kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko
ok, velja.bova šla kje tu bliz,napr.ko greš na katarino, sam v gozdu zaviješ desno,pa prideš na take ceste,da se skoraj prekucneš ,,na gobec,, : ) lahk kamorkoli.mam cajt sredo popoldan,mogoče čt, in pt popoldan, kaj misliš.napiš mail ali sporočilo.mineralno vodo sem pil kar tako (se bi dalo tudi skopati, k jo je bilo tolk) 1x v življenju, k sem bil v gruziji,tam je tako jezero riza, sicer dosti turistično poleti,samo ko pelješ naprej, pokrajina čist je podobna slovenski, pa še nobenga folka.
lp!
Čez teden sem jaz s časom bolj slabo, ker moram dodatno služit, da si lahko kaj kupim in kam grem. V četrtek je pa napovedano slabo vreme. Mogoče pa mi uspe.V akciji sem v nedeljah, če mi uspe pa še v sobotah. Letos je žal pač tako. delam na tem, da bo boljše. Če se mi oglasiš sredi tedna, bom že vedela kam nameravam in če ti bo tura všeč, se mi lahko pridružiš.
Lp
O Rok, ti bi se mi pridružil? Kakšne ture te pa zanimajo?
Po mestu gonim starega rogovega gorca, katerega mi je enkrat v Trnovskem gozdu razneslo in sem se kar po praznem peljala dol po stari avstroogrski cesti cesti v Most na Soči.Potem je ropotal kot tank, ampak je zdržal.
Za na ture pa gonim GARYJA FISHERJA, ki mi odlično služi.
Lp Alenka
Ok, Tudi GF je OK,
kaj pa za kakšna daljša kolesarska potepanja si ?
Jaz imam že dolgo v načrtu vzhodno Turčijo,
do Istanbula z letalom, nato do Ankare z busom, pol pa proti vzhodu, kako
daleč je odvisno od časa, morda ogled Nemrut Daga, pa Van-a, pa čez Kačkar do Črnega morja, pa nazaj …
lp Rok
aja, pa koliko si stara, če ni skrivnost ?
Forum je zaprt za komentiranje.