Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko bom pl acal prispevkov z delovca

Koliko bom pl acal prispevkov z delovca

Koliko ce bo delal 40ur na teden.

Zase placiuje 420e

A je za delovca isto.minimalno placo bo imel.

Neki na roke.

Zanima pa me za delavca priblizno koliko bom placceval prispevkov.

Hvala najlepsa

Predlagam, da si najames racunovodjo. Minimalna placa je 1.024,24 plus 16,10  procentov prispevkov na placo. Do konca leta je minimalna placa osnova za izracun prispevkov, govorim le o minimalni placi. Za podrobnejso razlago vprasaj racunovodjo. V gugl vpisi izracun place in bos videl koliko znasajo prispevki in dohodnina.

Poleg tega mu moras izplacati sorazmeren del regresa in pri placi obracunati prevoz na delo in prehrano.

Potem so tu se dodatki kot je npr. minulo delo, odvisno kako imas to urejeno z internimi pravilniki, pog. o zaposlitvi in ali tvoja dejavnost pase pod kaksno kolektivno pogodbo.

Potem mu je pri placi potrebno izrociti placilno listo in obrazce oddati na furs in ajpes.

Pa zdravnisjki pregled in varstvo pri delu si dolzan urediti in placati.

Pa ne pozabi na evidenco dela.

Evo to je brzinski polnocni zastonj nasvet. Ostalo placaj svoji racunovodji.

Predno kaksen nadrkan napade, da ni vse al pa da je narobe al pa karkoli ze, to je vse kar se mi sredi noci zdi, da bi najmanj moral vedeti vsak  funkcionalno pisen podjetnik, ki zaposluje in o tem noce govoriti z racunovodjo, ker je zastonjkar.

Odgovor na objavo uporabnika
Stric gugl, 26.08.2021 ob 01:23

Predlagam, da si najames racunovodjo. Minimalna placa je 1.024,24 plus 16,10  procentov prispevkov na placo. Do konca leta je minimalna placa osnova za izracun prispevkov, govorim le o minimalni placi. Za podrobnejso razlago vprasaj racunovodjo. V gugl vpisi izracun place in bos videl koliko znasajo prispevki in dohodnina.

Poleg tega mu moras izplacati sorazmeren del regresa in pri placi obracunati prevoz na delo in prehrano.

Potem so tu se dodatki kot je npr. minulo delo, odvisno kako imas to urejeno z internimi pravilniki, pog. o zaposlitvi in ali tvoja dejavnost pase pod kaksno kolektivno pogodbo.

Potem mu je pri placi potrebno izrociti placilno listo in obrazce oddati na furs in ajpes.

Pa zdravnisjki pregled in varstvo pri delu si dolzan urediti in placati.

Pa ne pozabi na evidenco dela.

Evo to je brzinski polnocni zastonj nasvet. Ostalo placaj svoji racunovodji.

Predno kaksen nadrkan napade, da ni vse al pa da je narobe al pa karkoli ze, to je vse kar se mi sredi noci zdi, da bi najmanj moral vedeti vsak  funkcionalno pisen podjetnik, ki zaposluje in o tem noce govoriti z racunovodjo, ker je zastonjkar.

in o tem noce govoriti z racunovodjo, ker je zastonjkar.

This.

Lpi, 26.08.2021 ob 00:46

Koliko ce bo delal 40ur na teden.

Zase placiuje 420e

A je za delovca isto.minimalno placo bo imel.

Neki na roke.

Zanima pa me za delavca priblizno koliko bom placceval prispevkov.

Hvala najlepsa

16,1 %

Iz prve roke. Evo, jaz dobivam minimalca neto 870 €, mojega šefa pa to košta 1350 €.

Cifre so mal zaokrožene, ampak tam nekje +/- 10-20 €

takole je, 26.08.2021 ob 08:58

Iz prve roke. Evo, jaz dobivam minimalca neto 870 €, mojega šefa pa to košta 1350 €.

Cifre so mal zaokrožene, ampak tam nekje +/- 10-20 €

Minimalec je 1.024 Eur.

takole je pa res, 26.08.2021 ob 09:16

Minimalec je 1.024 Eur.

Ja, to je bruto minimalec (neto 870 € + prispevki). Na to pa plača delodajalec še davek na plače (bruto bruto), tako da pride njegov dejanski strošek cca 1350 €.

takole je, 26.08.2021 ob 09:22

Ja, to je bruto minimalec (neto 870 € + prispevki). Na to pa plača delodajalec še davek na plače (bruto bruto), tako da pride njegov dejanski strošek cca 1350 €.

Bruto bruto od minimalca je 1200 Eur.

Davka na plače že več kot 10 let ni, delodajalec plača prispevke delodajalca zase in v imenu delavca nakaže še prispevke in akontacijo dohodnine.

takole je pa res, 26.08.2021 ob 09:24

Bruto bruto od minimalca je 1200 Eur.

+ prevoz + prehrana + regres

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close