Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kolesarjenje po Istri

Kolesarjenje po Istri

Ima kdo kako dobro idejo za kolesarsko turo po Istri (bolj easy, čimveč razgledov, ne preveč vzponov) v trajanju 2-3 dni? Zanimajo me kraji ali smeri, kjer ni preveč prometa med prvomajskimi.
Lp

OJLA! 🙂
A v iIstri se odpravljaš? Heh, ja saj je lepa, ampak hinavska 😉 res…Lani sem kolesarila po Z obali, se pravi od Kopra čez karkoli je že tisti mejni prehod tam pri Sečovljah, pa potem ne čisto ob obali, ampak po eni cesti (od miljontih;) malo malo bolj v notranjost, pa v Novi Grad do morja, pa potem do Poreča, pa do skrajneka konca, se pravi Kamenjaka…nazaj pa po isti (zmanjkal lepega vremena za okoli it): …No in moram rečt da iz avta izgleda veliko bolj v izi, ampak je pa lepa, še posebej zdajle za 1. maj mora bit fajn (js sm šla takrat poleti in je bilo sviiiinjsko vroče prve dni, potem pa dež ko nor) in moram rečt da si mi kar malo skomin naredil in bom mogoče jaz tudi skočila, pa še avto je pokvarjen tako da mi res nip drugega ne preostane ;))) Skratka: cesta gre gor…pa dol…pa gor…pa dol….pa gor…pa dol…pa gor…pa dol….pa nič konkretnega, ne kakšen hud spust, ne hud breg…AMPAK ČE JE DRUŽBA DOBRA JE LUŠTN!!!!!!! :))))) RES! PRIPOROČAM!!!! in če rabite še kakšnega člana, se z veseljem pridružim za kakšendan (ker malo se bo pa potem tudi treba za izpite začet učit)))):

ZAENKRAT LEP POZDRAV, SE BEREVA…ČAU!!! :)))

Lani smo poleti trije šli s kolesi orkog istre v 3 dneh. Mal too much za tri dni sam je bilo pa ful dober. Šli smo z avtom do Ilirske Bistrice. Od tam pa s kolesom prvi dan do Opatije – tam smo potem mal naprej od Opatije prespali na plaži. Drugi dan pa od Opatije do Vrsarja -100km kar je bil mal prevelik zalogaj, sam smo vsi trije pri kondiciji tko da ni blo hujšega. Zadnji dan smo pa še samo podaljašali od Vrsarja do Kopra, potem pa poklical ene kolegte iz Kopra da so nam šli avto iskta. Vsekakor je ful noro če imaš dobro družbo in da se ne teraš preveč, tko max 50km na dan. Mi smo naredili 230km v treh dneh, kar se ogromno sliši, sam je bilo pa nepozabno.
C.

Hej, tud jaz grem ta teden biciklirat po tem koncu. Istro sem že kar nekajkrat prebrcal, ker je to moja tradicionalna prvomajska tura. Najbrž bom zavil še malo na Kvarnerske otoke. Če bi šel kdo še zraven, ne bi imel nič proti. Odhod v torek ali sredo.

031/343-998, Primož

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close