Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kolesarska partnerka

Kolesarska partnerka

Zdravo!

Čisto preprosto – iščem kolesarsko “partnerko” – če se lahko tako izrazim – ki uživa v rekreativnem kolesarjenju in se kdaj udeleži tudi katerega izmed kolesarskih maratonov. Zaradi lažjega usklajevanja voženj bi bilo dobro, če si čim bližje štajerski prestolnici. Na vožnjah ne gre za tekmovalne hitrosti kolesarjenja, ampak normalno kolesarjenje, brez pretiravanja tako v hitrosti, kot tudi dolžini vožnje.

Kolesarka, obstajaš? 🙂

Obstajam kolesarka ja :). Samo kaj, ko nisem blizu MB. Pa gorska kolesarka sem, ti si, če te prav razumem cestni, ker omenjaš maratone.

Ja, načeloma sem cestni kolesar, imaš prav. No, ker sem presedlal z gorskega kolesa na cestno, mi tudi gorsko ni tuje. Kako daleč pa si?

Kar daleč, bližje LJ kot MB.
Jaz imam raje kolesarjenje v naravi, skozi gozd, v hrib.

Se strinjam glede gozdov in hribov, ki jih tudi po cestah ne manjka. Je pa drugačna izkušnja, ja. Mogoče se kdaj vrnem na gorsko, kaj pa veš 🙂 Dosti kolesariš?

Ne, bolj malo, tako 4x na teden, včasih 5x. Mene pa cestno ne vleče, raje imam mir, stran od asfalta. PO strmih cestah, kolovozih. To je to. Ni veliko avtov, je pa veliko ptičjega petja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close