasti iz aviona nego ispasti budala(namreč vsi največji nasprotniki, ponavadi o stvari,ki ji najbolj nasprotujejo največ čvekajo!
Ali se morda motim? Če se me prosim popravite in vam bom hvaležna za to

:)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close