kolesarska potepanja – iščem sokolesarja/ko
raje to http://www.m5-ligfietsen.nl/uploads/Itemizer/popups/1311.1.jpg kot specialko
jaz tud nameravam na hrv, verjetno že sob, ned, za kakih 10 dni. nekako do šibenika, pa kak otok.lahko spijemo kak pir ko boš tam..
Spoznavne ture so nujne. Vsak ne zna ocenit svojih sposobnosti, ne znajo se prehranjevat in tudi na tekočino pozabijo. Posledice so pa lahko hude.Dokazovat se, je nesmisel.Prilagodit se tistemu, ki pozna sebe je lahko. S tistimi, ki se pa hočejo dokazovat pa lahko imaš probleme.Taki potem obnemorejo.Pri kolesarjenju ob celi Dravi sem imela zelo veliko srečo, da sem na poti na Toško čelo našla sokolesarko, ki sva se kar ujele in uspešno prekolesarile, čeprav sva si čisto različne.
Korte so vasica na Koroškem. V Železni kaplji zaviješ levo proti sedlu Šajda. Pelješ se ob znameniti Korški soteski.Kristalno čista voda ti šumlja, pa srebrni izvir…Zelo lepo. Na vrhu pa je stara cerkvica. Z gostilničarjem ob poti sem že zmenjena, da mi bo pripravil porcijo testenin.Vsi pa govorijo lepo slovensko.Tam okoli imam še veliko tur.
Pred dvema tednoma sem bila pa v dolini Belske Kočne. Sama s potočkom in ptički. Napila sem se pa mineralne vode ob poti. Pravljica.
Forum je zaprt za komentiranje.