Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Koliko bi dali za tako bajto? Kaj pa za najem?

Koliko bi dali za tako bajto? Kaj pa za najem?

Imamo hišo v LJ, Rožna dolina. Cca 180 m2, spodaj dnevna soba, kuhinja, WC, kotlarna, shramba, poseben prostor s kopalnico (tuš kabina) in savno, garaža. Zgoraj tri sobe, kabinet, kopalnica s kadjo. Mirna lokacija, vrstne hiše, dva balkona, lepo urejen vrt. Hiša je bila pred par leti kompletno renovirana (nova kuhinja, nove kopalnice, vse prebeljeno, vse sobe na novo opremljene, nova streha, nova vsa vrata in okna). Imamo vse priključke na to in ono…

Naveličana sem LJ, šla bi vsaj 20 km ven, ali rajši 50 km…

Koliko mislite, da bi lahko dobila za hišo? Kaj pa če bi jo dajala v namen? Koliko eurov na mesec bi lahko dobila z oddajanjem? Res bi rada zadihala drug zrak!

No, pa se je začelo z oglasi: PRODAM………

A so tukaj sodni cenilci? A naj zdaj “gospe” ocenjujejo vrednost ene bajte, ki jo spoh niso videle?

Pa še za avtorico: JAZ bi ti dala za bajto 50 000 eur! Za najemnino pa 80 eur/mesec.
SI ZADOVOLJNA?

cene v rožni niso glih nizke ..kolk se pa prodaja to je pa že neki druzga……jest bi pa kupla če je vrta vsaj za mizo in gugalnico…lp

hi, hi, saj to je dobra ponudba! Jaz tudi!

Jaz ne bi dal nič. Sem 2 leti živel v LJ, pa jo imam dovolj za celo življenje.

Odvisno koliko m2 je parcela.. Ponavadi je min 1.000,00 € m2.

Eni pač ne vidite ali pa ne znate izkoristiti prednosti življenja v mestu. Sicer je pa to že 100x prežvečena tema. Enim je boljše v mestu, drugim pa na vasi.
Jaz sem skor 40 let živela v centru Lj., naključje me je zaneslo malo ven (pa ne na vas) in še zdaj obžalujem to odločitev in upam, da se ponudi priložnost priti nazaj.

In ja, tole hiško v Rožni dolini bi takoj imela …

Eni pač ne vidite ali pa ne znate izkoristiti prednosti življenja v mestu. Sicer je pa to že 100x prežvečena tema. Enim je boljše v mestu, drugim pa na vasi.
Jaz sem skor 40 let živela v centru Lj., naključje me je zaneslo malo ven (pa ne na vas) in še zdaj obžalujem to odločitev in upam, da se ponudi priložnost priti nazaj.

In ja, tole hiško v Rožni dolini bi takoj imela …[/quote]

Kot eni ne vidte, ne znate izkoristit življenja na podeželju 😉 brezveze o tem debatirat, napisal sem, zakaj je ne bi kupil.

zamenjam za točno tako, kot si želiš – 21 km iz LJ, zraven gozda in v naravi – idilično, pa vendar dovolj blizu pomembni infrastrukturi. Te zanima?

Jaz pa bom nekoč srečna v neki vukojebini in za parcelo ne bi dala več kot 20€/m2 (se da dobit z nadomestno gradnjo…).

Do službe pa mam ravno tako 30 min (sedaj se vozakam 30 min 30,40km/hm čez celo mesto v največji gužvi potem pa bi se 15 min do avtoceste in 15 min po avtocesti)

Rožna je kao elitna zadeva, ampak meni ni všeč. Slaba bus povezava. Dodatno, tale hiša ima svojo letnico, a ne?

Poskusi najt podobno hišo na
http://www.nepremicnine.net
pa boš veliko hitreje dobila veliko bolj verodostojno informacijo.

Ni pomembno, koliko BI kdo dal, temveč koliko BO pripravljen odšteti resen kupec. Preglej oglase in cene, pa po koliko so bile sklenjene dejanske pogodbe (na gursovih straneh), za nasvet lahko vprašaš kako nepremičninsko agencijo (če bi prodajala prek njih) in tako dalje. Recimo hiša ob železnici je verjetno vredna manj kot naslednje hiše, kjer se hrup sliši bistveno manj. Če ste v bližini naselja in so ulice okrog vas zabasane s študentskim prevozom “revnih” študentov, bo to recimo za poznavalca tistega okoliša tudi velik velik minus. Velikost parcele, bližina sosedov, sonce/senca In tako dalje in tako dalje.

Rožna dolina je bila že od nekdaj iskana lokacija, tako da bi lahko verjetno iztržili solidno ceno. Ena je omenila jurja za kvadratni meter? Po tej ceni jo prodate v eni minuti.

Jaz pa nikoli ne bi živela v vrstni hiši, ker vem, da se od soseda vse sliši…

Mene zanima, če je zahodno od LJ.

In ja, tole hiško v Rožni dolini bi takoj imela …[/quote]

Kot eni ne vidte, ne znate izkoristit življenja na podeželju 😉 brezveze o tem debatirat, napisal sem, zakaj je ne bi kupil.[/quote]

Ja, kot sem rekla, 100x predelana tema.
Hvala bogu, da imamo različne načine življenja.

Mene zanima, če je zahodno od LJ.[/quote]

JV

Mene zanima, če je zahodno od LJ.[/quote]

JV[/quote]

Grasuple?

Tudi jaz se zanimam za menjavo, za tako kot jo želiš – izven mesta pa vendar dovolj blizu infrastrukturi, če te zanima pusti kontakt, pa lahko izmenjava več info za začetek…

lp

In službo imaš verjetno takoj na vpadnici a ne? Joj mi gredo na jetra te flance……

Slučajno jo imam pa res :):):)
MB Tržaška

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close