Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kolagen v prahu

kolagen v prahu

je katera že prakticirala kolagen v prahu, od medexa se mi zdi da je, kar naj bi ugodno vplivalo tudi na lase in nohte?

učinki?

Jaz sem poskusila in se psihično pripravljam že več kot en teden, da nadaljujem. Zadeva je namreč zelo zanič in se mi kar grlo zadrgne. Toliko zaenkrat o učinku. Bi ga zmešala v jogurt in zraven veliko sadja in cukra, pa se bojim, da bi vse skupaj potem samo stran vrgla 🙂

Jaz sem ga kupila že pred časom, potem sem pa brala, da ni nobenega učinka, pa ga nisem niti začela jemati. Se pripravljam, da ga vržem v smeti. Vedno znova me jezi, da padem na te reklamne finte.

aha, ok. potem bom raje spet ubrala pri zeliščarki proso, katerega vsako jutro poješ v eni mali žlički. kar lahko z vodo popiješ in niti ne čutiš prosa.

jaz ga jem 10 dni….nima nobenega okusa, zmešam ga v 1 dc mleka zjutraj!!!
Učinek? Brez bolečin v sklepi, saj se intenzivno gibam 1 uro v naravi na dan in eno uro fitness.
Prej sem bila kot robot zjutraj in ob dalšem mirovanju! boleli so me kolena, zapestja….

Po treh tednih uživanja – zjutraj ga zmešam v jabolčni sok – so sklepi bolj gibljivi, pa tudi nohti občutno lepši.

Sem jemala-nobenega bistvenega efekta

Lep pozdrav. Jaz pa kalogen v prahu uživam že kar nekaj časa (cca. 1,5 meseca). Lepo se ga vmeša v jogurt, sok, mleko ali čaj in nima izrazitega okusa. Koža je lepša, bolj napeta, manj brazgotin. Prav tako se izboljša videz las in nohtov. Jaz sem zelo zadovoljna z njim,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close