Jaz sem poskusila in se psihično pripravljam že več kot en teden, da nadaljujem. Zadeva je namreč zelo zanič in se mi kar grlo zadrgne. Toliko zaenkrat o učinku. Bi ga zmešala v jogurt in zraven veliko sadja in cukra, pa se bojim, da bi vse skupaj potem samo stran vrgla 🙂
Jaz sem ga kupila že pred časom, potem sem pa brala, da ni nobenega učinka, pa ga nisem niti začela jemati. Se pripravljam, da ga vržem v smeti. Vedno znova me jezi, da padem na te reklamne finte.
aha, ok. potem bom raje spet ubrala pri zeliščarki proso, katerega vsako jutro poješ v eni mali žlički. kar lahko z vodo popiješ in niti ne čutiš prosa.
jaz ga jem 10 dni….nima nobenega okusa, zmešam ga v 1 dc mleka zjutraj!!!
Učinek? Brez bolečin v sklepi, saj se intenzivno gibam 1 uro v naravi na dan in eno uro fitness.
Prej sem bila kot robot zjutraj in ob dalšem mirovanju! boleli so me kolena, zapestja….
Lep pozdrav. Jaz pa kalogen v prahu uživam že kar nekaj časa (cca. 1,5 meseca). Lepo se ga vmeša v jogurt, sok, mleko ali čaj in nima izrazitega okusa. Koža je lepša, bolj napeta, manj brazgotin. Prav tako se izboljša videz las in nohtov. Jaz sem zelo zadovoljna z njim,