Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa bo še trajal ta BAR?

Koliko časa bo še trajal ta BAR?

A se nam res splača odpreti za dva meseca nov forum? Ali raje omejimo število sporočil na dan o BARu. Recimo 4 na dan, ostale brišemo, kaj rpavite?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

pa kaj je to BAR? Čisto na kratko mi razložite, ker vidim iz naslovov tem, da se govori o nekem baru in nekih ljudeh.
Če gre za kakšno oddajo na POP TV, …pač jaz ne vidim tega programa

Zadnja oddaja je 17.12., torej še 17 dni + še kakšen dan dva za komentarje razpleta. In bar bo postal lanski sneg, do naslednje sezone…

Ne, nisem zato da se brišejo posti. Poglej, saj če smo starši, to ne pomeni, da govorimo samo o otrocih, temveč tudi o modi, življenju, aktualnih stvareh (Bar, politika,…). saj če gremo v petek zvečer ven s prijatelji, ne govorimo o pokakanih pleničkah, temveč se zabavamo s prijetnejšimi temami.
PS Briši raje poste o prodam/kupim.

SEJ BO KMAL MIM

veš kaj Primož, če je to starševski čvek, nam pa vsaj pusti da čvekamo . Nisem več prav mlada, pa je tudi mene Bar pritegnil in če ga ne utegnem gledati, pa preberem na forumih, kaj se dogaja .

Mene bolj motij stotine enakih tem ki jih vedno znova beremo in ki bi jih lahko vsaka , ki bi hotela , našla z iskalnikom

Pa saj nisi resen , da bi brisal sporočila, če bi jih bilo nekaj več .
V tej temi se vsaj nikogar ne žali , ampak samo čvekamo ….
A ni to namen tega foruma . Saj kogar moti, naj ne odpira tem, tako kot jaz ne odprem tem, ki me ne zanimajo
Mislim, daje na kupe drugih tem ob katerih bi se ” mogoče” moral oglasiti in narediti red , ne pa pri tistih, ki niso nikomur škodljive.

pa lep pozdrav!

Danes jih je bilo slučajno nekaj več, od tega sta za dve zaslužni nasprotnici bara, ustavite konje.

sem ena izmed teh dveh nasprotnic bara in menim, da bi lahko omejili število naslovov na to temo, nisem pa rekla, da se sploh ne bi smelo o tem čvekat tukaj gor.
vse v mejah normale 🙂

pa odpri forum o tv oddajah

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Eh, tisto o posebnem forumu je bil bolj hec 😉

Se pa strinjam, naj se ne odpira tolikšna masa enakih tem o Bar-u. Saj lahko svoje razmišljanje, opažanja oz. opombe napišemo pod že obstoječo temo!

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Sama ne morem spremljati Bar-a in zato tudi te poste enostavno izpustim. Mene ne motijo in popolnoma razumem, da je nekaterim oddaja v razvedrilo in o njej radi potem tudi še kaj počvekajo…

Lep dan!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

:)))

Super, čeprav je bila moja nora IDEJA bolj hec 🙂

Odpri forum” Ali mi lahko mediji še bolj perejo glavo”.

Mislim, da bo trajal še nekje en mesec. Tudi jaz ne razumem, zakaj jo tisti, ki te teme ne marajo sploh odpirajo. mene če kaj ne zanima, grem mimo in sploh ne odprem. LP

Dokler se jih da hitro zrolat navzgor mene nič ne motijo.

Kaj ni tole starševski čvek, to se vedno piše-riše, opozarja…, zato se čveka vse in če komu nekaj ni všeč, naj tisto ne odpira-prebira, iz naslova se že ve kaj bo notri, le zakaj se tiste, ki jim gre recimo bar na živce potem na tako temo sploh javljajo. Tudi meni gre marsikaj na živce pa enostano ne berem takih tem in čao!
In zakaj novi forum, še teh ne moreš “podelat”!! M
eni osebno je zelo mimo, ko brišeš nekaj, kar sploh ni za brisat.Jaz bi iz čveka brisala in opozarjala le, ko bi človek prešel meje dobrega okusa-bontona ,ko gre vse skupaj že v žalitev brez meja… vse ostalo pa je stvar debat, mnenj..ne more biti vsak tak kot nekdo drugi, ljudje smo različni in prav je tako! Zato bodo eni na dan nenehno odpirali nove teme, ki gredo nekomu močno na živce in kaj zdaj, se pač ne bere tega in bere le tisto kar je zate in je najbolje za vse. Ampak ene bodo pa še vedno le zato tu, da bodo take opozarjale, igrale šefice in delale haloo za brezveze, ja pa kaj, tudi take morajo žvet, pa naj vsaj kle komandirajo, če že drugje ne morejo…in tretje bodo spet take, ki bodo čisto mimo vsega tega..in četrte ki na hitro mal pokukajo, napisejo in gredo dalje..in pete ki pisejo ,da se komaj kaj razume in seste, sedme…in kaj..mar ni lepo, ko se kreše toliko oseb tu, saj zato pa je forum-čvek!

Res je čvek, samo ne pa vsaka druga tema BAR. na dan 4 bi bilo dobvolj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Se sicer več kot strinjam, da se odpre preveč tem na dan. Ampak to samo kaže, da je tukaj gor cel kup ženskic, ki zadevo spremljajo in si o njej želijo čvekat. Pa STARŠEVSKI gor ali dol, itak ga razume vsak po svoje. Pa še to je treba povedat, da je v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vsebina teme v naslovu jasno opisana in je res ni problem preskočit, a ne? In zdaj bi večini tu gor ukinil užitek? Ali jo za ta piškava dva lai tri tedne dresiral? Ne vem, no, ni preveč logično :-).

Se opravičujem če je bilo že kje povedano – a tako imenovane sicky teme, se pravi teme, ki bi bila ves čas na vrhu (do bridkega Barovega konca seveda) se pa ne da naredit? Tam bi potem lahko komentirali dnevno dogajanje, ne bi bilo treba iskat pa še po ostalem formum ne bi zgage delali.

lp tinca

Nisem brala ostalih postov.
Potem pa še dajmo novi forum z naslovom H&M.
Ali pa : kje lahko kupite….. (kje lahko kupim žametne hlače?, valjda ne v mesnici).

Pa brez zamere. Sem danes malo nasršena.
LP

Kolikor jaz spremljam, niso bile nikoli več kot štiri teme na dan, oziroma še toliko ne. Razen danes, ko sta pa dve v smislu, nehajte s tem barom. Ti dve bi pa mogoče celo pobrisala in bi bil mir v hiši. Ti dve forumki bi svoje nestrinjanje lahko izrazili pod že katero obstoječih tem.

:)))

Se strinjam.

LP

ŽN, si si že izbrala novega favorita? Nekaj časa me ni bilo tu, res me zanima.

ha ha ha

Saj se na to temo praktično sploh več ne oglašam (pa tudi gledam jih zelo poredko)… Moj favorit (Boris) je doma. :)) Sicer pa… Zdajšnja bera je bolj švoh. Mi nihče ni preveč všeč. Mišo mi deluje hinavski (preveč se obrača po vetru), Andrej prikriti agresivec in dober igralec (še vedno smatram, da igra na struno ubogega izobčenca), Rada pa… Ah, o njej sploh nimam mnenja. Sara se mi je nekoliko zasrala, ampak bi v tem trenutku še najbolj njej privoščila vse skupaj. Za svoja leta mi deluje sicer nezrelo, mi je pa všeč, da je odkrita in pove v faco.

Eko, to je to. :)) Sem te razočarala z mišljenjem? :))) Kdo pa je tvoj favorit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close